- Konu Sahibi pembetilki
-
Mantigim aynısını diyor. Cesaretimi bi toplayabilsemAllah aşkına kendine gel, silkelen. Yahu dayak yedim bir de üstüne darp raporu aldım diye kocam tavırlı boşancam diyo diyorsun valla bugün bu forumda bi sıkıntı var herhalde. Kendinize gelin. Aklınız başınızda mı? Yahu hangi sebeple olursa olsun niye şiddete uğrayasınız ve pardon niye babanız orta yol arıyor kızı kabahatli gibi hiç anlayamadım. Boşayın gitsin 10 yıl sonra kocanızın ayaklarını yıkarken mor şiş bir gözle bulacaksınız muhtemelen kendinizi. Akıl sağlığınız bozulmuş sizin. Eşinize gönül rızasıyla bağlısınız ona bağımlı değilsiniz. Gönül rızası da sevgi saygı oldukça devam eder. Siz evliliğinizi bu noktada nasıl görüyorsunuz?
Allah yardimcimiz olsun. Yeniden hayat kurmak korkutuyor.Ne kadar da tanıdık geldi duygularınız... Şu an ayni aşamadayım. Mantığım ayrıl, ayrılmalısın diyor; işin ciddiyetini düşününce kalbim sızlıyor elim kolum bağlanıyor. Acaba derken buluyorum kendimi. Kızım 1,5 yaşında. Ne olacaksa küçükken olsun diyorum bir yandan da. Şiddet bitmiyor ne yazık ki... Allah doğruyu yaptırsın bize ama çok güç
Yahu adam size darp uyguluyor sessiz kalmayip rapor aldiniz diye bosanalim diyor siz suclu gibi kusup trip atiyor siz de "acaba nereye gitti"derdindesiniz.Ekonomik ozgurluk var egitim almis bir kadinsinjz neyin korkusu kaygisi bence oturup sayet bosamazsaniz size daha neler yapabilecegi korkusunu yasayin bunlari endise edin.Bugun de bana nispet yapar gibi en beğendiğim kiyafetlerini giydi de gitti. Nereye gitti bilmiyorum hala da gelmedi. Arayamiyorum.
Sen zaten yalnızlığın yalnizligindasin?. Daha çok nasıl bir yanlizlik yasiyacaksin ki ?. Bosan en azından bu kırgınlık bu üzüntü bitsin. Ayaklarının üzerinde duramam mı korkun. ??. Ki duruyorsunda? Neyi bekliyorsun. Daha çok yalnızlığının yüzüne vurulmasını mı???Merhaba hanimlar. Bir onceki konumda esimle olan buyuk problemden bahsetmistim. Basit bir kıskançligi asiri derecede buyutup bana siddet uygulamisti. Ben de darp raporu almistim. Uzaklastirma istemedim. Sikayetci de olmadim. Devlet memuru kendisi. darp raporu aldim diye cok kizdi. Babami arayip gel kizini al demisti, babam geldi orta yolu bulmaya calisti. 6yasinda cocugumuz var anasinifina gidiyor. Okullar kapanana kadar bu sekilde devm edelim cocugun duzeni boozulmasin, okullar kapaninca ben cocugu alip iki ayligina tatile gidicem, sen de naparsan yap. Bosanma davasini acariz demisti. O gunden beri ayni evde yasiyoruz ama tek kelime konusmuyoruz. Mantigim kesinlikle boşanmalısın zaten normalde de mutlu degildin ki diyor. Herseye küser, günlerce konusmaz, her zaman haklıdır. Hic ben hakli olduğumu hatirlamiyorum 7 senelik evliligimde. Cinsel hayatimiz 2_3haftada bir ben adım atarsam oluyor. Bosanmaliyim biliyorum ama sonrasi beni korkutuyor. Calisiyorum, üniversite mezunuyum aslinda ama gene de bosansam asla mutlu olamayacakmisim, kimseye guvenemeyecekmisim yapayalniz ölecekmisim gibi geliyor. Evde dolastikca bagira bagira aglayasim geliyor. Soyledigi yaptigi hersey cok zoruma gidiyor. İşe gittigimde mantikli dusunebiliyorum. Eve geldigimde hüzün çöküyor cok kotu oluyorum. Yabanci gibiyiz evde. Hic konusmuyoruz. Ayri odalarda uyuyorz. Ben gelince evden cikiyor, gece geliyor. Aldatma olmadigina eminim. Yaklasik on gun oluyo kavga edeli, o zamandan beri boyleyiz. Kendini hala hakli görüyor. Kendimi artik gurursuz hissediyorum. Bosandiktan sonrasindan korkuyorum. Hem de cok korkuyorum. Evde esyalara baktikca kiyamiyorum yuvam yikilacak mi simdi diye icim aciyor.
Boyle ınsanlar genelde bosanmadan snra asırı pişman olur erkekler sacmalamakta ğstüne yoktur cok gecmis olsun siddet asla affı olmaz bosanın ve kendinize yeni bir sayfa acınMerhaba hanimlar. Bir onceki konumda esimle olan buyuk problemden bahsetmistim. Basit bir kıskançligi asiri derecede buyutup bana siddet uygulamisti. Ben de darp raporu almistim. Uzaklastirma istemedim. Sikayetci de olmadim. Devlet memuru kendisi. darp raporu aldim diye cok kizdi. Babami arayip gel kizini al demisti, babam geldi orta yolu bulmaya calisti. 6yasinda cocugumuz var anasinifina gidiyor. Okullar kapanana kadar bu sekilde devm edelim cocugun duzeni boozulmasin, okullar kapaninca ben cocugu alip iki ayligina tatile gidicem, sen de naparsan yap. Bosanma davasini acariz demisti. O gunden beri ayni evde yasiyoruz ama tek kelime konusmuyoruz. Mantigim kesinlikle boşanmalısın zaten normalde de mutlu degildin ki diyor. Herseye küser, günlerce konusmaz, her zaman haklıdır. Hic ben hakli olduğumu hatirlamiyorum 7 senelik evliligimde. Cinsel hayatimiz 2_3haftada bir ben adım atarsam oluyor. Bosanmaliyim biliyorum ama sonrasi beni korkutuyor. Calisiyorum, üniversite mezunuyum aslinda ama gene de bosansam asla mutlu olamayacakmisim, kimseye guvenemeyecekmisim yapayalniz ölecekmisim gibi geliyor. Evde dolastikca bagira bagira aglayasim geliyor. Soyledigi yaptigi hersey cok zoruma gidiyor. İşe gittigimde mantikli dusunebiliyorum. Eve geldigimde hüzün çöküyor cok kotu oluyorum. Yabanci gibiyiz evde. Hic konusmuyoruz. Ayri odalarda uyuyorz. Ben gelince evden cikiyor, gece geliyor. Aldatma olmadigina eminim. Yaklasik on gun oluyo kavga edeli, o zamandan beri boyleyiz. Kendini hala hakli görüyor. Kendimi artik gurursuz hissediyorum. Bosandiktan sonrasindan korkuyorum. Hem de cok korkuyorum. Evde esyalara baktikca kiyamiyorum yuvam yikilacak mi simdi diye icim aciyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?