- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi pembetilki
-
Ben bu durumu 2.5 yıldır yaşıyorum.cok ilginç dışardayken bir şeyim yok eve gelince sanki ruhunu eziyorlar eğer gerçekten mutsuzsan ve sevmiyorsan ve aranızdaki sorunların çözülemeyeceğini duzelmeyecegini düşünüyorsan bosan çocuğun kritik zamanı atlatmış siz sağlıklı bir ayrılık yaşarsanız o kadar etkilenmezMerhaba hanimlar. Bir onceki konumda esimle olan buyuk problemden bahsetmistim. Basit bir kıskançligi asiri derecede buyutup bana siddet uygulamisti. Ben de darp raporu almistim. Uzaklastirma istemedim. Sikayetci de olmadim. Devlet memuru kendisi. darp raporu aldim diye cok kizdi. Babami arayip gel kizini al demisti, babam geldi orta yolu bulmaya calisti. 6yasinda cocugumuz var anasinifina gidiyor. Okullar kapanana kadar bu sekilde devm edelim cocugun duzeni boozulmasin, okullar kapaninca ben cocugu alip iki ayligina tatile gidicem, sen de naparsan yap. Bosanma davasini acariz demisti. O gunden beri ayni evde yasiyoruz ama tek kelime konusmuyoruz. Mantigim kesinlikle boşanmalısın zaten normalde de mutlu degildin ki diyor. Herseye küser, günlerce konusmaz, her zaman haklıdır. Hic ben hakli olduğumu hatirlamiyorum 7 senelik evliligimde. Cinsel hayatimiz 2_3haftada bir ben adım atarsam oluyor. Bosanmaliyim biliyorum ama sonrasi beni korkutuyor. Calisiyorum, üniversite mezunuyum aslinda ama gene de bosansam asla mutlu olamayacakmisim, kimseye guvenemeyecekmisim yapayalniz ölecekmisim gibi geliyor. Evde dolastikca bagira bagira aglayasim geliyor. Soyledigi yaptigi hersey cok zoruma gidiyor. İşe gittigimde mantikli dusunebiliyorum. Eve geldigimde hüzün çöküyor cok kotu oluyorum. Yabanci gibiyiz evde. Hic konusmuyoruz. Ayri odalarda uyuyorz. Ben gelince evden cikiyor, gece geliyor. Aldatma olmadigina eminim. Yaklasik on gun oluyo kavga edeli, o zamandan beri boyleyiz. Kendini hala hakli görüyor. Kendimi artik gurursuz hissediyorum. Bosandiktan sonrasindan korkuyorum. Hem de cok korkuyorum. Evde esyalara baktikca kiyamiyorum yuvam yikilacak mi simdi diye icim aciyor.
Benim maasim oldugu gibi krediye gidiyor. Dolayisiyla nakitim yok. Sabah para kalmadi yanimda dedim para birak, sevgilin biraksin sana para. Kredi oduyoz kira oduyoz ne parasi diyo. (Sevgili dedigi de basit kiskanclik dedigim mevzu. İs icin gorustugum bayilerden biri. Kendisi biraz gevezedir, whatsap uzerinden hem is konusmustuk hem de normal. Uzun zamandir beraber calisiyoruz ama asla da sevgililik gibi bisey yok, olamaz zaten. Mesajlari yanlis yorumladi fazla anlam yukledi)Ben bu durumu 2.5 yıldır yaşıyorum.cok ilginç dışardayken bir şeyim yok eve gelince sanki ruhunu eziyorlar eğer gerçekten mutsuzsan ve sevmiyorsan ve aranızdaki sorunların çözülemeyeceğini duzelmeyecegini düşünüyorsan bosan çocuğun kritik zamanı atlatmış siz sağlıklı bir ayrılık yaşarsanız o kadar etkilenmez
Mesajlrda yanlis anlasilacak bisey yok ki. Mesajlari arkadaslara da gosterdim bu kadr abartacak ne var acaba diye. Herkes yok artik cok fazla abartmis diyo. Zaten muhabbetin daha da fazla ilerlemesinde ben musade etmemSizi hatırlıyorum bayilerle geyik yapmanız sebebiyle eşiniz çıldırmıştı mesajlarınızı okuyup. Sizi dövmesini savunmuyorum ama eşiniz haklı. Genel ilişkiniz iyi değilmiş zaten ama bu konuda gerçekten eşiniz haklı.
