mantık evliliği ve pişmanlık...

Ben mantığımın uyduğuna aşık olup evlendim.
Mantığına uygun olan kişiyi insan seviyor zaten.

Üzüldüm anladığım kadarı ile affınıza sığınarak yazıyorum çünkü hassas bir durum sizi asla kırmak istemem
Sorun 1 ısınamamışsınız sorun 2aileden kaçış sorun 3 maalesef aradığınız eş namzeti değil (daha baskın size sahip çıkacak eş istiyorsunuz ama annesi gibi hissediyorum yazmışsınız) sorun 4ailem geri dönersem sorun çıkartır sorun 5yaş faktörü karşıma kimler çıkar gerçekten zor bir karar evlilik uzun bir yolculuk sevmeden olmaz en ufak şey bile katlanılma olur iyi bile dese seni mutlu etmezeilerde cinsellik

seviyorsan mantigina uymasa da olur gibi bir imaj var halbuki o da buyuk bir sorun.

Dediginiz sekilde olmasi lazim bence de.
Mantiga uymayan noktalardan cikan sorunlar zamanla çığ gibi büyüyor evlilikte ve sevgiyi de tüketiyor ne yazik ki.. O nedenle mantıklı aşk derim her zaman..

Evlilikte Cinsellik çocuklar aileler geçim derdi herşey olacak ve birbirinizden güç alacaksınız karşılaşılan sıkıntılara beraber katlanacaksınız ama sevmeden istemeden çok zor ve çok yıpratıcı olur iyi düşünün iyi tartın iyi ölçün iyi biçin Allah yardımcınız olsun

Bazı şeyler zamanla oturuyor. Öncelikle kendinizi hiç bir şey için zorunda hssetmeyin. En büyük gerginliğe bu sebep oluyor.düğün için acele etmeyin ayrılmak için de. Herşey layığı neyse ona dönüşüyor en sonunda. Birbirnize layık değilseniz bu ilişki bitecek eğer uygunsanız da zaten içiniz ısınacak bunu zaman gösteriyor.ama evlilik sonrası maalesef kumar gibi yaşanacakların önüne kimse geçemiyor kimse mutlu olma garantisi veremiyor size. Tamamen Şuana odaklı yaşayın kimse sizi zorla adamın koynuna sokacak değil istemezseniz ısınamazsanız da biter gider. Kilo da verebilir üzülebilir de acımasızca olsa da doğanın kanunu bu bir taraf üzülecek maalesef

Duugusal evlilik yapanların başı göğe mi erdi bakın ben net konuşacağım canınızı yakmak için değil doğruları söylemek gerektiği için. Yaş konusunda haklısınız duygusal ilişkiden ibret almışsınız hâlâ aşk peşindesiniz hata yapıyorsunuz. Buraya bakın aşk peşindekilerin akıbeti ne olmuş gözleri nasıl kör olmuş? Kör kütük aşıkların sonunun da iyi olması çok çok çok nadir. İşi gücü iyiyse kültür de uyuyorsa eli yüzü düzgünse iyi insansa tamamdır. Bir de ay ısınamadım deyip adamı yıldırmayın pişman olursunuz sonra. Bu da benim fikrim lütfen beni "ben aşıktım başım göğe erdi yanlış konuşuyorsun" temalı alıntı yapmayın.

size katılmıyorum. kimse istemediği biriyle evlenmek zorunda değil. ha istediğini bulamaya da bilir. bu durumda evlenmemek de bir alternatif. neden herkes evlenmek zorundaymış gibi düşünülüyor anlamıyorum. ayrıca sevmeden evlenenlerin durumu da hiç parlak değil emin olun.

