Manipülasyonla nasıl başa çıkılır?

Çocuğunu okula yollama lütfen böyle bir cehalet abidesinin çocuğuna eğitim verelim derken başımız ağrıyor. Hatta mümkünse üreme.

Çocuğunu okula yollama lütfen böyle bir cehalet abidesinin çocuğuna eğitim verelim derken başımız ağrıyor. Hatta mümkünse üreme.
Bencede asla yollamasin, butun çocuklarimizin butun eziyetlerini öğretmenlerimiz cekiyor, eğitiyor, öğretiyor. Başımızın tacı ogretmenlerinizi bile hiçe saydi

Diğer mesleklerle ilgili bir işiniz olmuyor belli ki.
Markete gitmiyor, kasiyerden alışveriş yapmıyorsunuz. Bir pastaneden pasta almıyor. Çocukları okula göndermiyor, benzinlikten benzin almıyor, kargo gelmiyor, vs... En basitinden evden dışarı adım atmasa bile bunlar temel ihtiyaçlar.
Bunları meslekten saymamak için de akıl tutulması yaşıyor olmak gerek.

Ah nolurdu şöyle saçma fikirler insanların alnında yazsa da tek bir memur bulamasanız işinizi yapacak:)

Evliyim ben
Biyerden kendi adıma bir gelirim var her ay düzenli gelir kira geliri diyelim azımsanacak gibi değil
Eşimde kazanıyor
Benim param onun onun parası benimdir.
Eş olmak böyle bişey

büyük ihtimalle kendinizin elde etmediği bi yerden geliyor kazanc.
ana baba parası yiyemeyen miras kalmayanlar da ana babayı red davası açsın mi?
anam babam beni memurluğa mahkum etti yazıklar olsun onlara. meslek sahibi yaptık sanıyorlar beni

Öyle deme içi gıcıklanıyor. İnsta bioya "Ebubekir Oğuzhan' ın annesi yazmak" dedin mi tamamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…