Kredi oduyoruz borc benim adima. Kefil kendisi oldugu icin sıkıntı. Maasim oldugu gibi krediye gidiyor. Hicbi sekilde maddi konuda kendini riske atmamaya calisiyor. Asiri sert davraniyor. Borclu benmisim, odeyecekmisim. Tamamen kendini hakli goruyor hala. Kafasinda beni bi baskasiyla sevgili bile yapti. Cildirmis durumdaAileniz asla arkanızda olmayacaktır.
Benim babam ben dayak yesem ortalığı yıkar ya..
Nasıl bir babanız var ki , hala orta yolu bulmaya çalışıyor? Cidden çok tuhaf.
Konuya gelince de ben olsam o şahsı eve almam. Yani siz neden bozasınız ki düzeninizi?
Zaten çalışıyorsunuz da atın evden gitsin.
iyi de size nafaka ödemek zorunda .Kredi oduyoruz borc benim adima. Kefil kendisi oldugu icin sıkıntı. Maasim oldugu gibi krediye gidiyor. Hicbi sekilde maddi konuda kendini riske atmamaya calisiyor. Asiri sert davraniyor. Borclu benmisim, odeyecekmisim. Tamamen kendini hakli goruyor hala. Kafasinda beni bi baskasiyla sevgili bile yapti. Cildirmis durumda
Hissediyor, aksam babasiyla oynuyorlardi ben bi annemi sevip geleyim dedi babasina. Kosa kosa geldi öptü sevdi beni sarıldık falan. Aksamlari yemek yemek canim istemiyor, babasi da olmuyor, sadece ogluma yediriyorum, yedigi halde aksam yemegi ne zaman yiycez diye soruyor oglum. Alisik degil boyle bi ortamaBen çocuğu merak ettim. Hissetmiyor mu evdeki mutsuzluğu?
Eğer boşanacaksanız evi satın kredi borcunu kapatın. Maddi konular bir şekilde çözülür.Kredi oduyoruz borc benim adima. Kefil kendisi oldugu icin sıkıntı. Maasim oldugu gibi krediye gidiyor. Hicbi sekilde maddi konuda kendini riske atmamaya calisiyor. Asiri sert davraniyor. Borclu benmisim, odeyecekmisim. Tamamen kendini hakli goruyor hala. Kafasinda beni bi baskasiyla sevgili bile yapti. Cildirmis durumda
Evi satma taraftari degil. Ev satilmasin borc tamamlansin, eve satilamaz belgesi alip cocuk 18yasina gelince ev cocugun olsun diyor. Babam geldiginde oyle demişti.Eğer boşanacaksanız evi satın kredi borcunu kapatın. Maddi konular bir şekilde çözülür.
Kesinlikle öyledir ama iş dışı konuşmaların onu rahatsız etmesi normal. Bende iş hayatındayım ve erkeklerin içinde çalışıyorum, sizin bişey yok dediğiniz şeye onların bakış açısı maalesef farklı. Kurumsal vs olması fark etmiyor. Yaşayarak deneyimledim bende.. Bence bunu ona anlatın. Ama tepkileri çok abartılı bu iyi bir fikirde olmayabilir.Mesajlrda yanlis anlasilacak bisey yok ki. Mesajlari arkadaslara da gosterdim bu kadr abartacak ne var acaba diye. Herkes yok artik cok fazla abartmis diyo. Zaten muhabbetin daha da fazla ilerlemesinde ben musade etmem
Her şeye o mu karar verecek? Sizin söz hakkınız yok mu?Evi satma taraftari degil. Ev satilmasin borc tamamlansin, eve satilamaz belgesi alip cocuk 18yasina gelince ev cocugun olsun diyor. Babam geldiginde oyle demişti.
Evi satma taraftarı değilse yarısını da o ödeyi versin.Evi satma taraftari degil. Ev satilmasin borc tamamlansin, eve satilamaz belgesi alip cocuk 18yasina gelince ev cocugun olsun diyor. Babam geldiginde oyle demişti.
Sana bir şekilde iftira atıp (kumpas bile kurabilir) çocuğun velayetini alacak o evde de kendisi oturacak,bunca zaman bekledigin için de aldığın darp raporunun geçerliliği olmayacak ...gerçekten bunu göremiyor musun?Evi satma taraftari degil. Ev satilmasin borc tamamlansin, eve satilamaz belgesi alip cocuk 18yasina gelince ev cocugun olsun diyor. Babam geldiginde oyle demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?