- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
- 133
İnanın ben hala çarpılmayı bekliyorum ya mantık evliliği yapacam yada böyle bekleyecemGörüşün belki eğlenceli biridir..belli bir yaştan sonra “görüldüm çarpıldım” olmuyor maalesef.
Aynen öyle sevgiler size çok iyi özetledinizGörüşmeye bile isteğin yok ne evlenmesi o zaman engelle gitsin.
BU yüzden paylaşmak istedim burda mantık evliliği yapanlardan daha doğrusu bişey hissetmeden evlilik yapanlardan yorum almak istedimMantık evliliğini çok yanlış anlamışsınız..
Evlilik mantık ve duyguların birlikte harmanlandığı bir yapı olursa o evlilik yürüyor.
Yoksa üç ay sonra buraya konu açarsınız boşanıyoruz diye.
Ben mantığımın uyduğu bir insana aşık oldum.
BU yüzden paylaşmak istedim burda mantık evliliği yapanlardan daha doğrusu bişey hissetmeden evlilik yapanlardan yorum almak istedim
Aşık olacağım birinin karşıma çıkacağını bilsem 40 yaşıma kadar beklerimAman diyim yapmayın öyle bir hata.
Geçenlerde burada bir hanım vardı eşiyle arası bozuk devamlı sorunlar yaşıyordu.
Eski konularına baktım devamlı evlenmek istediğini yazmış sonrada gğya mantıklı bir evlilik yapmış.
Ama sonu hüsran.
Şuan hiç cinsel çekicilik yok hattta iticilik var. Kendimle onu beraber düşünemiyorumIcine sinmesi lazim...tanisin...icinize sinerse karar verin
Şuan hiç cinsel çekicilik yok hattta iticilik var. Kendimle onu beraber düşünemiyorum
Benimde topluma göre yaşım geçti hatta bana görede geç kaldım ama hiç demedimki mantik evliliği yapayim ev arkadaşi almıyoruz arkadaşim yaşınız kaç bilmiyorum ama bu arada zaten mantik varsa aşık oluyosunuz sizinkisi mantik evliliği değilde kusura bakmayin ama mantiksizlik üzerinden bi evlilik yapmak istiyosunuz ben mesela geçmisimi düşününce en son yaşadiğim mesela çok aşık oldum ha kavuşamadik malesef nasıl aşık oldum mantiğima uygundu yani tam istedigim gibi bi insandi e tip olarakda yakişikli değildi ama çirkinde değildi hatta kimisine göre o çirkindi ama umrumda değildi çünkü aşiktim ben bunu sorgulamadim yada kimseye sorup teyit almadim acaba aşikmiydim diye demem oki lütfen sevin sevilin öyle evlenin bence :)Kızlar evlilik için yaşım geldi ve geçiyor. Fakat teklif edenlerden hiç içime sinen olmadı. Benim istediğim de eski konuları okuyanlar bilir olmadı. Artık mantık evliliğini düşünmeye başladım sosyal medyadan ve gerçek hayattan sürekli ulaşmaya çalışan bir doktor var mesleği itibariyle mantıklı geldi ama duygusal olarak fiziksel olarak hiç etkilenmediğim biri. Görüşmeyi kabul edersem pişman olurmuyum yada daha ilerisi evlenirsem. Hep çok aşık olup evlenmek istedim ama bi türlü hem aklıma hem kalbime uyan olmadı. Uyan olmaz mı diye ümidim azalmaya başladı. Mantık evliliği yapanlar lütfen yazabilir mi pişman mısınız
Siz bekar mısınızevlenmek zorunda mısınız allah aşkına ya? aşık olursanız evlenin yoksa evliliğin ne anlamı var ki! bir ömür mantıkla ilerlemez.
Siz bekar mısınız
YAtak Faslı mide bulandırıcı gerçektenbir de yatak faslını düşünün. arzulamadığınız bir insanın teninize dokunması bile rahatsız eder. şahsen yalnız ölmek hiç korkutmuyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?