Mantık boşan der, kalbim kıyamıyor..

Neler neler soyledim. Abarttigini, zaten calistigim ortamin oyle oldugunu, bu kadar buyutecek bisey olmadigini cok soyledim. On gun once oluyor bu olay. O zamandan beriberi hic konusmuyoruz. Konusmaya calistim. Dun cocugu parka goturdum ordayken aradim acmadi. Msj attim gel konusalim diye cvp vermedi. Konusamiyoruz ki. Konusmama bile izin vermiyor. Goren de sanki bizi beraber basmishuzurlu falan sanacak. O derece abartiyor

Bence üstüne gitme artk. Sen üstüne gittikçe kendimi geri çekiyor çünkü

Aynı evde yaşayıp konusmamasi bile büyük şiddet. Kendinize gelin Allahaskina. Eşyalara bakıp kiyamamak nedir? Ben de sizinle aynı durumdayım. Aynı evde surat ara tafra yapan adam saçma salak arkadaşları arayınca dünya şekeri gibi davranıyor onlara. Yani inan onlar çok mutlular.
Cehenneme kadar yolun var deyip keyfine bak. Ölümlü dünya ve kendine değer ver.

önceki konunu okudum. böyle bi adamdan boşanmama sebebin ne olabilir merak ediyorum gerçekten. neyden şüphe ediyosun ya

Pişman, yalvaran, güzel vaadler veren, şans isteyen bir eş okuyacağım diye bekledim sona kadar ama yok.
Neye kıyamıyorsun bacım Allah aşkına. Anlattığın güzel hiç bir şey yok, olumlu bir hareket bile yok yaptığı pisliğe karışılık. Kuru bir özür olsa yine anlamaya çalışacağım seni. O da yok. Bundan sonra böyle mutlu mu olacaksın sence?
Bu kadar yüceltme onu, sen ona muhtaç değilsin. Onsuz da varsın bunu unutma...
O kadar mutlu olacaksın ki, iyi ki boşamışım diyeceksin emin ol.

Aynı konu bizim aramızda da oldu boşanma aşamasına geldik kendisi fr çivik bir şekilde iş yerindeki arkadaşıyla mesajlasmisti bence bir de esinizin tarfindan bakin olaya hakli olabikir bilmiyorum karsilikli dinlemek lazim benim esim benim gonlumu almak icin cok vabaladi hala da oyle ama bir kere guvensizlik girdim mi olmuyor

Ben onu gayet iyi anliyorum, hakli olabilir ama abarttigi kadar bisey yok. Acaba bahane mi ediyo diye dusunuyorum. Cunku daha onceki tartismalarimizda dur sen duur bekle az kaldi falan demisti. Ufak tartismalarda bile bosanmaktan bahseder, bahsetmedigi zamanlarda da günlerce küser konusmaz

Ev kredisi cekmistik 4yil daha var borcun bitmesine. Borclu benim kefil kendisi. Evi satmaya yanasmiyo, bi sekilde borcu odeyip ev cocuga kalsin istiyor. Noterden satilamaz belgesi cikartip 18yasina gelince cocuga kalsin diyo. Bosanirsak ben cok zorluk cekerim odemede. Ucte birini ben öderim diyo da kalan mebla yine de fazla benim için. Annenle baban yardim etsin diyo, ben kimseden yardim istemek istemiyorum mecbur mu annemle babam benim kredimi odemeye.

boşanma halinde borcu bitmemiş evind urumu ile ilgili avukat ile görüşün. 4 yıl çok uzun bi süre değil. belki ev satılır kredi kapatılır kalan para paylaşılır vs. ev bark derdine çekmezdim ben olsam.

Moral olarak çökmüş durumdayim. Her an bi sinir krizi gecirebilirim. Ruh halim gun icinde o kadar cok degisiyor ki, bi iyi oluyorum, bi cok guclu hissediyorum, sonra bi bakıyorum gene çöküş. Bagira bagira aglamak istiyorum. Tum bunlari haketmedim cok kotuyum

Eskiden ilişkiniz öyle miydi?Soğuk ve sevgisiz miydi?Isin açıkçası eşimi yakaladığımda ben de boşanmak için fırsat gördüm önceden cesaretim yoktu boşanmaya.Bir de söyle bir şey var siz konuşmalarda bir sıkıntı görmeyebilirsiniz ama karşıdan öyle gorunmuyor

Tepkileri aşırı derecede abarti. Bu kadarini haketmedigimi düşünüyorum. Genel olarak sinirli bi yapisi var zaten ofkesini kontrol edemiyor.

Okullar kapanana kadar bu psikoloji ile ne yapacaksınız siz? Burnunuzdan getirecek belliki eşiniz.Akıl sağlığınızı korumanız lazım.Artık üzerine çok düşünmeyi bırakıp sadece günü geçirmeye odaklı yaşayın bari.Cesaretinizi belliki toparlayamayacaksınız.Böyle aşağılayarak sizi dahada manipüle etmeye devam edecek eşiniz.

O kadar cok istiyorum ki oyle demeyi. biraz cesaretim olsa neler yapicam. Dava acicam avukat tutmak icin nakit lazim ve benim maasim oldugu gibi krediye gidiyor. Elim kolum bagli kalmak cok sinir bozucu

Nakitim olsa avukat tutucam. Ama dediginiz gibi dayanamiyorum bu psikolojiyle. Cocugumu da birakip gitmek istemiyorum. Dava actigimi ogrenirse benim bu evden gitmem gerekir. daha da kinlenirse diye korkuyorum. Cocuk var birakamam bana karsi doldurur cocugu. Cocugu alip nereye gidicem o da var

Neden senin gitmen gerekir? Darp raporuyla evden uzaklaştırma aldirabilirsin....o gider siz de kuzunla evde kalırsınız.

Aslında eşiniz gerçeğin farkında.Yani,sizin onu aldatmadığınızı çok iyi biliyor.Tersi bir düşüncede olsaydı,bu sinirli adam sizi dövmekle bırakmazdı.Çoktan ev yada çocuğun düzenini falan düşünmez elinden geleni ardına bırakmazdı eminim.Gerçekten boşanacak mı acaba?Ben bundan pek emin değilim.Ama,bu durumu size eziyet edebildiği kadar kullanmaya devam edecek.Siz ne kadar dayanabilirseniz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…