Tabiki böyle ihtimaller de var. Yalnız konuyu açma sebebim mantık evliliği yapanların tecrübelerini almak. Olur da oraya kadar gelirse pişman olur muyum diyeİyide adamla gorusmemişsiniz bile bu konuyu acmak icin erken degil mi? Belki siz isteseniz bile o adam istemeyecek nerden biliyorsunuz?
Kimseye bişey hissetmediğim için mantıkla mı düşünsem dedim ama kararsızım görüşmekte bileMantık evliliği dediğiniz saçma bir konu zaten başlı başına. Atıyorum sevmediğiniz biriyle evleneceksiniz. Yemek yeme tarzından yatakta yatışına kadar size batar. Adam wcden bir çıkacak, ozon tabakası delinmiş. Sevseniz kabullenirsiniz, peki ya sevemezseniz? Tartışmalar olacak illaki, sevgi olunca bir bakışlar eriyor tüm buzlar peki ya sevmeyince nasıl affedeceksiniz? Ayrıca sizde farkettiğim bir şey daha var, lütfen insanlarla görüşün. Eski nişanlım benim (4 gün sonra nikah tarihimiz) bana başlarda öyle çirkin geliyordu ki. Hani Allah günah yazmasın, kimseye böyle demek istemem ama ciddi anlamda albenisi olan bir insan değildi. Birkaç görüşmeden sonra eli yüzü değil huyu suyu öyle büyülediki beni. Sevgi olduğu için çok şey feda ettim ve onu defalarca kez bağışladım. Ama sevmeseydim, sırf maddi gücü için ona nasıl katlanabilirdim?
Bende bundan korkuyorum açıkçası mutsuz olmaktanBi tanidigim mantik evliligi yapti..cok liks hayati var ama mutsuz.esiyle paylasimi bile yok.ama para nedeni ile surduruyor yokluk cekemem diyor.
Yakin bi arkadasim yine mantik evliligi yapti 30 yasinda..cok zengin oda mutsuz..kavgalari eksik olmaz..bide bebek yapti.
Tek tesellisi esinin itibari ve parasi
İşte anlatmak istediğim şey görüşmediğiniz için hissetmiyorsunuz belkide bir sözle bir çiçekle fethedecek kalbinizi?Kimseye bişey hissetmediğim için mantıkla mı düşünsem dedim ama kararsızım görüşmekte bile
Özel olacak ama cinsel olarak da itici geliyor muydu ilk zamanlar sizeİşte anlatmak istediğim şey görüşmediğiniz için hissetmiyorsunuz belkide bir sözle bir çiçekle fethedecek kalbinizi?
Bence kesinlikle olursunuz ve birgün burda yeniden keşke insanları tanımak için şans verseydim mantık evliliği yaptım çok pişmanım diye konu açarsınız..Tabiki böyle ihtimaller de var. Yalnız konuyu açma sebebim mantık evliliği yapanların tecrübelerini almak. Olur da oraya kadar gelirse pişman olur muyum diye
bir şans verip tanıyın belki kanınız kaynar baktınız ısınamıyorsunuz kesersiniz görüşmeyi. hemen evlenmek zorunda değilsiniz kiKızlar evlilik için yaşım geldi ve geçiyor. Fakat teklif edenlerden hiç içime sinen olmadı. Benim istediğim de eski konuları okuyanlar bilir olmadı. Artık mantık evliliğini düşünmeye başladım sosyal medyadan ve gerçek hayattan sürekli ulaşmaya çalışan bir doktor var mesleği itibariyle mantıklı geldi ama duygusal olarak fiziksel olarak hiç etkilenmediğim biri. Görüşmeyi kabul edersem pişman olurmuyum yada daha ilerisi evlenirsem. Hep çok aşık olup evlenmek istedim ama bi türlü hem aklıma hem kalbime uyan olmadı. Uyan olmaz mı diye ümidim azalmaya başladı. Mantık evliliği yapanlar lütfen yazabilir mi pişman mısınız
Görüşmenin içine girince görüşmeyi kesmekte zor oluyor. Duygusuz ilerletmek daha zorSaniyorum hic oturup konusmamissiniz daha sadece kisa sureli bir mekanda karsilasmissiniz. Belki tanisaniz hosunuza giden yanlarini gorursunuz. Fakat sizi cok iyi anliyorum. Bende 34 yasindayim 35 olacagim. Insanda buna hayir dersem daha kimse cikmaz karsima diye dusunuyor. Kimisi evlenince sevdim diyor. Buraya bende konu acmistim birisi ile gorusuyordum ama o kisiye karsi hic birsey hissetmiyordum. Hele aynı yataga girme hissi acayip stres yapiyordu bende. Bitirdim dogrusu yoksa kendisi yazin evlenmek istiyordu. Dusununce dogru karari verdigimi düşünüyorum. Pisman degilim. Ben aman aman cok asik olayim derdinde de değilim ama birseyler hissetmek gerek yine de. Ve o his yoksa karsindaki insana hic tahammulun kalmiyor. Tahammülsuzluk olunca da o evlilik hic yurumez. Bunları yasamak istemiyorum. Bir sefer gorusun yine istemezseniz yok dersiniz ne olacak bir zorunlulugunuz yok ya?
Görüşmenin içine girince görüşmeyi kesmekte zor oluyor. Duygusuz ilerletmek daha zor
Fiziksel olarak çekici gelmedi. Ha deseniz çok mu çirkin hayır orta yakışıklılıkta biri. Daha çirkinlerin çekici geldiği olmuşturNeden zor olsun ki? Benim bir sefer görüşüp sonrasinda olmaz dediklerimde oldu. Bu cok normal bir durum. O kisi ile gorusmeden önce bunu kendisine belirtirsiniz. Bir sefer goruselim sonrasinda gorusmeyi ilerletip ilerletmeme konusunda karar veririz dersiniz. Gorusme sonrasi olmaz derseniz ona da surpriz olmaz. Hic istemiyorsaniz direk yok deyin ya sizin iciniz hic cekmiyor cok belli.
Daha önce de biriyle annem istediği için ve doktor olduğu için görüşmüştüm üniversite yıllarımda bir aya yakın telefonla görüştük yüz yüze ilk görüşmemizde yüzüne olmayacağını söyledim başka şehirden gelmişti ama akşam yada bir gün daha tahammül edemeden oturduğumuz yerde sana ısınamadım gerçekten yapamıyorum dedim. Ama o zaman daha yaşım da çok gençtiNe güzel doktor , ben olsam görüşürdüm valla. İçiniz ısınmazsa ayrılırsınız. En azından “beni ne doktorlar” istedi dersiniz. Havanız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?