MANTIK EVLİLİĞİ YAPANLAR

Mantık evliliğini çok yanlış anlamışsınız..
Evlilik mantık ve duyguların birlikte harmanlandığı bir yapı olursa o evlilik yürüyor.
Yoksa üç ay sonra buraya konu açarsınız boşanıyoruz diye.
Ben mantığımın uyduğu bir insana aşık oldum.

BU yüzden paylaşmak istedim burda mantık evliliği yapanlardan daha doğrusu bişey hissetmeden evlilik yapanlardan yorum almak istedim

BU yüzden paylaşmak istedim burda mantık evliliği yapanlardan daha doğrusu bişey hissetmeden evlilik yapanlardan yorum almak istedim

Aman diyim yapmayın öyle bir hata.
Geçenlerde burada bir hanım vardı eşiyle arası bozuk devamlı sorunlar yaşıyordu.
Eski konularına baktım devamlı evlenmek istediğini yazmış sonrada gğya mantıklı bir evlilik yapmış.
Ama sonu hüsran.

Aşık olacağım birinin karşıma çıkacağını bilsem 40 yaşıma kadar beklerim

Mantık evliliğiyle yürümez o işler.
Ben aşık olduğum 7 yıllık sevdiceğimle evlendiğim halde ters bir hareketinde sinir krizi geçiriyorum,mantık evliliği yapıp aşık olmadığım adam aynı hareketi yapsa boğarım herhalde. :) ayrıca sırf siz evlenmek istiyorsunuz diye karşı tarafın hayatını kaydırıp insanların duygularıyla oynamayın.

Benimde topluma göre yaşım geçti hatta bana görede geç kaldım ama hiç demedimki mantik evliliği yapayim ev arkadaşi almıyoruz arkadaşim yaşınız kaç bilmiyorum ama bu arada zaten mantik varsa aşık oluyosunuz sizinkisi mantik evliliği değilde kusura bakmayin ama mantiksizlik üzerinden bi evlilik yapmak istiyosunuz ben mesela geçmisimi düşününce en son yaşadiğim mesela çok aşık oldum ha kavuşamadik malesef nasıl aşık oldum mantiğima uygundu yani tam istedigim gibi bi insandi e tip olarakda yakişikli değildi ama çirkinde değildi hatta kimisine göre o çirkindi ama umrumda değildi çünkü aşiktim ben bunu sorgulamadim yada kimseye sorup teyit almadim acaba aşikmiydim diye demem oki lütfen sevin sevilin öyle evlenin bence :)

mantik evliligine karsi degilim yalniz brnim icin mantik evliligi maddi imkanlar rahat evlilik demek degil tamam asik olmazsin belki ama seversin isinirsin iyi vakit gecirirsin yaninda huzurlusundur kriterlerin uyuyordur belki ozaman olabilir ama sirf maddi imkani diplomasi var diye mantik evliligi yapilmaz bence

Illa o olacak diye şart edinmeyin. Görüşmekte fayda var. Görüştüğünüzde de hiç etkilenme yoksa denemiş olursunuz en azından. Illa ki aşk evliliği olmasına gerek yok lakin birşeyler hissetmek önemli diye düşünüyorum..

bir de yatak faslını düşünün. arzulamadığınız bir insanın teninize dokunması bile rahatsız eder. şahsen yalnız ölmek hiç korkutmuyor beni.

İyide adamla gorusmemişsiniz bile bu konuyu acmak icin erken degil mi? Belki siz isteseniz bile o adam istemeyecek nerden biliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…