Evlilik başlı başına mantıklı değil. Aşk sevgi olmadan çekilmez.Kızlar evlilik için yaşım geldi ve geçiyor. Fakat teklif edenlerden hiç içime sinen olmadı. Benim istediğim de eski konuları okuyanlar bilir olmadı. Artık mantık evliliğini düşünmeye başladım sosyal medyadan ve gerçek hayattan sürekli ulaşmaya çalışan bir doktor var mesleği itibariyle mantıklı geldi ama duygusal olarak fiziksel olarak hiç etkilenmediğim biri. Görüşmeyi kabul edersem pişman olurmuyum yada daha ilerisi evlenirsem. Hep çok aşık olup evlenmek istedim ama bi türlü hem aklıma hem kalbime uyan olmadı. Uyan olmaz mı diye ümidim azalmaya başladı. Mantık evliliği yapanlar lütfen yazabilir mi pişman mısınız
Önce bi mekanda karşılaştık biriyle görüşmek istediğini söyledi kabul etmedim. Ondan sonra sosyal medyadan ekliyor arada kabul etmiyorum bi süre sonra tekrar istek atıyorBir doktor sosyal medyadan mı eş arıyor?
En azından bi beğeni olsaydı hiçbir şekilde etkilenmedimZaten görüşmeden aşık olmayı nasıl bekliyorsunuz?
Kızlar evlilik için yaşım geldi ve geçiyor. Fakat teklif edenlerden hiç içime sinen olmadı. Benim istediğim de eski konuları okuyanlar bilir olmadı. Artık mantık evliliğini düşünmeye başladım sosyal medyadan ve gerçek hayattan sürekli ulaşmaya çalışan bir doktor var mesleği itibariyle mantıklı geldi ama duygusal olarak fiziksel olarak hiç etkilenmediğim biri. Görüşmeyi kabul edersem pişman olurmuyum yada daha ilerisi evlenirsem. Hep çok aşık olup evlenmek istedim ama bi türlü hem aklıma hem kalbime uyan olmadı. Uyan olmaz mı diye ümidim azalmaya başladı. Mantık evliliği yapanlar lütfen yazabilir mi pişman mısınız
İnanın en çok onu düşünüyorum aynı yatak hiç kabullenesim gelmiyorBir akrabagim böyle bir evlilik yaptı. Maddi acıtan rahat, ama mutlu değil. Ben 31 yaşımda evlendim. Esimi bulmasaydim mantık evliliği kesinlikle yapmazdim. Diger taraflarini geçtim. Hiçbirşey hissetmediginiz bir insanla yatağa girmeyi düşünebiliyor musunuz? Yani şahsen yapamazdım
Sevmeyince eğlenceli gelmiyor bana işkence gibi gelir diye çekiniyorumGörüşün gitsin..illa evlenmek zorunda değilsiniz ki..flört heyecanıda lazım hayatta :)
Sevmeyince eğlenceli gelmiyor bana işkence gibi gelir diye çekiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?