Herkese çok teşekkür ediyorum. Burada gerçekten samimi cevaplar alıyorum sağolun. Bu son 2 aydır gerekmediği durumlarda görüşmüyoruz konuşmuyoruz. Ve hiç özlemiyorum da. Buraya tayini çıkar gelir tekrar deneriz belki Ama içimde de buna dair tek bir umut yok Rahat uyuduğum bir günüm olmadı aylardır. Keşke aileme karşı duruşumu bozmasaydim evlenmeyecegim deseydim. ama işte bu kez de bu işe girismedigim için hayatıma mudaheleler başlayacaktı ve bazılarınızın da söylediği gibi bir kaçış olarak gördüm bu çocuğu. Güzel olur sandım .. Bu arada şu detay da var ; nişanlım ona yönelik elestirilerime kızmadı hatta teşekkür bile etti mal gibi yaşamışım bu güne kadar falan dedi Değişirse duygularım değişir diye de düşünüyor..ben onu değiştirecek kadar hadsiz değilim sadece rahatsızlıklarımi belirttim Fakat sonuç ne olur hiç bilmiyorum şuan için zerre duygum kalmadı biliyorum ki insan karşısındakini olduğu gibi sever ..

Yol yakınken dönün bence. İçiniz hiç ısınmadıysa nasıl aynı evi paylaşacaksınız ki.

Evlenip evlenmemek size kalmış. İyice ölçün tartin. Eksilerini artilarini görün. Ama oyle filmlerdeki gibi bir aşk evliligi beklemeyin. Gercek hayatta öyle olmuyor. Hayatın gerçekleri herseyi dümdüz ediyor. Ne karar verirseniz bedelini siz odeyeceksiniz. Kk da niye evlenemiyorum diye hergun konular açılıyor.

6 yil cok sevdigim deli gibi öldügüm adamla evlendim pismanim. Oyleki öl dese ölürdüm.ben sana a ailenede bakarim diyordum.bir ekmegi bolusuruz diyordum.auan yerdeki kirli corabini kaldirirken bile bin ah ediyorum.maddi durumuda gayet iyi acta acikta degilim ama evlilik sadece sevdiginle olupta mutlu olavilicegin bir kurum degil bil istedin

adam kendi yanlışlarını görüp düzeltmek istiyor ve şansı hak ediyor. Ben eski esimden ailesi ve bazı huylrı yüzünden soğudum bitmesin diye emek verdim olmadı.
Ki ben de annesi gibiydim o rolü o veriyordu bana farkında olmadan hiç karısı olamadim. O yüzden sevememe sebeplerini anliyorum. 32 yaşında başka birinin çocuğunu buyuturum dersen başarılar...
Yalnızım ama onun yanımda olduğu zamanlardaki kadar ne yalnızım ne mutsuzum...

Kendini taniyorsann en iyi kararı sen verirsin. Kalbinin sesini dinle. Su akar yolunu bulur.

Siz bu kadar aşik olduğunuz adamla bu hsle geldiyseniz konu sahibini düşünemiyorum ileride

Bende 30 yaşindayim ve kaç yaşına gelirsem geleyim aşık olmadiğim bir adamla evlenmek istemem sirf yalniz kalmamak icin bende yalnizim şuandadd hatta deli gibi aşk acisi cekiyorum ama yinede akillanmadim ve yinede aşik olmayi çok isterim bilmem anlatabildimmi bu işler sevgisiz olmaz zamanında bende denedim nişandan döndüğüm oldu işte aileler istedi dedim sonra mantığıma uydu dedim e biraz da hoşlanti oldu ama baktim olcak gibi değil aninda kaçış demem oki yalniz kalmamak için lütfen kıymayın kendinize

Konu sahibi "ben kimseyle evlenmek istemiyorum" modunda değil, kimse ona nisanlanirken nikaha giderken silah dayamadı. Konu sahibi sevdiği biriyle evlenmek istiyor, yani kadının ilerde biriyle evlenme planı var. Sadece nişanlısına aşık olamamaktan şikayetçi. Ben de aşka gerek yok mantık tamamsa evlen dedim. Yoksa kimse evlenmek zorunda değil banane yani

Evliyim demek bile zoruna gidiyorsa sen bu adama hic isinmamissin.

Valla ne desem bilemedim

Simdiden sogumussun evlilikten ve adamdan

Sonrasi daha beter olur

Bence.yol yakinken dön ama nasil olur aileni nasil ikna edersin bilemicem

Allah yardimcin olsun

Ten uyumunuz mu yok acaba? Sizin adınıza üzüldüm mantık eviliği hiç bana göre bir şey değildi ve aşık olduğum adamla evlendim zaten evlilik çok başka bir şey sevmediğiniz biriyle evlilik yürümez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…