Diyorum ya doğru kişi bu iyi biri ilgili biri. zamanla severim diye düşündüm hep. Ama aksine zamanla negatife dönmeye başladı duygularım..Hep erkeklere kiziyoruz ya biz ayni seyi karsi taraf yapsaydi ne hissederdiniz? Insan sevmedigi birinin evlenme teklifini nasil kabul eder hadi insaniz hata yapariz. Peki nisan? Bir de ustune nikah. Yasiniz kucuk olsa haklilik payiniz olabilir diyecegim de o da degil. Zararin neresinden donseniz kardir hic bir duygunuz yoksa zaten ayrilacaksiniz.
Diyorum ya doğru kişi bu iyi biri ilgili biri. zamanla severim diye düşündüm hep. Ama aksine zamanla negatife dönmeye başladı duygularım..
Ben ona daha buraya yazmadığım bir sürü durumdan yapısından dolayı olmayacağından hatta ağır tepki vereceği bir sürü şeyden bahsettim ama gık demedi çok üzüldü bu süreçte baya kilo verdi . Ama inanın sizin takıldığınız bu detaya yakınlarım da takıldı. Bu kadar sakin kalması da tuhaf değil mi diyorlar. O hep düzeleceğine inanıyorum diyor. Bana bırakıyor tüm kararıO evlilik size cehennem olur insan sevmedigi birine katlanamaz ayni evde. Ama karsi tarafin tepkisi dikkatimi cekti hala anlayisla yaklasmasi. Sizi cok sevdigi icin mi bu tavri yoksa elalem ne der diye mi boyle?
Ben ona daha buraya yazmadığım bir sürü durumdan yapısından dolayı olmayacağından hatta ağır tepki vereceği bir sürü şeyden bahsettim ama gık demedi çok üzüldü bu süreçte baya kilo verdi . Ama inanın sizin takıldığınız bu detaya yakınlarım da takıldı. Bu kadar sakin kalması da tuhaf değil mi diyorlar. O hep düzeleceğine inanıyorum diyor. Bana bırakıyor tüm kararı
Önceki ilişkim güzeldi her şeyinden zevk alıyordum saatlerce telefonda konuşsak sıkılmıyorum. Hatta ona şey derdim sen saatlerce konuş dinlemekten sıkılmam Bitme sebebine gelecek olursak benim onun dikine davranmam ve sonunda ikimizin de geri çekilmesi ile bitti. Gurur yaptık sanırım ne ben ne o aramdik ve yıprandıgi için bitirmek zorunda kaldık . Malesef nişanlım ile en başından beri telefon konuşmaları o kadar gereksiz ve uzun ki kapatsak Diye dakika saydığım olmuştur lafı çok dolandirip uzatıyor bu da beni çok cezbetmiyor başlarda heyecandan o böyle diye düşündüm ama baktım ki iyice saçma sapan hal aldı. Şuan düşününce bile boğulduğumu hissedebiliyorum..Şey dusun.. mesela hani o bu kisiden onceki iliskin vardi. Onunla evlenmek ister miydin? Bitirme sebebiniz neydi.. mesela cok kavga gurultu edersin kiskanclik krizleri olur seni kisitlamaya kalkar ve ben boyle biri degilim ben buna aliskin biri degilim , en iyisi bitirmek der bitirirsin... oyle birsey miydi..
Ben aynen de yukarda dedigim turden bi sevgililk yasadim esimle .. kavga gurultu evde eksik olmuyor ama seviyoruz birbirmizi. Kizimiz da var artik.. hep agzmizdan cikan bi klise oldu nerdeyse git istemiyosan hih bosanalim..lafi.. ama ciddi degiliz ikimiz de. Her iliskinin dinamigi farklidir. Siz nasil yapidasiniz evlendginiz kisi nasil? Anlasma durumunuz nedir mesela?
Bazi seyler torpuleniyor evlenince. Krizler kavgalar vs mesela..
Ve bazi seyler de cok monotonlasiyor. Hele cocuk sonrasi cinsellik bi yuk gibi geliyor kadinlarin cogunluguna. Cunku vakit ayiramiyorsun cunku artik bas basa degilsin bi bebek var cunku ozgur olamiyorsun kendine bakamiyorsun aklin o taraflarda olamiyor.. Bence insan hic degilse sevgiliyken arzu duymali sevgilisine. Biz opusmezdik bile mesela ama ben eli omzuma degince urperirdim hosuma giderdi kalbim atardi .. su an cok monotonuz ve hissizim. Azaldi cogu sey ,belki de bitti bile. Hic degilse baslarda hissedip evlenmeye oyle karar vermistim ama.. hic hissetmedigim biriyle evlenemezdim.
Sizi heyecanlandirmasi lazim bence bu sart. Duygusuz varliklar degiliz. Vajinismus da olunur boyle boyle bence. ..
Tayin işleri içinNeden düğünden birkaç ay evvel nikah yaptınız ?
Anladım.Tayin işleri için
seviyorsan mantigina uymasa da olur gibi bir imaj var halbuki o da buyuk bir sorun.Mantik evliligi deyince neden icinde duygu olmamaliymis gibi algilaniyor ki?
Adama karsi sevgin vardir, bu işin duygusal boyutudur.. Yine adamla aileler arasi denklik, kültür benzerligi, hayata karsi ortak bakış açısı, maddi-manevi uyum vardir, bu da isin mantik boyutudur..
Birinden biri yoksa o evlilik saglam temelli başlamış olmaz..
Burda mantik evliligi diye anlatilan iliskilerde hicbir mantik goremiyorum ben genelde..
(başlığa binaen yazılmış bir yorumdur)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?