Mantık boşan der, kalbim kıyamıyor..

Siddeti okudugum an hikayenin hic bir tutari kalmadi benim icin. Ayni evde delirecegine ayrilinca gozun gormez en azindan

Ben bu durumu 2.5 yıldır yaşıyorum.cok ilginç dışardayken bir şeyim yok eve gelince sanki ruhunu eziyorlar eğer gerçekten mutsuzsan ve sevmiyorsan ve aranızdaki sorunların çözülemeyeceğini duzelmeyecegini düşünüyorsan bosan çocuğun kritik zamanı atlatmış siz sağlıklı bir ayrılık yaşarsanız o kadar etkilenmez

Benim maasim oldugu gibi krediye gidiyor. Dolayisiyla nakitim yok. Sabah para kalmadi yanimda dedim para birak, sevgilin biraksin sana para. Kredi oduyoz kira oduyoz ne parasi diyo. (Sevgili dedigi de basit kiskanclik dedigim mevzu. İs icin gorustugum bayilerden biri. Kendisi biraz gevezedir, whatsap uzerinden hem is konusmustuk hem de normal. Uzun zamandir beraber calisiyoruz ama asla da sevgililik gibi bisey yok, olamaz zaten. Mesajlari yanlis yorumladi fazla anlam yukledi)

Şiddetin her türlüsü varsa olmaz , size şiddet uygularken kalbinizin ne kadar kırıldığını hatırlayın

Sizi hatırlıyorum bayilerle geyik yapmanız sebebiyle eşiniz çıldırmıştı mesajlarınızı okuyup. Sizi dövmesini savunmuyorum ama eşiniz haklı. Genel ilişkiniz iyi değilmiş zaten ama bu konuda gerçekten eşiniz haklı.

Aileniz asla arkanızda olmayacaktır.
Benim babam ben dayak yesem ortalığı yıkar ya..
Nasıl bir babanız var ki , hala orta yolu bulmaya çalışıyor? Cidden çok tuhaf.
Konuya gelince de ben olsam o şahsı eve almam. Yani siz neden bozasınız ki düzeninizi?
Zaten çalışıyorsunuz da atın evden gitsin.

Mesajlrda yanlis anlasilacak bisey yok ki. Mesajlari arkadaslara da gosterdim bu kadr abartacak ne var acaba diye. Herkes yok artik cok fazla abartmis diyo. Zaten muhabbetin daha da fazla ilerlemesinde ben musade etmem

Okurken gercekten size sinir oldum
Bir kadın bir anne nasıl bu kadar gücsüz olabilir
Herşeyden önce evladınız icin dik durmanız lazım
Zaten normaldede iyi bir evliliğiniz yokmus üstüne birde dayak yemişsiniz darp raporu alacak kadar daha ne yapmasını bekliyorsunuz bosanmak icin illa öldürsün mü yahu
Dövüyor dövdügüne değil size kıyabildigine değil ama neden darp raporu aldınız diye kızıyor
Kendisi ne olursa olsun siddet uyguladıgı icin hatalı yinede bosanmayı siz değil o düşünüyor
Giyinmiş cıkmıs adamın umru değilsiniz hala icimgidiyor diyorsunuz
Ya bi silkelenin lütfen bu kadar kendinizi ezdirmeyin bu kadar kücülmeyin Kendi hayatınıza bu kadar kastınız olmasın siz bir bireysiniz ve bu hayat eşiniz üstüne dönmüyor

Kredi oduyoruz borc benim adima. Kefil kendisi oldugu icin sıkıntı. Maasim oldugu gibi krediye gidiyor. Hicbi sekilde maddi konuda kendini riske atmamaya calisiyor. Asiri sert davraniyor. Borclu benmisim, odeyecekmisim. Tamamen kendini hakli goruyor hala. Kafasinda beni bi baskasiyla sevgili bile yapti. Cildirmis durumda

iyi de size nafaka ödemek zorunda .
Siz bunları belgeli şekilde avukata gösterin .
Bu arada okuyan kadınlara ders olsun lütfen evlilikte maddi hiç bir yükün altında sizin imzanız olmasın.

Ben çocuğu merak ettim. Hissetmiyor mu evdeki mutsuzluğu?
Hissediyor, aksam babasiyla oynuyorlardi ben bi annemi sevip geleyim dedi babasina. Kosa kosa geldi öptü sevdi beni sarıldık falan. Aksamlari yemek yemek canim istemiyor, babasi da olmuyor, sadece ogluma yediriyorum, yedigi halde aksam yemegi ne zaman yiycez diye soruyor oglum. Alisik degil boyle bi ortama

Önceki konunuzu okudum. Neden kıyamıyorsunuz hiç anlamadım. Adam sizden vazgeçmiş size şiddet uygulamış. Boşanmanın bile hesabını kitabını yapmış. Yapmayın.

Eğer boşanacaksanız evi satın kredi borcunu kapatın. Maddi konular bir şekilde çözülür.

Mesajlrda yanlis anlasilacak bisey yok ki. Mesajlari arkadaslara da gosterdim bu kadr abartacak ne var acaba diye. Herkes yok artik cok fazla abartmis diyo. Zaten muhabbetin daha da fazla ilerlemesinde ben musade etmem
Kesinlikle öyledir ama iş dışı konuşmaların onu rahatsız etmesi normal. Bende iş hayatındayım ve erkeklerin içinde çalışıyorum, sizin bişey yok dediğiniz şeye onların bakış açısı maalesef farklı. Kurumsal vs olması fark etmiyor. Yaşayarak deneyimledim bende.. Bence bunu ona anlatın. Ama tepkileri çok abartılı bu iyi bir fikirde olmayabilir.

Evi satma taraftari degil. Ev satilmasin borc tamamlansin, eve satilamaz belgesi alip cocuk 18yasina gelince ev cocugun olsun diyor. Babam geldiginde oyle demişti.
Evi satma taraftarı değilse yarısını da o ödeyi versin.
Bu kadar dinlemeseniz kendisini.

Evi satma taraftari degil. Ev satilmasin borc tamamlansin, eve satilamaz belgesi alip cocuk 18yasina gelince ev cocugun olsun diyor. Babam geldiginde oyle demişti.
Sana bir şekilde iftira atıp (kumpas bile kurabilir) çocuğun velayetini alacak o evde de kendisi oturacak,bunca zaman bekledigin için de aldığın darp raporunun geçerliliği olmayacak ...gerçekten bunu göremiyor musun?

Boşanmak kolay değil elbette ama dünyanın da sonu değil. Yazık değil mi çocuğunuza onu düşünün bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…