- Konu Sahibi pembetilki
-
Memursa zaten bunun sonuçlarını yükümlülüklerini bilmek zorunda. Kendisi birde yarıp atamaz yani. Adam olaymis yapmaymis. Sinirine hakim olaymis!. Aldığınız sarp raporu 6 ay geçerli . Beklemeyin açık davanizi. Bosnamya kanıt olarak sunun . Tazminat talep edin. Burda mazlum bir tek sizsiniz saf olanda. Bosan demek kolay biliyorum. Ama bugün yapan yarinde yapar . Ki birde kapısına kadar gidilip af dilenmis. Hep yapıp hem kendini haklı görüyorsa kişilik problemi vardır zaten . O insandan babalık da koclaikda beklenmez. Katılıyorum arkadasaBakın korkunuzu bir nebze anladım empati kurmaya çalışıyorum. Ama olmuyor!
Ya ‘Kocacım affet özür dilerim. Eşeklik ettim. Bana az bile vurdun bir de şu tarafa doğru vur, tekmele hakkın... nede olsa ben senin malınım. Ne münasebet eş deme bana köle de iltifat gelir bana bu diyeceksiniz. S.ç Ağzıma ama kocam olmaya devam et.’
Ya da ‘ Sen kimsinle başlayan bir sohbet ve ardından polis. Bi bakmışsınız kocanız sokakta (uzaklaştırma) siz evinizde temiz temiz oturuyorsunuz. Boşanana kadar sokakta kalsın. O köpek olsun. Açın davayı beklemeyin. Çocuğunuzun düzeni de bozulmasın. Anlaşmalı boşanmanın şartlarını görüşelim bu iş uzamasın. He uzlaşacağım diyorsan herşeyin yarısı, darptan dolayı tazminat, çocuğun velayeti ve iyi bir nafaka. Eşyaları ve altınlarınızı unutmayın. Uzlaşamıyor muyuz? Açarım ceza davası boşanma davasının yanına gerisini sen düşün dersiniz.’ ( ceza davası açarsanız istesenizde geri çekemezsiniz kamu davadına dönüşür)
Not: Ceza Davasından gözünüz korkmasın. Kullanın bunu sonuna kadar madem devlet memuru ve memuriyetini seviyor.
Artık seçim sizin.
Keşke haklı saydığı olayı bilseydik ona gore yorum yaaprdim . Eşini kendisinden başka haklı gören var mi varsa bi onları da dinle .. eşinle konuşma yoluna git bakalım savunmadan dinle hak verecek misin.. bazen kuralları olan insanlar mantıklı veya degil bu benim net tavrım der kararlı durur eğer böyle birşeyse huyudur o damara basmican tabi senin için çok uç değilse..Merhaba hanimlar. Bir onceki konumda esimle olan buyuk problemden bahsetmistim. Basit bir kıskançligi asiri derecede buyutup bana siddet uygulamisti. Ben de darp raporu almistim. Uzaklastirma istemedim. Sikayetci de olmadim. Devlet memuru kendisi. darp raporu aldim diye cok kizdi. Babami arayip gel kizini al demisti, babam geldi orta yolu bulmaya calisti. 6yasinda cocugumuz var anasinifina gidiyor. Okullar kapanana kadar bu sekilde devm edelim cocugun duzeni boozulmasin, okullar kapaninca ben cocugu alip iki ayligina tatile gidicem, sen de naparsan yap. Bosanma davasini acariz demisti. O gunden beri ayni evde yasiyoruz ama tek kelime konusmuyoruz. Mantigim kesinlikle boşanmalısın zaten normalde de mutlu degildin ki diyor. Herseye küser, günlerce konusmaz, her zaman haklıdır. Hic ben hakli olduğumu hatirlamiyorum 7 senelik evliligimde. Cinsel hayatimiz 2_3haftada bir ben adım atarsam oluyor. Bosanmaliyim biliyorum ama sonrasi beni korkutuyor. Calisiyorum, üniversite mezunuyum aslinda ama gene de bosansam asla mutlu olamayacakmisim, kimseye guvenemeyecekmisim yapayalniz ölecekmisim gibi geliyor. Evde dolastikca bagira bagira aglayasim geliyor. Soyledigi yaptigi hersey cok zoruma gidiyor. İşe gittigimde mantikli dusunebiliyorum. Eve geldigimde hüzün çöküyor cok kotu oluyorum. Yabanci gibiyiz evde. Hic konusmuyoruz. Ayri odalarda uyuyorz. Ben gelince evden cikiyor, gece geliyor. Aldatma olmadigina eminim. Yaklasik on gun oluyo kavga edeli, o zamandan beri boyleyiz. Kendini hala hakli görüyor. Kendimi artik gurursuz hissediyorum. Bosandiktan sonrasindan korkuyorum. Hem de cok korkuyorum. Evde esyalara baktikca kiyamiyorum yuvam yikilacak mi simdi diye icim aciyor.
N’aptınız? Ben son noktaya geldim. Eşimle konuşup evden gitmesini isteyeceğim.
Allah yardimcimiz olsun. Yeniden hayat kurmak korkutuyor.
