Mantık boşan der, kalbim kıyamıyor..

pembetilki

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
887
135
323
Eskişehir
Merhaba hanimlar. Bir onceki konumda esimle olan buyuk problemden bahsetmistim. Basit bir kıskançligi asiri derecede buyutup bana siddet uygulamisti. Ben de darp raporu almistim. Uzaklastirma istemedim. Sikayetci de olmadim. Devlet memuru kendisi. darp raporu aldim diye cok kizdi. Babami arayip gel kizini al demisti, babam geldi orta yolu bulmaya calisti. 6yasinda cocugumuz var anasinifina gidiyor. Okullar kapanana kadar bu sekilde devm edelim cocugun duzeni boozulmasin, okullar kapaninca ben cocugu alip iki ayligina tatile gidicem, sen de naparsan yap. Bosanma davasini acariz demisti. O gunden beri ayni evde yasiyoruz ama tek kelime konusmuyoruz. Mantigim kesinlikle boşanmalısın zaten normalde de mutlu degildin ki diyor. Herseye küser, günlerce konusmaz, her zaman haklıdır. Hic ben hakli olduğumu hatirlamiyorum 7 senelik evliligimde. Cinsel hayatimiz 2_3haftada bir ben adım atarsam oluyor. Bosanmaliyim biliyorum ama sonrasi beni korkutuyor. Calisiyorum, üniversite mezunuyum aslinda ama gene de bosansam asla mutlu olamayacakmisim, kimseye guvenemeyecekmisim yapayalniz ölecekmisim gibi geliyor. Evde dolastikca bagira bagira aglayasim geliyor. Soyledigi yaptigi hersey cok zoruma gidiyor. İşe gittigimde mantikli dusunebiliyorum. Eve geldigimde hüzün çöküyor cok kotu oluyorum. Yabanci gibiyiz evde. Hic konusmuyoruz. Ayri odalarda uyuyorz. Ben gelince evden cikiyor, gece geliyor. Aldatma olmadigina eminim. Yaklasik on gun oluyo kavga edeli, o zamandan beri boyleyiz. Kendini hala hakli görüyor. Kendimi artik gurursuz hissediyorum. Bosandiktan sonrasindan korkuyorum. Hem de cok korkuyorum. Evde esyalara baktikca kiyamiyorum yuvam yikilacak mi simdi diye icim aciyor.
 
O o kadar rahat ki. Nasil bi kadar dik, inatca durabiliyor aklim almiyor. Cok sert karakterlidir zaten normalde de. İnsanda hic mi duygu belirtisi olmaz ya
 
Allah aşkına kendine gel, silkelen. Yahu dayak yedim bir de üstüne darp raporu aldım diye kocam tavırlı boşancam diyo diyorsun valla bugün bu forumda bi sıkıntı var herhalde. Kendinize gelin. Aklınız başınızda mı? Yahu hangi sebeple olursa olsun niye şiddete uğrayasınız ve pardon niye babanız orta yol arıyor kızı kabahatli gibi hiç anlayamadım. Boşayın gitsin 10 yıl sonra kocanızın ayaklarını yıkarken mor şiş bir gözle bulacaksınız muhtemelen kendinizi. Akıl sağlığınız bozulmuş sizin. Eşinize gönül rızasıyla bağlısınız ona bağımlı değilsiniz. Gönül rızası da sevgi saygı oldukça devam eder. Siz evliliğinizi bu noktada nasıl görüyorsunuz?
 
Bugun de bana nispet yapar gibi en beğendiğim kiyafetlerini giydi de gitti. Nereye gitti bilmiyorum hala da gelmedi. Arayamiyorum.
 
farz edinki ayrılmışsınız o yok (zaten yok gibi)
düzeninizi bozmayın o ayrılsın gitsin evden
bazılarınız çile sever öyleyseniz hiç ne kendinizi ne bizi yorun oturuz evinizde
sadece çocuğa karşı sorumlu olun gerisi size kalmış
 
Ne kadar da tanıdık geldi duygularınız... Şu an ayni aşamadayım. Mantığım ayrıl, ayrılmalısın diyor; işin ciddiyetini düşününce kalbim sızlıyor elim kolum bağlanıyor. Acaba derken buluyorum kendimi. Kızım 1,5 yaşında. Ne olacaksa küçükken olsun diyorum bir yandan da. Şiddet bitmiyor ne yazık ki... Allah doğruyu yaptırsın bize ama çok güç
 
Mantigim aynısını diyor. Cesaretimi bi toplayabilsem
 
Allah yardimcimiz olsun. Yeniden hayat kurmak korkutuyor.
 
