Bu benim için güzel bir aşk hikayesi ve bunu ben severek mutlulukla yazıyorsam, kimsenin düşüncesi umrumda değil. Siz dahil. 21 yaşımdayım o adamla 3yıldır evliyim ve çok şükür iyi ki evlenmişim hiiiç de pişman değilim. Aslan gibi yürekli, benden çook daha edepli, elimi tutmayı yüzüme bakmayı haya eden muhteşem bir adam sevmişim. Hala aşığım. Bir kaç ay sonra da çocuğumuzu doğuracağım çok da mutluyum. Yıllardır beni bir kez üzdüğü, pişman ettiği yoktur.Özür dileyerek birşey sormak istiyorum; sevgili olduğunuzda siz 14 eşiniz 19 yaşında mıydı gerçekten? Reşit liseyi bitirmiş kocaman adam bir çocukla sevgili olmayı kendine yakıştırdı yani. Kızlarımızın başına gelse taşlayacağımız cinsten biriymiş siz de bunu güzel bir aşk hikayesi gibi anlatıyorsunuz şoke oldum
Eee olgun degil şu bu yazınca siz tabii insanlar da öyle dedi. Şimdi de cevir kazı yanmasın yapmışsınız. Ama kaz yanmış... Yenmez artık o kaz...Bu benim için güzel bir aşk hikayesi ve bunu ben severek mutlulukla yazıyorsam, kimsenin düşüncesi umrumda değil. Siz dahil. 21 yaşımdayım o adamla 3yıldır evliyim ve çok şükür iyi ki evlenmişim hiiiç de pişman değilim. Aslan gibi yürekli, benden çook daha edepli, elimi tutmayı yüzüme bakmayı haya eden muhteşem bir adam sevmişim. Hala aşığım. Bir kaç ay sonra da çocuğumuzu doğuracağım çok da mutluyum. Yıllardır beni bir kez üzdüğü, pişman ettiği yoktur.
15yaşımda asker bekledim. Gurur duyuyorum kendimden.
17yaşımda nişanlandım, pişman değilim.
18imde evlendim iyiki de evlenmişim.
Bence yaş, kilo, boy.. Hepsi absürt sayılar.
Bu kadar mEee olgun degil şu bu yazınca siz tabii insanlar da öyle dedi. Şimdi de cevir kazı yanmasın yapmışsınız. Ama kaz yanmış... Yenmez artık o kaz...
Bu kadar mükemmelse neyden şikayetçisiniz ?Bu benim için güzel bir aşk hikayesi ve bunu ben severek mutlulukla yazıyorsam, kimsenin düşüncesi umrumda değil. Siz dahil. 21 yaşımdayım o adamla 3yıldır evliyim ve çok şükür iyi ki evlenmişim hiiiç de pişman değilim. Aslan gibi yürekli, benden çook daha edepli, elimi tutmayı yüzüme bakmayı haya eden muhteşem bir adam sevmişim. Hala aşığım. Bir kaç ay sonra da çocuğumuzu doğuracağım çok da mutluyum. Yıllardır beni bir kez üzdüğü, pişman ettiği yoktur.
Hahah:) eşim hep benden olgundu.. Ben çok çocuksuyum canm.. Bazen o bana ayak uydurmayıp benle çocuklaşmasa, belki bende daha olgun olabilirdim. :)) umarım öyle muhteşem Bi insan vardır ve ya olur hayatında..Eee olgun degil şu bu yazınca siz tabii insanlar da öyle dedi. Şimdi de cevir kazı yanmasın yapmışsınız. Ama kaz yanmış... Yenmez artık o kaz...
Ben hiç bir şeyden şikayetçi değilim ki. Olduğumu kim söyledi? :)Bu kadar m
Bu kadar mükemmelse neyden şikayetçisiniz ?
