- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Ay evet yaPişirdim derken kavurdunuz sanırım ?
Bence hamuru hazırlamadıysanız kavurduğunuz içe 2 yumurta kırıp yiyin :)Ay evet ya
Bence de :))Bence hamuru hazırlamadıysanız kavurduğunuz içe 2 yumurta kırıp yiyin :)
Olmaz koyamazsınız.Kizlar affiniza siginiyorum lutfen 10 dk mazur gorun zaten kesin banlanirim ama mantinin ic harcini pisirdim yanlislikla pismis koysam nasil olur ? Olur mu yada ?
Bişey olmaz canım, ben sini mantısı yaparken bazen kavuruyorum, sorun olmaz yani :)Ay evet ya
Kizlar affiniza siginiyorum lutfen 10 dk mazur gorun zaten kesin banlanirim ama mantinin ic harcini pisirdim yanlislikla pismis koysam nasil olur ? Olur mu yada ?
Lahmacuna cevir normal de onun ici de cig olur ama evde yapiyorsaniz hamurunu kavurup yapanda var.Kizlar affiniza siginiyorum lutfen 10 dk mazur gorun zaten kesin banlanirim ama mantinin ic harcini pisirdim yanlislikla pismis koysam nasil olur ? Olur mu yada ?
Ay gercekten mi ya yapimmi yaniBişey olmaz canım, ben sini mantısı yaparken bazen kavuruyorum, sorun olmaz yani :)
Ay sizsiniz tatli :))Cok tatlısınız. :)
Yapın tabiki çay kaşığı ile koyabilirsiniz. Hiç bişey olmaz. Tat aynı. Ben çok mantı yaparım güvenebilirsiniz :)Ay gercekten mi ya yapimmi yani
Yapiyorum o zaman valla cok cok cok sagolun :)Yapın tabiki çay kaşığı ile koyabilirsiniz. Hiç bişey olmaz. Tat aynı. Ben çok mantı yaparım güvenebilirsiniz :)
Bence hamurları büyük kes, bohça gibi kapat sonra da yağda kızart. Al sana yağ mantısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?