Mantık boşan der, kalbim kıyamıyor..

Daha boşanma kararı kesin almadan sen başka birine nasıl güvenirim diyorsun başka birine güvenme kendine güven sadece başkasına değil...boşanmak istemediğin çok belli sadece ondan adım bekliyorsun boşan yada boşanma anne gibi düşünme be direk kendini düşün nasıl mutlu olacaksan onu yap ki çocuğunda mutlu olsun

Memursa zaten bunun sonuçlarını yükümlülüklerini bilmek zorunda. Kendisi birde yarıp atamaz yani. Adam olaymis yapmaymis. Sinirine hakim olaymis!. Aldığınız sarp raporu 6 ay geçerli . Beklemeyin açık davanizi. Bosnamya kanıt olarak sunun . Tazminat talep edin. Burda mazlum bir tek sizsiniz saf olanda. Bosan demek kolay biliyorum. Ama bugün yapan yarinde yapar . Ki birde kapısına kadar gidilip af dilenmis. Hep yapıp hem kendini haklı görüyorsa kişilik problemi vardır zaten . O insandan babalık da koclaikda beklenmez. Katılıyorum arkadasa

Keşke haklı saydığı olayı bilseydik ona gore yorum yaaprdim . Eşini kendisinden başka haklı gören var mi varsa bi onları da dinle .. eşinle konuşma yoluna git bakalım savunmadan dinle hak verecek misin.. bazen kuralları olan insanlar mantıklı veya degil bu benim net tavrım der kararlı durur eğer böyle birşeyse huyudur o damara basmican tabi senin için çok uç değilse..
Ama ciddi manada hep haksız hep suçlu hep güçlü hemde duygu yoksa umut yoksa boşver alisirsin mutsuz yaşamaktan gurursuzca acı cekmektense dik dur yavrunla.. kafanı dağıt gez toz ark çevrenle takıl .. anılar acı verdiği anda olumsuzlukları düşün değmez de geç.. inşallah yardımcı olmuşumdur

Kız çocukları okusun mesleği olsun kendi ayakları üzerinde dursun kocaya bağımlı olmasın diyoruz ama bakıyoruz ki en cok üniversite okuyan kızlarımız kadınlarımız şiddet gördüğü halde boşanmayı göze alamıyor. Bu acizlik niye boşuna mı okuyup çalışıyorsunuz? Kimse yalnızlıktan ölmez sonsuza kadar da yalnız kalacaksınız diye bir şey de yoktur. Boşanmak dünyanın sonu değildir. Siz kendinize güvenin bir erkeğe değil. Güçlü olun ki cocugunuza bakabilesiniz. Mutsuz evlilikte çocuğunuz da mutsuz olacak. Hayatı kendi kendinize zindan ediyorsunuz yapmayın.

Yani ben olsam onu evden atar, kapı kilidini değiştirir, telefonlarına,mesajlarına cevap vermez, işime gelir giderdim.arkdaşlarımla takılır,onsuz hayatın tadını çıkarırdım.Size şiddet uygulamış ama siz ona kıyamıyorsunuz.lütfen bu kadar gurursuz olmayın!Üstelik eşiniz babanıza gelin kızınızı alın diyor, atıl gibi. Ne kadar çirkin bir üslup.

N’aptınız? Ben son noktaya geldim. Eşimle konuşup evden gitmesini isteyeceğim.

Okullarin kapanmasini bekleyip bosanma davasi acicam. Kredi oduyoruz bi yandan. Borclu olan benim, kefil kendisi. Benim maasim oldugu gibi krediye gidiyor. Maasin yatmasina da daha var ayin basında yatiyor. O yuzden de elim kolum baglandi yani. Hemen dava acamam avukat bulmak da istiyorum ama. Hem kredi hem avukat parasini nasil oderim onu dusunuyorum

Adam size kıyıp darp etmiş.
Şimdi de duygusal şiddet uygulayıp sizi manipüle ediyor ama sizin kalbiniz ona kıyamıyor.
Ben susuyorum.
Belli ki sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Rica ediyorum aklınızı başınıza alın,duygusal değil mantıklı düşünmeye çalışın.

Allah yardimcimiz olsun. Yeniden hayat kurmak korkutuyor.

Yeni bir hayat kurmak şiddet görmek kadar zor değil inan, ben bir kaç kez düzen bozup kurdum, hiç öyle düşündüğün gibi değil. Eşinin bir pişmanlığı yok, hala kuyruğu dik, ulan ben ne yaptım gibi bir düşüncesi yok, yaptığını onarmaya çalışmak gibi bir çabası yok, devam edersen yine yapacak, üstelik dozunu arttırarak. Babana da çok şaşırdım, adam benim kızımı dövecek ellerini kırarım ne uzlaşması. Ayaklarının üzerinde durabilecek bir kadınsın, toparla kendini, insanın kendi kendine yaptığını kimse kimseye yapamaz derler, bu saatten sonra devam edersen kendi kendine yapmış olacaksın. Ev,eşya, yuva içinde huzur ve güven olunca güzel, yoksa hiç birinin bir değeri yok bir kibrit çakarsın biter gider o kadardır varlığı bu taraftan düşünme hiç

Boşandıktan sonra dayak yemeyeceksiniz. Sizi sevmeyen biriyle aynı yatağı paylaşmak zorunda kalmayacaksınız. Size küsen birinin pisliğini toplamak zorunda kalmayacaksınız.

Evet zor ama şu yaşadığınız hayat da zor ve çekilmez. Zaten karşınızda pişman biri yok. Üzülmeyin.

Şiddet mi?! Hemen bitir,gerisi gelir. Ve acizliğinizi sevgi kılığına sokmayın. Kalbin kan pompalamaktan başka görevi yoktur. Ne hissediyorsan beynin içinde dönüyor. Yanlış anlamayın aşk dediğiniz şey aslında nörolojik bişey. Beyninize istediğiniz şeyi öğretebilirsiniz. Bu bir alışkanlığı bırakmak gibi bişey olacak. Ben şiddet içinde büyüyen bir insan olarak zor bi hayatım var. Annem ve babamla şu an yabancıyım. Bence çocuğunuza bunu yaşatmayın

Avukat ücreti vermekte zorlanacaksanız eşiniz de boşanmayı istiyorsa anlaşma yoluna gidin avukat tutmanıza gerek kalmaz. Maddi olarak haklarınızı vermeyi kabul ederse protokol imzalarsınız.

6 yaşındaki çocuk evdeki gerginliği hisseder.onu da mutsuz etmeyin.bence çocuğunuz için bir an önce ayrılmak mantıklı..

Eşiniz için söyleyecek bir şey yok zaten size değer vermiyor, e bosanmayacaginizi da düşünüyor olmalı ki hayatına devam ediyor

Yazik adama ya neden boşanicaksiniz yuvanizi yikmayin haketmissin erkek adam döverde severde...birdahakine darp raporu da almayin ayip yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…