- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
yakın zamanda ilişki yasadınmı diye sormuş evet demiş o da. ilişkiden kapmışsın demiş. ki bende mantar zaten sık sık olur ertesi gün kaşınmam yanmam var demeye basladı zaten. ben aldattığını düşünmüyorum güveniyorum o konuda.Bence arkadaslarini dinle birde test sonuclarina bak
Hicbir doktorun cinsel iliskiden bulasmis mantar vs diyecegini sanmiyorum.Ilacini verir gonderir .
Adam seni aldatmıssa hpv de olduysa üstunü örtuyor olmasin .
Alttabanı mantar yaahu.
güveniyorum ya o kadar da değil yani kimseye sonsuz güvenim yok tabi ama tüm oklar bariz açık şekilde beni gösteriyor kör olmak lazım.erkek arkadaşınıza çok güveniyor musunuz? acaba gerçekten bir ilişki yaşayıp başka ciddi bir mantar / virüs kapmış da arkadaşlarının sana söylemesinden korkup böyle demiş olabilir mi? yoksa ben mi çok,,, erkeklere güvenim kalmadı
Oluyor normalde bende. En son zaten şiddetli karın ağrısından acile gitmiştim enfeksiyon felanda vardı idrarımda. Üreme kısmımda hep bi problemim var zaten. Yaklasık 2 senedir böyle
Bence arkadaslarini dinle birde test sonuclarina bak
Hicbir doktorun cinsel iliskiden bulasmis mantar vs diyecegini sanmiyorum.Ilacini verir gonderir .
Alttabanı mantar yaahu.
Hayır regl olmaya başladıgımdan beri ufak ufak renkli akıntılarla baslamıştı. Onla beraber zaman zaman arttı azaldı. Yaklasık iki sene önce atak yaptı şiddetli karın agrısı mide bulantısı idrarımda enfeksiyon cıkmıstı. Son bir senedir de mantar durumu var.Cinsel hayatın başladıktan sonra mı arttı mantar ve enfeksiyon durumu?
Fazla vajinal temizleyici ürün, ped, günlük ped, pamuklu olmayan iç çamaşırı, uzun süreler tanga ya da gstring kullanıyor musun?
Bence de biraz abartı olmuş demek ki sizinle yaşadıklarını aranızda özel kalmasını istemiş. Erkek arkadaşınız konuştuk aramızda hallettik desin. Size de sorarlarsa evet konuştuk dersiniz.O da öyle diyor, ne deseydim senle yaptıgmızı söyleyip senden bulaştıgınımı söyleseydim daha mı hoş olacaktı diyor. Beni korumaya calıstı evet bunu biliyorum ama bi yandan da gömdü ya.
Adamın günahını almayın mantar cinsel yolla bulaşabiliyor ki eşimle başımıza geldi. Bu durumda çift taraflı tedavi uygulanıyor.Bence arkadaslarini dinle birde test sonuclarina bak
Alttabanı mantar yaahu.
Marketlerde satılan günlük pedleri kullanıyorsanız mantardan kurtulmanız zor olur malesef, eğer illa kullanacaksanız pamuk günlük pedler var onlardan kullanın.Hayır regl olmaya başladıgımdan beri ufak ufak renkli akıntılarla baslamıştı. Onla beraber zaman zaman arttı azaldı. Yaklasık iki sene önce atak yaptı şiddetli karın agrısı mide bulantısı idrarımda enfeksiyon cıkmıstı. Son bir senedir de mantar durumu var.
İç çamasırıma dikkat eetmiyorum yani çok nadirdir pamuklu olan onun yanı sıra günlük ped kullanıyorum..
Hayır regl olmaya başladıgımdan beri ufak ufak renkli akıntılarla baslamıştı. Onla beraber zaman zaman arttı azaldı. Yaklasık iki sene önce atak yaptı şiddetli karın agrısı mide bulantısı idrarımda enfeksiyon cıkmıstı. Son bir senedir de mantar durumu var.
İç çamasırıma dikkat eetmiyorum yani çok nadirdir pamuklu olan onun yanı sıra günlük ped kullanıyorum..
çok teşekkür ederim bilgi için fazla ihmalkar davrandım pek canımın kıymetini bilmiyorum. Başıma böyle bi olay geldiği için daha dikkatli olmam gerek artık.Mantara davetiye çıkartıyorsun. Pamuklu olmayan iç çamaşırı ve günlük ped kullanmamak, vajinayı temizleyici maddelerler yıkamamak, cinsel ilişki öncesi iki tarafın da duş alması mantardan korunmanın tek yolu.
Böyle devam edersen ki şiddetlisi de olmuş üreme sistemine zarar verirsin. Tüplerin tıkanmasına, yumurtalıkların iltihaplanmasına kadar gidebilir. Kendine bu şekilde zarar verme.
Aktif cinsel hayatın var, düzenli gittiğin bir jinekoloğun olsun. 6 ayda bir kontrol edil. Bu tip şeylerden nasıl korunacağını, engellemenin ve tedavinin yollarını en iyi bir doktor anlatır.
kaşımaktan onun çok kötü yara oldu kasıntı geçmiş ama hala yara izi varmış o nası geçecek acabaCanim bencede abartıyorsun . Nekadar dusunceli ki senin adini vermemiş . Beraber oldugunuzu bilseler ve siz sonradan ayrilsaniz belki ilerde onlarin biliyor olmasi sizi daha cok rahatsiz ederdi..
Ayrica bende de olustu mantar,travazol diye bir krem kullanıyorum cook iyi geliyor. Ayrica baharatlı yemekelerde tetikliyor. Pamuklu iççamaşırları giymeye calis ve bolgelsel temizlik cok önemli. Kasimaktan yara yapmistim ama suan bebek pudrasi,bebe yağı gibi etkenlerle kasintiyi engelliyorum.
Travazol kremini alsin. Inan cok iyi gelicektir . Benim kurtaricim o. Yara elbet kasimadigi surece iyilesir. Ben suan mantardan dolayı esime yanasmiyorum.sizde Biraz dikkat ederseniz,zaten cok surmez iyilesmesi.kaşımaktan onun çok kötü yara oldu kasıntı geçmiş ama hala yara izi varmış o nası geçecek acaba
Cok güldüm ya bastaki cümleyeJinekolog değildir o, jinekolog olsa duramazdı.
Sizinle birlikte olduğunu söylemek yerine niye böyle bir yalan uydurmuş? Amaç ne burada?
Cinsel yolla bulaşan hastalıklarınız olduğunda korunun bir zahmet. Hatta olmasa dakorunun lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?