Boşandıktan sonra dayak yemeyeceksiniz. Sizi sevmeyen biriyle aynı yatağı paylaşmak zorunda kalmayacaksınız. Size küsen birinin pisliğini toplamak zorunda kalmayacaksınız.Merhaba hanimlar. Bir onceki konumda esimle olan buyuk problemden bahsetmistim. Basit bir kıskançligi asiri derecede buyutup bana siddet uygulamisti. Ben de darp raporu almistim. Uzaklastirma istemedim. Sikayetci de olmadim. Devlet memuru kendisi. darp raporu aldim diye cok kizdi. Babami arayip gel kizini al demisti, babam geldi orta yolu bulmaya calisti. 6yasinda cocugumuz var anasinifina gidiyor. Okullar kapanana kadar bu sekilde devm edelim cocugun duzeni boozulmasin, okullar kapaninca ben cocugu alip iki ayligina tatile gidicem, sen de naparsan yap. Bosanma davasini acariz demisti. O gunden beri ayni evde yasiyoruz ama tek kelime konusmuyoruz. Mantigim kesinlikle boşanmalısın zaten normalde de mutlu degildin ki diyor. Herseye küser, günlerce konusmaz, her zaman haklıdır. Hic ben hakli olduğumu hatirlamiyorum 7 senelik evliligimde. Cinsel hayatimiz 2_3haftada bir ben adım atarsam oluyor. Bosanmaliyim biliyorum ama sonrasi beni korkutuyor. Calisiyorum, üniversite mezunuyum aslinda ama gene de bosansam asla mutlu olamayacakmisim, kimseye guvenemeyecekmisim yapayalniz ölecekmisim gibi geliyor. Evde dolastikca bagira bagira aglayasim geliyor. Soyledigi yaptigi hersey cok zoruma gidiyor. İşe gittigimde mantikli dusunebiliyorum. Eve geldigimde hüzün çöküyor cok kotu oluyorum. Yabanci gibiyiz evde. Hic konusmuyoruz. Ayri odalarda uyuyorz. Ben gelince evden cikiyor, gece geliyor. Aldatma olmadigina eminim. Yaklasik on gun oluyo kavga edeli, o zamandan beri boyleyiz. Kendini hala hakli görüyor. Kendimi artik gurursuz hissediyorum. Bosandiktan sonrasindan korkuyorum. Hem de cok korkuyorum. Evde esyalara baktikca kiyamiyorum yuvam yikilacak mi simdi diye icim aciyor.
Şiddet mi?! Hemen bitir,gerisi gelir. Ve acizliğinizi sevgi kılığına sokmayın. Kalbin kan pompalamaktan başka görevi yoktur. Ne hissediyorsan beynin içinde dönüyor. Yanlış anlamayın aşk dediğiniz şey aslında nörolojik bişey. Beyninize istediğiniz şeyi öğretebilirsiniz. Bu bir alışkanlığı bırakmak gibi bişey olacak. Ben şiddet içinde büyüyen bir insan olarak zor bi hayatım var. Annem ve babamla şu an yabancıyım. Bence çocuğunuza bunu yaşatmayınMerhaba hanimlar. Bir onceki konumda esimle olan buyuk problemden bahsetmistim. Basit bir kıskançligi asiri derecede buyutup bana siddet uygulamisti. Ben de darp raporu almistim. Uzaklastirma istemedim. Sikayetci de olmadim. Devlet memuru kendisi. darp raporu aldim diye cok kizdi. Babami arayip gel kizini al demisti, babam geldi orta yolu bulmaya calisti. 6yasinda cocugumuz var anasinifina gidiyor. Okullar kapanana kadar bu sekilde devm edelim cocugun duzeni boozulmasin, okullar kapaninca ben cocugu alip iki ayligina tatile gidicem, sen de naparsan yap. Bosanma davasini acariz demisti. O gunden beri ayni evde yasiyoruz ama tek kelime konusmuyoruz. Mantigim kesinlikle boşanmalısın zaten normalde de mutlu degildin ki diyor. Herseye küser, günlerce konusmaz, her zaman haklıdır. Hic ben hakli olduğumu hatirlamiyorum 7 senelik evliligimde. Cinsel hayatimiz 2_3haftada bir ben adım atarsam oluyor. Bosanmaliyim biliyorum ama sonrasi beni korkutuyor. Calisiyorum, üniversite mezunuyum aslinda ama gene de bosansam asla mutlu olamayacakmisim, kimseye guvenemeyecekmisim yapayalniz ölecekmisim gibi geliyor. Evde dolastikca bagira bagira aglayasim geliyor. Soyledigi yaptigi hersey cok zoruma gidiyor. İşe gittigimde mantikli dusunebiliyorum. Eve geldigimde hüzün çöküyor cok kotu oluyorum. Yabanci gibiyiz evde. Hic konusmuyoruz. Ayri odalarda uyuyorz. Ben gelince evden cikiyor, gece geliyor. Aldatma olmadigina eminim. Yaklasik on gun oluyo kavga edeli, o zamandan beri boyleyiz. Kendini hala hakli görüyor. Kendimi artik gurursuz hissediyorum. Bosandiktan sonrasindan korkuyorum. Hem de cok korkuyorum. Evde esyalara baktikca kiyamiyorum yuvam yikilacak mi simdi diye icim aciyor.
Bosanmaya o kadar hazir degilim ki eve sığamadım. Duvarlar ustume ustume geliyor.Bence eşiniz de biliyor ayrılmayacağınızı ondan bu kadar rahat; tıpkı benim eşim gibi... :/
Allah yardımcınız olsun. Çok zor hazır olmadan böyle bir adımı kimse atamıyor.Bosanmaya o kadar hazir degilim ki eve sığamadım. Duvarlar ustume ustume geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?