mantıklı cevaplara ihtiyacım var.

gerçekten akıllandıysanız, yaptığınız hatayı anladıysanız sorun yok,
fakat hala akıllanmadıysanız, ben seviyordum, maddiyat umrumda olmadı diyorsanız, burdaki sert eleştirelere maruz kalıcaksınız
maddiyat sizin için önemli olmayabilir fakat karşınızdaki şahıs için sizden daha önemli bi yer tutmuş
aksi olsaydı, siz onu değil, o sizi paşalar gibi yaşatırdı

Erkek olmak vardı arkadaş nasıl körü körüne bir insana takilip kaliyorsunuz anlamiyorum
Fakiri doyuraydin daha iyi olurdu bence

Son düzenleme:
millet karısına yapmıyor bu kadar kıyağı :))

bence ne kadar para verdiysen yaklaşık o kadar bir yükümlülüğün altına sokmayı teklif et. bakalım yanaşacak mı ? sahte bir kötü gün dostluğu hikayesi uydur. mesela kefil ol gibi vs..

aynı fedakarlığı oda yapar mı, hiç sanmam. yapmazsa zaten tlf karıştırmadığına göre vardır bir dalgası ?

senin yanındayken tlf sessizde mi ? tuş kilidi şifresi var mı ? ikiniz beraberken tlfnu masada bırakıp tuvalete gidebiliyor mu ??

bu sorular seni sonuca götürür canım.:) ama hiç güven teşkil eden bir yapısı yok gibi göründü bana, o tarafı ayrı..

hayat elbetteki müşterek ancak her iki tarafta çaba ve azim gösteriyorsa sizin durumunuzda aldığınız riskten ziyade malesef hiçbir zaman gördüğünüz yada hissettiğiniz şeyin sevgimi çıkarmı olduğunu anlayamazsınız yanlıştasınız

Maddi durumunuz oldukça iyi demekki bu kadar harcamayı yapabilmişsiniz.
Karşınızdaki de bunu güzel kullanmış.Denecek fazla bişey yok.
Bitirdim yazmışsınız o zaman mantıklı cevap derken nasıl bir cevap bekliyorsunuz.
Bundan sonra yapacağınız şey geçmişe sünger çekmek, o adamla bütün irtibatınızı kesmek ve
kendi hayatınıza bakmak.
Daha ötesi yok.
Eğer geri dönmekle ilgili bir kararsızlık içindeysen de yapma derim.
Bir hata yapmışsın üzerini cilalamanın alemi yok.
Çok borç var demişsin şimdi dikkatimi çekti o zaman harcamaları da borçlanarak yapmışsın:44:
bu çok vahim gerçekten.
Nasıl gözlerin bu derece kör oldu.Çevrende,ailende bu ilişkiyi bilen yokmuydu seni şöyle bir silkeleyip
kendine getirecek.

Yardım etmen iyi hoş ama bu adam senin iyi niyetini çok kullanıyor biraz abartmışsın sanki yardım işini
Bana kalırsa kendini daha fazla kullandırma...

merhaba..pardon da hanfendi sizin bu adama bu kadar olanak tanıma nedeniniz nedir..eşinizden sonraki duygusal boşluk olsa gerek belli imkanınızda var ..yani adamı elinizde tutmak içinmi bu kadar çaba ..hayır diyebiirsiniz ama yazdıklarınız o kadar abes ki tabiki maddi yardımda bulunabilirdiniz ama ev tutup altına araba çekmek tuhaf dan da beter hiç hoş değil ..işinde gücünde biri olsa onuru gururu olsa böyle bişeyi asla kabul etmez zaten bildiğiniz sizi yiyor yaaa kusura bakmayın bu ilişkide masum hiçbi şi yok sizinkide masumluk değil enayiiğe kaçıyor..
HEMMENNNN KURTULUN O AVCIDANNNN yada kullanımaya devam edin tatlı sözlerine gülen yüzüne kanın doğru yaptıgınıza daha da inandırsın sizi devam edin...

Konuya inanmak çok zor. Hadi erkek olsan, metresin için yaptın diyicez, ama onlar bile araba almaz herhalde değil mi?

Bosanmissiniz bir de daha temkinli adım atmanız gerekirken neyse en azından arabayi üzerinize yaptirdiniz inşallah. Yüzüne bakilamayak bir kadın oldugunuzu da sanmıyorum karşı tarafın vazgecilmezligi neydi ki bu kadar doktunuz herşeyi. Ailesinin istememesi bile o an sorgulamaya yeterdi sanırım.

Son düzenleme:
Bence sizin yaptiginiz kendinizi iyi hissetme adina
yapilan şeyler...

Ama hatalar icindesiniz....

İyi niyetli olmak karsindakini hediyelerle boğmak demek değildir ki...

Umari evve araba sizin ustunuzedir.

Mantikli olan sudur; islerim bozuldu borc batagina giriyorum diyip arabayi satin, borc kalmasin sonra kirani daha fazla ödeyemeyecegim dersiniz, ev esyalari da artik beyefendi kendi satar parasini yer, ve ayrilirsiniz.

Resmen paranizi yedirmissiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…