- 11 Şubat 2023
- 12.736
- En iyi cevaplar
- 2
- 32.508
- 528
- Konu Sahibi vegansush0608
-
aynen kesin öyle olur.tekme yemeden tekme atıcam simdi insallah
bende boyle dusunuyorum yukarda birisi ilgi aclıgından dolayı baglanmıssın demis galiba hepsi ondan ibaretEngelle geç ya. Bir iki aklına gelir sonra unutursun boşver. Doğru düzgün biri olmayacaksa hiç olmasın daha iyi
biraz burda konusup rahatladım elimden geldigince uzaklasmaya calısıcamaynen kesin öyle olur.
Böyle tipler bir iki güzel söz söyler sonra psikolojini bozmaya başlar. Ayrıldıktan sonra toparlanması da uzun olur. Hiç bulaşma böyle tiplerebende boyle dusunuyorum yukarda birisi ilgi aclıgından dolayı baglanmıssın demis galiba hepsi ondan ibaret
Allah onu bildigi gibi yapsın.yeni uye oldum tiktokta bir kullanıcı var makyaj yaparken burdaki yorumları okuyor
Ne diyecek? Evet sirf seks icin seninleyim, idare et diyecek hali yok tabii ki.ama hic oyle konusmuyor ben mi malım ya boyle dusunugunu sanmıyorum
umarım bende iletisimimi kesebilirim sonunda uzulmek istemiyorumManipülatif insandan uzak dur. İkinizin de amacı cinsellik olsa devam et derdim o tarz ilişkilerde sorun yok iki taraf gayet açıksözlüyse. Ama bu seni seviyorum istiyorum ayağına manipüle ediyor. Sevsen de bir süre sonra duyguların geçer. Uzak durmaya bak. Bir benzerini ben de yaşadım. Hala aklımda ama iletişim kurmuyorum.
E ben birşey demedim
sende haklısın..karakterine biraz olsun guveniyordum ama suan gozum acıldı burdaki kızlar sayesindeNe diyecek? Evet sirf seks icin seninleyim, idare et diyecek hali yok tabii ki.
Bi sorsana konu sahibine profil mesajlarımızı mı okuyormus…..Allah onu bildigi gibi yapsın.
Forumdaki konulari ve yorumları okuyor sanirim. Son gunlerdeki Z kuşağı akını onun yuzunden hep. Işığı goren geliyorBi sorsana konu sahibine profil mesajlarımızı mı okuyormus…..
İki yorumda mi? Bak şimdi o iş öyle olmuyor önce hakaret edeceksin, sonra beddua, sonra üyelik iptali yapıp bildiğini okuyacaksin, şıp diye göz açılmaz öylesende haklısın..karakterine biraz olsun guveniyordum ama suan gozum acıldı burdaki kızlar sayesinde
inan ki hic öyle bi durumum yok hatta karsısına cıkan her fırsata asık olup uzulmekten korktugu icin beni bu işlere bulastırma diyen bi tiptim ama bu cocukla fazla yakınlık kurunca saqnarım bu duruma geldim simdi onu aramaya gidiyorum umarım bu ise son verebilirim tekrardan yazıcam son durumuErkek kıtlığımı var? Gözünü 4 aç ne erkekler var çivi çiviyi söker diyip baskalarıyla konusmaya basla.
yasın su hayatta hicbir anlamı oldugunu sanmıyorum yasantı benim acımdan daha onemli kimse kimsenin yasamak zorunda bırakıldıgı zorlukları ustesinden gelmesi gerektigi savasları bilemez bu toplulukta bir araya gelip dert sıkıntı veya da hrhangi bir konudan konusuyorsak bence birbirimize bu sekilde yaklasmak yerine yardımcı olmayı denesek herkes daha mutlu olur'Uzun süredir kimseye bağlanmıyormuş' ve yaş 18.
Baskasıylada yakınlık kurabilirsin neden olmasın? Ömrünün sonuna kadar bunla kuracak halin yok ya tek pilavla yaşanmaz.s
inan ki hic öyle bi durumum yok hatta karsısına cıkan her fırsata asık olup uzulmekten korktugu icin beni bu işlere bulastırma diyen bi tiptim ama bu cocukla fazla yakınlık kurunca saqnarım bu duruma geldim simdi onu aramaya gidiyorum umarım bu ise son verebilirim tekrardan yazıcam son durumu
Tek derdi seninle cinsellik yaşamak. Yola gelmez , seni sevmez. Her yerden engelle ayrıl gitsin.2 aydır bi cocukla konusuyorum aslında hic tipim degil ama bazı erkeklerin agzı iyi laf yapar ve bu yuzden ona karsı cekilirsiniz ya tam olarak bunu yasıyorum maalesef ki ilk bulusma onun evinde oldu ve birlikte olduk ikinci bulusma da aynı sekilde oldu ondan cok hoslanıyorum uzun zamandır kimseye bir sey hissedemiyodum ama bu cocuk cok farklı geliyor baslarda her sey cok guzel gidiyodu ama suan her hareketim onun icin bi sorun olmaya basladı ne yapsam ona yaranmıyor hale geldim durmadan kavga ediyoruz ne istiyosun o zaman konusmayalım diyorum seni istiyorum diyor resmen duygularımla aklımla oynuyor ondan kurtulmak istiyorum beni cok yoruyor ama aynı zamanda dedigim gibi uzun zamandır kimsweye bir sey hissedemedigimdn oturu suan onu seviyor olmayıda cok seviyorum bir iyiyiz bir kötüyüz ne yapıcam ben kızlar bu cocugu nasıl yola sokar adam ederiz yardım edin
hic öyle birisi degilim burdaki cogu kisi bnden yasca buyuk oldugu icin nasihat alır gibi bakıyorum duruma aklıma sokmaya calısıyorum bu laflarıİki yorumda mi? Bak şimdi o iş öyle olmuyor önce hakaret edeceksin, sonra beddua, sonra üyelik iptali yapıp bildiğini okuyacaksin, şıp diye göz açılmaz öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?