manipülatif erkek

vegansush0608

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2025
24
3
1
18
2 aydır bi cocukla konusuyorum aslında hic tipim degil ama bazı erkeklerin agzı iyi laf yapar ve bu yuzden ona karsı cekilirsiniz ya tam olarak bunu yasıyorum maalesef ki ilk bulusma onun evinde oldu ve birlikte olduk ikinci bulusma da aynı sekilde oldu ondan cok hoslanıyorum uzun zamandır kimseye bir sey hissedemiyodum ama bu cocuk cok farklı geliyor baslarda her sey cok guzel gidiyodu ama suan her hareketim onun icin bi sorun olmaya basladı ne yapsam ona yaranmıyor hale geldim durmadan kavga ediyoruz ne istiyosun o zaman konusmayalım diyorum seni istiyorum diyor resmen duygularımla aklımla oynuyor ondan kurtulmak istiyorum beni cok yoruyor ama aynı zamanda dedigim gibi uzun zamandır kimsweye bir sey hissedemedigimdn oturu suan onu seviyor olmayıda cok seviyorum bir iyiyiz bir kötüyüz ne yapıcam ben kızlar bu cocugu nasıl yola sokar adam ederiz yardım edin

Allah'ım ... Yaşın 18 mi cidden ?

Kendine gel ,
Bu adam seni kullanıyor ,
İletişim kurma . Seni kandırmasına izin verme.

Bedenin ve duyguların bir gün birisi için çok özel olacak .
Onları boş beleş tip için kullandırma .

Ben üyenin gerçekliğini sorguluyorum. Üye olur olmaz cinsellik konusu hamilelik yorumu falan. Yaşa da 18 i girmiş direkt.

Manipülatif insandan uzak dur. İkinizin de amacı cinsellik olsa devam et derdim o tarz ilişkilerde sorun yok iki taraf gayet açıksözlüyse. Ama bu seni seviyorum istiyorum ayağına manipüle ediyor. Sevsen de bir süre sonra duyguların geçer. Uzak durmaya bak. Bir benzerini ben de yaşadım. Hala aklımda ama iletişim kurmuyorum.

Bu yolda anca kendi psikolojini bozduğunla kalırsın. Bu tipler düzelmez. Yol vereceksin. İlgi sevgi ihtiyacını gidermek için ona çekilmişsin ama yolun sonunda sen zararlı çıkarsın
yeterince iyi hissetme4digimn icin dedigin gibi boslugumdan ötürü baglandım galiba birazdaan arayacak konusucaz bu konuları bitirebilirim umarım

İlk buluşmada onun evinde cinsel ilişki yaşamış olmak sana bi ders niteliğinde olmuş. Ama o ders sana yetmemiş, ikinciye de koşarak gitmişsin.
Hadi karşı taraf manipülatif biri de, sana ne demeli bilemedim..

adam edemezsin sen rehabilitasyon merkezi misin, elinde sihirli güçler mi var ?senden sıkıldığında bir saniye bile düşünmeden popona tekmeyi atacak. 2 ayda ne bu haller ,herkes de manipülatif erkeğe denk geliyor az akıllı olun da manipüle edilmeyin !

İlk buluşmada onun evinde cinsel ilişki yaşamış olmak sana bi ders niteliğinde olmuş. Ama o ders sana yetmemiş, ikinciye de koşarak gitmişsin.
Hadi karşı taraf manipülatif biri de, sana ne demeli bilemedim..
cok haklısın ama dedigim gibi icten ice bende onu cok istiyorum ve buna karsı koyamıyorum galiba direkt engellemkle bulucam cözümü cünkü konusarak bir yere varamıyorum bu döngüyü kırmak istiyorum ama ondan cok hoslandıgım icin yapamıyorum

tekme yemeden tekme atıcam simdi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…