manipülatif erkek

Yaşın önemi yok diyorsun fakat 18 yaşında daha kendi üzerimdeki kontrolü sağlayamayan genç bireylere özgü laflarını etmeye devam ediyorsun. Ha birde sevgilini adam etmeye çalışyorsun, ama sana 29 yaşından bildiriyorum adam olmaz birde yaşın önemi var maalesef.

saygı duyuyorum

Heee canım 18 yasında hangi sıkıntı hangi dert ilk buluşmada bir erkeğin yatağına soktu seni? Genelde verilen savaşlar dertler insanı daha dikkatli ve uyanık yapar en azından hastalık kaparmıyım diye düşünür.Akıldan mantıktan uzak öylesine hayvani güdülerle yaşamanın izahı yok.

yola sokamazsınız adam da edemezsiniz. hikayenizin sonu da çocuğun sizi aldatması ve sizin hala ona inanmanız ve sevmenizle bitecek ne yazık ki. vakit geçmeden ilerlemeden ayrılın. narsist kişilik bozukluğu karşınızdaki

konusutugum kisiyle bir seyler yasamamı derdim sıkıntımla bagdastırmanızı anlamadım ona guvenip böyle bir sey yasadım duse kalka dogruyu bulacagız yanlısı gormeden dogruyu bulamam boyle dusunuyorum ayrıca olan olduktan sonra pismanlık duysam ne dizlerimi dövsem ne yukarda bakarsanız yasıma sasıran bir kisi daha olmustu ama bu sekilde yargılayıcı konusmak yerine tavsiye verdi kendisi dedigim gibi yargılamak yerine herkese saygı duysak eminim daha iyi bi topluluk olur burası ama yine de dedigim gibi sizin dusuncenizede saygı duyuyorum

Yooo iyi topluluk olmak minnoş minnoş davranmak değildir, ütopik rüyalar görmeyin.İyi topluluk sıkıntılı yanlış olanları ayıklar,yaşın arkasına sığınmayın.İlk buluşmada birinin evine gitmiş yatmışsınız,tecavüz etseydi öldürseydi sizin için yas tutuyor adalet arıyor olurduk.Hala dünya gerçeklerinden uzak tatlı ayıcıklar dünyasında yaşıyor gibi davranmayı bırakın Aklınızı başınıza alın sex için yanında tuttuğunu gözünde değerinizin olmadığını idrak edin ..

Bir seyler yasamaniz derdinizle birebir alakali, cunku ilk bulusmadan itibaren cinsellik yaşadığınız icin iliskinizin odagi cinsellik olmus karsi taraf için. Kaybetmemeye çalıştığı sizin sahsiniz degil, serbest cinsellik karti.

Pismanlik iyidir guzeldir, ayni ve benzer hatalari tekrar yapmaktan korur, yasadiginiz seyden ders çıkarmanızı saglar. Hic pişmanlik yasamadan hayata devam ederseniz hic yol kat edemezsiniz. Karalari baglayip oturun, uc sene bu pismanlikla yasayin diyen yok, ama yaptığınız bir hatadan -bu ne olursa olsun, salt seksten bahsetmiyorum- pisman olmak, buyumeyi getirir.

Insan 18 yasinda da pismanlik yasar, 28 yasinda da, 38 yasinda da.

suan yasadıgım duruma uzulup pismanlık duymam bana bedenimi kullandırtmıs hissettirip en azından iyilesene kadar bile olsa beni suan oldugum konumdan daha cok uzmez mi ne dusunuyorsunuz

suan yasadıgım duruma uzulup pismanlık duymam bana bedenimi kullandırtmıs hissettirip en azından iyilesene kadar bile olsa beni suan oldugum konumdan daha cok uzmez mi ne dusunuyorsunuz
Siz sevismenizden zevk aldiniz mi? Aldiysaniz kullandirtmis olmazsiniz. Karsilikli zevk almissiniz. Sevistikten sonra isler istediginiz gibi gitmezse bu kullanilmak olmaz.

Pismanlik duymaniz gereken sey -bence tabii, siz pismanlik duymak zorunda degilsiniz sizce hata degilse- sevismeniz degil. Bu ne zaman, neden ve kiminle yaptığınız. Ilk bulusmada da sevisilebilir eger istiyorsanız. Sizin karariniz. Ama bunun ardindan bu olaydaki gibi olumsuz seyrederse de bunu kabullenmeniz gerekir. Sevismek kimseyi size baglamaz, cocuk ertesi gun kapiyi vurup çıkabilir. Keza siz de.

Yasiniz cok genc, mental olarak serbest bir cinsel hayata hazir olmayabilirsiniz. O yuzden en azindan bu konudaki dusunceleriniz ve bekletileriniz netlesene kadar sadece belli suredir seks yapmadiginiz halde yaninizda olan bir sevgiliyle sevismeyi bekleyebilirsiniz mesela.

Adam seni sevmıyor sex ıstıyor. Sende ona ıstedıgını vermıssın. Kaybetmek ıstemıyor. Sen yıllarca onu adam etmeye ugrasırsın hiç kalmazsın. Hiç gerek yok . Yapma bunu kendıne. Bıraz aglarsın sonra alısırsın. Daha sonra çok aglıcana şimdı ağla. Adam zaten senı istese böle davranmaz. Senı üzmez ve kırmaz. Emın ol.

evet zevk aldım ama onunla aramdaki seyi devam ettirmek istemedigime karar verdimaz once butun bagımızı kopardım umarım her sey daha guzel olur zamanla

imkanı yok yola girmez canım. hazır direktiflerini uygulayacak birini bulmuş vazgeçmez de. sana daha başındayken kurtul diyeceğim ama oda kolay olmayacak. seni tüketene kadar ayrılmayacaktır senden. sınırlarını koy kendi karakterini göster sana uygun değilse çık hayatından. kimse için acı çektiğimize değmiyor.

dun gece burda kıi kızlarla konusunca bir cesaretle kopardım tum bagımı butun gece agladım ama suan iyiyim umarım boyle devam eder

Yeni nesil nereye gidiyor, toplum nasıl bir yer oldu/oluyor ? 20 yas civarı üyelerin actiklari konuları hayretle izliyorum, her 2 taraf da birbirinden acayip, rezil saygısız erkekler, onların pesinde paspas olan kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…