Mantığınızı dinleyin , şiddet öncesi de normal bir evliliğiniz yokmuş ki üstüne birde şiddet görmüşsünüz. Kalbinize söyleyin eşiniz sizi döverken hiç kıyamamazlik etmedi.

Ayrıca adam sizi dövmüş, şu zaman bosanalim demiş, burnundan kıl aldırmıyor siz neyi düşünüyorsunuz hala?
 
Bugun de bana nispet yapar gibi en beğendiğim kiyafetlerini giydi de gitti. Nereye gitti bilmiyorum hala da gelmedi. Arayamiyorum.
Yahu adam size darp uyguluyor sessiz kalmayip rapor aldiniz diye bosanalim diyor siz suclu gibi kusup trip atiyor siz de "acaba nereye gitti"derdindesiniz.Ekonomik ozgurluk var egitim almis bir kadinsinjz neyin korkusu kaygisi bence oturup sayet bosamazsaniz size daha neler yapabilecegi korkusunu yasayin bunlari endise edin.
 
Dayak yiyip yiyip alttan alan hep merak eden asla saygı duyulmayan biri olmak istiyorsanız devam edin. Özel olrak belirtmişsiniz aldatma da yokmuş. Birini bulup hayatınızdan gitse bile şu halinizden daha iyi emin olun.
 
Sen zaten yalnızlığın yalnizligindasin?. Daha çok nasıl bir yanlizlik yasiyacaksin ki ?. Bosan en azından bu kırgınlık bu üzüntü bitsin. Ayaklarının üzerinde duramam mı korkun. ??. Ki duruyorsunda? Neyi bekliyorsun. Daha çok yalnızlığının yüzüne vurulmasını mı???
 
Ayrıca niye babanız orta yolu bulmaya çalışmış ki ayıplı mı görmüş sizi?
Yada başıma gelmede isterse seni her gün dövsün mü demek istemiş

Dayak yiyen sizsiniz burnundan kıl aldırmayan o
Ezilen sizsiniz gezen o
Boşanıyorum diye ağlayan yine sizsiniz
mantığı bir dinleyin bence çünkü epey mantıktan uzak düşünüyor ve davranıyorsunuz
 
Bakın korkunuzu bir nebze anladım empati kurmaya çalışıyorum. Ama olmuyor!
Ya ‘Kocacım affet özür dilerim. Eşeklik ettim. Bana az bile vurdun bir de şu tarafa doğru vur, tekmele hakkın... nede olsa ben senin malınım. Ne münasebet eş deme bana köle de iltifat gelir bana bu diyeceksiniz. S.ç Ağzıma ama kocam olmaya devam et.’
Ya da ‘ Sen kimsinle başlayan bir sohbet ve ardından polis . Bi bakmışsınız kocanız sokakta (uzaklaştırma) siz evinizde temiz temiz oturuyorsunuz. Boşanana kadar sokakta kalsın. O köpek olsun. Açın davayı beklemeyin. Çocuğunuzun düzeni de bozulmasın. Anlaşmalı boşanmanın şartlarını görüşelim bu iş uzamasın. He uzlaşacağım diyorsan herşeyin yarısı, darptan dolayı tazminat, çocuğun velayeti ve iyi bir nafaka. Eşyaları ve altınlarınızı unutmayın. Uzlaşamıyor muyuz? Açarım ceza davası boşanma davasının yanına gerisini sen düşün dersiniz.’ ( ceza davası açarsanız istesenizde geri çekemezsiniz kamu davadına dönüşür)
Not: Ceza Davasından gözünüz korkmasın. Kullanın bunu sonuna kadar madem devlet memuru ve memuriyetini seviyor.
Artık seçim sizin.
 
Boyle ınsanlar genelde bosanmadan snra asırı pişman olur erkekler sacmalamakta ğstüne yoktur cok gecmis olsun siddet asla affı olmaz bosanın ve kendinize yeni bir sayfa acın
 
Bir de eklemek isterim o darp raporunu kullanmaz ve davayı açmazsanız tam süresini bilmiyorum ama bi süre sonra hakim raporu kabul etmiyor. Çünkü böyle bi şey yaşanmış olabilir ama taraflar bu kadar süredir birlikteler darp olmasına rağmen demekki eş affetti gözüyle bakıyorlar. Yani hiç beklemeyin zaten boşanma üzerine uzlaşmışsınız. Niye mağdur olup bir de kabahatli siz olasınız haklarınızdan da mahrum kalasınız ki.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…