MANTIK EVLİLİĞİ YAPANLAR

İyide adamla gorusmemişsiniz bile bu konuyu acmak icin erken degil mi? Belki siz isteseniz bile o adam istemeyecek nerden biliyorsunuz?
Tabiki böyle ihtimaller de var. Yalnız konuyu açma sebebim mantık evliliği yapanların tecrübelerini almak. Olur da oraya kadar gelirse pişman olur muyum diye

escada35 e katiliyorum. Adam sizi bir kere görmüs. Cok büyük ihtimalle ciddi bir iliski icin dolanmiyor pesinizde. Gercek hayat yesilcam filmlerinden cok farkli malesef.

Yani o zaman şoyle soyleyim 32 yasinda ve bekarim hic evlilik yapmadim cok sevdigim ya da kanimin aldigi insanlar oldu ama sonuca ulasamadik. Durumu ya da kariyeri iyi diye mantik evliligi yapsam olur mu dedigim insanlarda oldu ama ben beceremedim. Tek tarafli bi sevgi cok kisir bi dongu bence. Dusunsene sevmedigin adama her aksam yolunu gozleyip mum isiginda yemekler hazirlamazsin. Ya da gun icinde onu aramak aklina bile gelmez cunku onunla bir olmayi hic dusunmemissindir. Bazi seyler icten gelir evlilikte bence sevgiyle yapilmasi gereken bir sey bence o evde o adamla oturup film izlerken elini bile birakmak istememektir ona dokunmak, onunla uyumak uyanmak dunyanin en guzel seyidir. Ve bence her insan bunu hakeder. Sende sevdigin adamla evlen ben kendi adima denedim ve bu sonuca vardim.

Mantık evliliği dediğiniz saçma bir konu zaten başlı başına. Atıyorum sevmediğiniz biriyle evleneceksiniz. Yemek yeme tarzından yatakta yatışına kadar size batar. Adam wcden bir çıkacak, ozon tabakası delinmiş. Sevseniz kabullenirsiniz, peki ya sevemezseniz? Tartışmalar olacak illaki, sevgi olunca bir bakışlar eriyor tüm buzlar peki ya sevmeyince nasıl affedeceksiniz? Ayrıca sizde farkettiğim bir şey daha var, lütfen insanlarla görüşün. Eski nişanlım benim (4 gün sonra nikah tarihimiz) bana başlarda öyle çirkin geliyordu ki. Hani Allah günah yazmasın, kimseye böyle demek istemem ama ciddi anlamda albenisi olan bir insan değildi. Birkaç görüşmeden sonra eli yüzü değil huyu suyu öyle büyülediki beni. Sevgi olduğu için çok şey feda ettim ve onu defalarca kez bağışladım. Ama sevmeseydim, sırf maddi gücü için ona nasıl katlanabilirdim?

Bi tanidigim mantik evliligi yapti..cok liks hayati var ama mutsuz.esiyle paylasimi bile yok.ama para nedeni ile surduruyor yokluk cekemem diyor.
Yakin bi arkadasim yine mantik evliligi yapti 30 yasinda..cok zengin oda mutsuz..kavgalari eksik olmaz..bide bebek yapti.
Tek tesellisi esinin itibari ve parasi

Kimseye bişey hissetmediğim için mantıkla mı düşünsem dedim ama kararsızım görüşmekte bile

Bende bundan korkuyorum açıkçası mutsuz olmaktan

Mantik evliliginde sevgi ve bir elektrik olmali . Yoksa o sevmediginiz hic bir sey hissetmediginiz bir adamla omur gecmez. Birde evlendikten sonra gercekten birinden etkilenirseniz naapacaksiniz ? Bir etkilesim olmadan biriyle evlenmeyin bence. Kaldi ki bu kisiyle evlenmek icin cok erken dusunuyorsunuz. Once hic etkilenmeseniz bile en az 3 kere 4 kere bulusun taniyin belki etkileneceginiz seveceginiz bir seyleri olur. Sizi anliyorum evlilik odakki bakiyorsunuz ama bunu insanlara bakarak degil iletisim kurarak anlayabilirsiniz.
Kaldi ki evlilik guzel bir sey ama illa da evlenmek zorunda degilsiniz. Coluk cocuga karismak guzel sey ancak yanlis evlilikler yapacaginiza sirf evlenmek icin , hic evlenmeyedebilirsiniz bence .

