Mantar belası

Aldattığını düşündürmek daha iyi bence mantarı bulaştıran kişi olmaktan

Anlamadığım konu vajinal mantar erkeğe bulaşmaz yani bulaşsa dahi erkekte reaksiyon gösteremez, erkek taşıyıcı durumuna geçer, internetten araştırırsanız görebilirsiniz. Ayrıca vajinada mantar virüsünün olmadığı zaman yok, sadece bazı zamanlar florada dengesini kaybedip, üstünlüğü ele geçiriyor. Yani mantarlı mantarlı ilişkiye nasıl girdin sorusu son derece saçma.
Şu an gebelikten ötürü ağır bir vajinal mantar geçiriyorum, Doğum anında bebeğe de bulaşması lazım o zaman ama öyle bir şey tabii ki yok. Ben erkek arkadaşınızın sizden mantar kaptığını düşünmüyorum. Sizi kandırmış olabilir mi acaba?

Iliskiyle bulastigi soylenen vajinal mantari oldugu halde iliskiye giren konu sahibi, bu bilincliligiyle (!) dustugunu iddia ettigi itibarini sorguluyor.

Kelimeler yetersiz kaliyor bazen.

Hayır, reaksiyon gösteriyor. Bende olan mantar, ona enfeksiyon olarak geçiyor. Mantar cıkmadı zaten onda şiddetli kaşıntı olarak kendini gösterdi sonra kasıyarak yara haline getirdi. Benden geçtiğine eminim. İlişkiden sonra ertesi gün cok kasıntım var neden acaba demeye basladı zaten sonra yara haline geldi.

Iliskiyle bulastigi soylenen vajinal mantari oldugu halde iliskiye giren konu sahibi, bu bilincliligiyle (!) dustugunu iddia ettigi itibarini sorguluyor.

Kelimeler yetersiz kaliyor bazen.
Siz 4 4lük müsünüz hiç hata yapmadınız mı hiç bazı seyler boslugunuza gelmedimi ? Benim gözle görülür bi mantarım yoktu. Sadece o dönem akıntım koyu renkliydi. Öngöremedim. Bembeyaz mantar görünümünde gidip birlikte olacak halim yoktu.

Hmmmnnnn demekki erkeklere bulaşabilen Candida albicans ve candida balanitis aslinda yok.
tüm doktorlar acaba niye var diyor? Normalde mantar tedavisi hem erkekte hem kadinda yapilir (ping-pong effekt olmamasi icin) erkeklerde ortaya cikan reaksiyonlarda var: penisin ucu kipkirmizi olur ve aşırı kaşınır mesela... koku vs. Cabasi.
Evet erkekler kadinlar kadar yakalanmazlar ama yakalandiklari zaman durum cok kötü olur.
Ayrica bebeğin ağız, göz ve cinsel organına bulaşabilir. Bu durumu bence iyice araştırın.
Hamilelikte mantar cok oluyor. Hormanlarin dengesi bozulduğu icin. Bu durumu bence doğuma kadar ortadan kaldirmaya calisin

Son düzenleme:

Farkinda misiniz bilmiyorum ama yasadiginiz tum olaylarin baslangici, sizden karsi tarafa bulasan mantar. Tamam, elbette isteyerek yaptiginiz bir sey degil ama yok efendim ebeveyni gibi niye arkadasiyla gidiyor da, yok efendim boyle demis de, yok efendim rezil oldum da... Buram buram kapris kokuyor cumleleriniz.

Sizi cok rahatsiz ediyorsa bu durum, soyleyin sevgilinize o kisinin siz oldugunu soylesin de bir guzel rahatlayin.

Kapris olarak değil bu buraya belirtmediğim noktalarda var siz bunları bilmediğiniz için böyle dısardan görüyorsunuz. Arkadaşlarının her şey müdahil olmalarından sıkıldım sadece ve buna son vermesi gereken kişi o. Kimden bulaştı diye ısrarcı tavırda bulunması asırı gereksiz. Sanki anası babası. Yani onun bulundugu duruma zaten aşırı üzgünüm bu tarz tutumada sinir oldum. Hayatta herkesin bi duruşu var, buna zarar verdiği için ona kızgınım

İki ucu b.klu değnek gibi olmuş :) Nasıl çözülür bilemedim, ben yaşasam geçmişimizde bir aldatma meselesi olduğunun düşünülmesini istemezdim yalan yere, sizi korumak istemesi güzel de kendini de sizi de zora sokmuş yine de. Çok gereksiz özelinize girmiş olmuşlar resmen. Burada tek ve tekrar etmemesi gereken sorun arkadaşıyla doktorun yanına girmesi, hadi gitmesini geçtim...

Gerekirse ben üstü kapalı şekilde imada bulanarak olayı bildiğimi ve tam olarak size söylediği gibi değil deyip konuyu kapatıcam. Zaten anlayıp daha eşelemezler. Yani insanların birlikte oldugumuzun bilmesine de gerek yok. Muallakta bırakmakta fayda var

e daha adam ne yapsaydı sizi korumak için sizden geçti dememiş hala adama suç buluyorsunuz.

madem sevgilinizin böyle bir durumu var birlikte doktora gitseydiniz. olabilir her insanın zoruna giden şeyler vardır insan sevdiğine destek olur.

bir de sizin hastalığınız geçmemişken birlikte olmanız da çok yanlış. hem hastalığın kaynağı sizsiniz hem sevgilinize yardımcı olmamışsınız hem de kızıyorsunuz.

yani bu kadarına da pes dedim.

Haklı değilsiniz erkek arkadaşınızın üzerine gitmeyin.googlea dr kemal milar karbonat yazın ve mantarınızdan kurtulun geçmiş olsun.

Bence de, umarım anlarlar da uzatmazlar.

Konu sahibinin cinsellik yasadigini desifre etmemek icim baskasiyla tek gecelik iliski demis.

Yani kiz arkadasinin cinsel bir hayati oldugunun bilinmesini istememis.

Kendine gore hakli iyi yapmis belki.
Belki siz kizacaktiniz beni neden soyledin uydursaydin birsey diyecektiniz.
Bence kendince guzel birsey yapmis
Kizacak birsey yok.

Ama doktora illa birisyle gidecekse siz gitseydiniz bunlar olmazdi.

Her neyse..

Sevgiline soyle arkadaslarina desin ki, ben konustum hallettik karismayin.desin.

Yine de arkadaslari size gelirse seni aldatti falan diye .biz aramizda hallettik sagolsun uyardiginiz icin.de kapa.

Hic uzatma bosver

Ben calısıyordum o an, birden acile gitmişler arkadaşında da araba var. Ben hastaneye gidiyorum diye aradı zaten planlı olsaydı ben giderdim yanında yanlız bırakmazdım. Bakalm suanlık konu kapandı ilerli ki günlerde imada bulunurlarsa siz karısmayın ben biliyorum sagolun diyeceğim.

Amaan canını sıktıgına degmez kuzum da mantarı nasıl yendin onu söyle sen bende de var aynı bela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…