Belki aptallık, belki çok sevmek, belki de gözlerin kararması bilmiyorum nedir gerçeği... Eşimden ayrıldıktan sonra birisiyle görüşmeye başladım. Her şey güzel devam ediyordu. Sonra baktım ki pek işe gitmiyor. 1-2 ay geçmedi zaten işten çıktı bu. Tabi maddi anlamda sıkıntısı vardı ve ailesi de kendisini pek istemiyordu. Gittim yeni bir ev kiraladım, içine sanki gelin evi gibi eşyalar aldık falan. Devamında her türlü ihtiyaçlarını hep ben karşıladım. Sırf morali bozulmasın, ele güne karşı mahçup olmasın derdiyle. Kredi kartının tüm borcunu ben ödüyordum. Daha da gittim bi araba aldım buna bayağı bi para alıp sıfır. İstediğim tek şey mutluluktu. Ama görünen o oldu ki tek plan ileride bir iş kuracağımızdı ona. Tabi önce aldığım eşyaların, ev kirasının ve araba taksitlerinin ödemesi bitecek ve yeni bir kredi ile iş kurup patron olacaktı. Hep iyi niyetli olduğuna inandım. aradan 1 sene geçti, tabi hala borç çok var ama onun bana maddi anlamda hiçbir katkısı olmadı. Bu arada tlfnunun mesajlarını falan da hiç göremedim ki göstermedi de. Ben mi çok körüm, kullanılmış mıyım nedir bilmiyorum. Bana akıl verin, görmeyen gözlerime göz olun yaa
(