MANTIK EVLİLİĞİ YAPANLAR

Pecete34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
462
174
123
Kızlar evlilik için yaşım geldi ve geçiyor. Fakat teklif edenlerden hiç içime sinen olmadı. Benim istediğim de eski konuları okuyanlar bilir olmadı. Artık mantık evliliğini düşünmeye başladım sosyal medyadan ve gerçek hayattan sürekli ulaşmaya çalışan bir doktor var mesleği itibariyle mantıklı geldi ama duygusal olarak fiziksel olarak hiç etkilenmediğim biri. Görüşmeyi kabul edersem pişman olurmuyum yada daha ilerisi evlenirsem. Hep çok aşık olup evlenmek istedim ama bi türlü hem aklıma hem kalbime uyan olmadı. Uyan olmaz mı diye ümidim azalmaya başladı. Mantık evliliği yapanlar lütfen yazabilir mi pişman mısınız

Bir akrabagim böyle bir evlilik yaptı. Maddi acıtan rahat, ama mutlu değil. Ben 31 yaşımda evlendim. Esimi bulmasaydim mantık evliliği kesinlikle yapmazdim. Diger taraflarini geçtim. Hiçbirşey hissetmediginiz bir insanla yatağa girmeyi düşünebiliyor musunuz? Yani şahsen yapamazdım

Evlilik başlı başına mantıklı değil. Aşk sevgi olmadan çekilmez.

Bir doktor sosyal medyadan mı eş arıyor?
Önce bi mekanda karşılaştık biriyle görüşmek istediğini söyledi kabul etmedim. Ondan sonra sosyal medyadan ekliyor arada kabul etmiyorum bi süre sonra tekrar istek atıyor

Görüşmeden tanımadan bir önyargıya varmayın bence ayrıca bir insana körü körüne aşık olmayabilirsin ama onun yanında huzurlu ve mutlusundur onu seviyorsundur bunda evlenme krarı vermek için yeterlidir eğer tanıyorsan ayrıca buda mantık evliliği çeşididir

ben mantık evliliği yaptım çok istediğim kişi olmadı nişanlandıktan sonra ayrıldım aileler anlaşamadığı için sonra kalbim ısınmadı kimseye karşı
eşimle görücü usulü tanıştık 15 günde nişan kararı aldık sevgili dönemimiz hiç olmadı onu doğru düzgün tanıyabilme fırsatım olmadı nişanlıyken hergün ağlıyordum acaba sevebilicek miyim diye çünkü hiçbirşey hissetmiyordum ne bir ilgi ne bir aşk sadece ailemi üzmemek için evlenmeye karar almıştım 1 yıl içerisinde evlendik ama kocam benim evlendikten sonra düzeldi herşey 3.yılımız bitti ama hala evimde prenses gibi hissettirir üzerime titrer hiç değişmedi
yani çok büyük bir adım bu çünkü karşınızda ki kişi karpuz kavun değil koklayarak anlayasınız Allaha şükür karşıma kendim gibi birini çıkardı.

Belki anlaşabileceğin sevimli cana yakın şefkatli ve aklı başında biridir
Görüş belki mükemmel bir kişiliği vardır
Bu da aşık olman için yeterli bence

İnanın en çok onu düşünüyorum aynı yatak hiç kabullenesim gelmiyor

Direk kestirip atmak yerine mantığına uyan birini tanımaya çalışsan herşey çok farklı gelişebilir.
İlla tanıştığın için evlenmek zorunda kalacak değilsin

Üniversitede bi hocamız hep derdi evlilikte cinsel çekicilik çok önemli yoksa olmaz diye söylediğini düşünüyorum hocamızın cinsel olarak itici geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…