Tabiki böyle ihtimaller de var. Yalnız konuyu açma sebebim mantık evliliği yapanların tecrübelerini almak. Olur da oraya kadar gelirse pişman olur muyum diye
Bence kesinlikle olursunuz ve birgün burda yeniden keşke insanları tanımak için şans verseydim mantık evliliği yaptım çok pişmanım diye konu açarsınız..

bir şans verip tanıyın belki kanınız kaynar baktınız ısınamıyorsunuz kesersiniz görüşmeyi. hemen evlenmek zorunda değilsiniz ki

Saniyorum hic oturup konusmamissiniz daha sadece kisa sureli bir mekanda karsilasmissiniz. Belki tanisaniz hosunuza giden yanlarini gorursunuz. Fakat sizi cok iyi anliyorum. Bende 34 yasindayim 35 olacagim. Insanda buna hayir dersem daha kimse cikmaz karsima diye dusunuyor. Kimisi evlenince sevdim diyor. Buraya bende konu acmistim birisi ile gorusuyordum ama o kisiye karsi hic birsey hissetmiyordum. Hele aynı yataga girme hissi acayip stres yapiyordu bende. Bitirdim dogrusu yoksa kendisi yazin evlenmek istiyordu. Dusununce dogru karari verdigimi düşünüyorum. Pisman degilim. Ben aman aman cok asik olayim derdinde de değilim ama birseyler hissetmek gerek yine de. Ve o his yoksa karsindaki insana hic tahammulun kalmiyor. Tahammülsuzluk olunca da o evlilik hic yurumez. Bunları yasamak istemiyorum. Bir sefer gorusun yine istemezseniz yok dersiniz ne olacak bir zorunlulugunuz yok ya?

Görüşmenin içine girince görüşmeyi kesmekte zor oluyor. Duygusuz ilerletmek daha zor

Görüşmenin içine girince görüşmeyi kesmekte zor oluyor. Duygusuz ilerletmek daha zor

Neden zor olsun ki? Benim bir sefer görüşüp sonrasinda olmaz dediklerimde oldu. Bu cok normal bir durum. O kisi ile gorusmeden önce bunu kendisine belirtirsiniz. Bir sefer goruselim sonrasinda gorusmeyi ilerletip ilerletmeme konusunda karar veririz dersiniz. Gorusme sonrasi olmaz derseniz ona da surpriz olmaz. Hic istemiyorsaniz direk yok deyin ya sizin iciniz hic cekmiyor cok belli.

Fiziksel olarak çekici gelmedi. Ha deseniz çok mu çirkin hayır orta yakışıklılıkta biri. Daha çirkinlerin çekici geldiği olmuştur

Ne güzel doktor , ben olsam görüşürdüm valla. İçiniz ısınmazsa ayrılırsınız. En azından “beni ne doktorlar” istedi dersiniz. Havanız olur

Doktor olmasi sizi cezbetti sanirim ..
Tipinden bile hoslanmadiginiz bir insanla nasil ömür gecirmeyi dusunuyorsunuz?
Seven ciftler bile kavga ediyorken insan biraz ask ariyor..
Sadece Askta yetmiyor beyinle kalp beraber uymali..
Yasiniz geldi diye ani karar almayin derim ben

Ne güzel doktor , ben olsam görüşürdüm valla. İçiniz ısınmazsa ayrılırsınız. En azından “beni ne doktorlar” istedi dersiniz. Havanız olur
Daha önce de biriyle annem istediği için ve doktor olduğu için görüşmüştüm üniversite yıllarımda bir aya yakın telefonla görüştük yüz yüze ilk görüşmemizde yüzüne olmayacağını söyledim başka şehirden gelmişti ama akşam yada bir gün daha tahammül edemeden oturduğumuz yerde sana ısınamadım gerçekten yapamıyorum dedim. Ama o zaman daha yaşım da çok gençti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…