manipülatif erkek

umarım bende iletisimimi kesebilirim sonunda uzulmek istemiyorum

Erkek kıtlığımı var? Gözünü 4 aç ne erkekler var çivi çiviyi söker diyip baskalarıyla konusmaya basla.

sende haklısın..karakterine biraz olsun guveniyordum ama suan gozum acıldı burdaki kızlar sayesinde
İki yorumda mi? Bak şimdi o iş öyle olmuyor önce hakaret edeceksin, sonra beddua, sonra üyelik iptali yapıp bildiğini okuyacaksin, şıp diye göz açılmaz öyle

s
Erkek kıtlığımı var? Gözünü 4 aç ne erkekler var çivi çiviyi söker diyip baskalarıyla konusmaya basla.
inan ki hic öyle bi durumum yok hatta karsısına cıkan her fırsata asık olup uzulmekten korktugu icin beni bu işlere bulastırma diyen bi tiptim ama bu cocukla fazla yakınlık kurunca saqnarım bu duruma geldim simdi onu aramaya gidiyorum umarım bu ise son verebilirim tekrardan yazıcam son durumu

'Uzun süredir kimseye bağlanmıyormuş' ve yaş 18.
yasın su hayatta hicbir anlamı oldugunu sanmıyorum yasantı benim acımdan daha onemli kimse kimsenin yasamak zorunda bırakıldıgı zorlukları ustesinden gelmesi gerektigi savasları bilemez bu toplulukta bir araya gelip dert sıkıntı veya da hrhangi bir konudan konusuyorsak bence birbirimize bu sekilde yaklasmak yerine yardımcı olmayı denesek herkes daha mutlu olur

Baskasıylada yakınlık kurabilirsin neden olmasın? Ömrünün sonuna kadar bunla kuracak halin yok ya tek pilavla yaşanmaz.

Tek derdi seninle cinsellik yaşamak. Yola gelmez , seni sevmez. Her yerden engelle ayrıl gitsin.

İki yorumda mi? Bak şimdi o iş öyle olmuyor önce hakaret edeceksin, sonra beddua, sonra üyelik iptali yapıp bildiğini okuyacaksin, şıp diye göz açılmaz öyle
hic öyle birisi degilim burdaki cogu kisi bnden yasca buyuk oldugu icin nasihat alır gibi bakıyorum duruma aklıma sokmaya calısıyorum bu lafları

Adam olmusunu bulsan çocuk üzülmez ayrıldığıniza onu söyleyelim kolay kazanılandan kolay vazgeçilir duygusal manada elbette.Bu nedenle sizi kazanmaya gönüllü insanlarla herşey daha güzel daha akışta.Ki zaten çok gençsiniz evlenip bir ömür olayı olmayacağı için zaten bitecek illaki olay bu daha çok var onun durulmasina durulursa tabi bu nedenle durtuselliginin ve dışarının cazip gelmesinin önüne geçemez siniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…