Yaa bu konuda başta yazdıklarınız belli iken... Ki madem öyle dediğiniz gibi ise bu konuya hiç cevap yazmamaniz gerekirken- çünkü sizinki uymuyor bu konuya şimdi dediğinize gore- hala ne bu savunma anlamadım. Şimdi her Eskişehirli cigboregi güzel yapacak her Antepli kebabı güzel yapacak diye bir şey olmadığı gibi siz de kazı güzel yapamıyorsuniz demek ki kaz yanmış.Deseniz iki yıldan uzmedi şöyle iyi böyle iyi falan anlayacağiz da daha öncesini de demissiniz işte. Daha ne savunma 180 derece dönme falan. Yok artık yaHahah:) eşim hep benden olgundu.. Ben çok çocuksuyum canm.. Bazen o bana ayak uydurmayıp benle çocuklaşmasa, belki bende daha olgun olabilirdim. :)) umarım öyle muhteşem Bi insan vardır ve ya olur hayatında..Bu arada karslıyız biz on numara kaz pişiririz hani yersen misafirim ol canımm
Canım iyi misinYaa bu konuda başta yazdıklarınız belli iken... Ki madem öyle dediğiniz gibi ise bu konuya hiç cevap yazmamaniz gerekirken- çünkü sizinki uymuyor bu konuya şimdi dediğinize gore- hala ne bu savunma anlamadım. Şimdi her Eskişehirli cigboregi güzel yapacak her Antepli kebabı güzel yapacak diye bir şey olmadığı gibi siz de kazı güzel yapamıyorsuniz demek ki kaz yanmış.Deseniz iki yıldan uzmedi şöyle iyi böyle iyi falan anlayacağiz da daha öncesini de demissiniz işte. Daha ne savunma 180 derece dönme falan. Yok artık ya
Konu sahibi siz değilsiniz biliyorum kendinizi örnek verecek anlatmıssiniz ya... Hiç de mutlu insanları irdelemeye meraklı değil kimse... Sizin yazdığınızin on katı olabilir burdaki çoğu kişi ama kimse gelip derdim var bölümüne şöyle iyiyim böyle iyiyim yazmaz. Yani ben yazmıyorum asla. Çünkü karşıdakine bir yardımı olmaz... Sus daha iyi... Hem kimse sizin yazdığınız mutlu tabloya takılmazdi zaten öyle olsa bile. İlk mesajlarınızda yazmissiniz olayı... Sonradan mükemmel demissiniz falan. Sanırım şu an farklı frekanslardayiz ve anlaşamıyoruz. Daha mutlu olunCanım iyi misinkonu sahibi ben değilim farkında mısın allahım çattım ya insanlar ne meraklı mutlu insanları irdelemeye
Konu sahibi siz değilsiniz biliyorum kendinizi örnek verecek anlatmıssiniz ya... Hiç de mutlu insanları irdelemeye meraklı değil kimse... Sizin yazdığınızin on katı olabilir burdaki çoğu kişi ama kimse gelip derdim var bölümüne şöyle iyiyim böyle iyiyim yazmaz. Yani ben yazmıyorum asla. Çünkü karşıdakine bir yardımı olmaz... Sus daha iyi... Hem kimse sizin yazdığınız mutlu tabloya takılmazdi zaten öyle olsa bile. İlk mesajlarınızda yazmissiniz olayı... Sonradan mükemmel demissiniz falan. Sanırım şu an farklı frekanslardayiz ve anlaşamıyoruz. Daha mutlu olun
Şu mesajımdan sorunlu Bi evlilik mi çıkardın yahu ne aaalemsinTabi geç olgunlaşıyolar. Bende eşimle 14yasımda sevgili oldum. Benden 5yas büyük ama bazen biraz daha büyük olabilirmiş diyorum
Reşit olmuş insanlar arasındaki yaş farkı kendilerine kalmış bir şeydir kimse karışamaz. Ama reşit biri reşit olmayan bir çocukla o tip bir ilişki kuramaz. Bu size göre bana göre değişecek bir mesele değil; dünyanın her yerinde yanlış kabul edilir. Hiç kimse 14 yaşındaki kızının 19 yaşında kazık kadar biriyle sevgili olduğunu duyunca hoşgörü göstermez gösteremez gerekirse şikayetçi olur. Eşiniz hatalı siz sonraki ömrünüzde bunun zararını görmediniz diye gurur verici olmuyor bunun bi altını çizelimBu benim için güzel bir aşk hikayesi ve bunu ben severek mutlulukla yazıyorsam, kimsenin düşüncesi umrumda değil. Siz dahil. 21 yaşımdayım o adamla 3yıldır evliyim ve çok şükür iyi ki evlenmişim hiiiç de pişman değilim. Aslan gibi yürekli, benden çook daha edepli, elimi tutmayı yüzüme bakmayı haya eden muhteşem bir adam sevmişim. Hala aşığım. Bir kaç ay sonra da çocuğumuzu doğuracağım çok da mutluyum. Yıllardır beni bir kez üzdüğü, pişman ettiği yoktur.
Yahu siz başkasına yazmissiniz zaten şöyle mutluyum diye öyle dikkatimi çekti sonradan olan bir şey yani... Hem asker beklerken de çektim yazmissiniz onu da sonradan gordum. Ben yaşınızı da eleştirmedim karistiyorsunuz galiba. Yani 14 yas bilmem 19 yaş diyenler ben değilim. Ben zaten en başta kızı erkeği yok insanı yaşadıkları olgunlastirir dedim yaa... Anladım çok iyi ve çok mutlu evliliğiniz var... Dedim yaa daha da mutlu olun. Kime neyin kanıtı bu hala demedigim şeyler üzerinden.Şu mesajımdan sorunlu Bi evlilik mi çıkardın yahu ne aaalemsin
Geç olgunlaştıkları doğru, eşimin 19yaşından küçük hallerini de biliyorum çünküşimdi 26 yaşında ve ben onu on senedir tanıyorum :) şimdi sen yaşımızı haddin olmayarak eleştirirken sorun değil bende eşimden çok memnun olduğumu belirtirken mi sorun? Olmaz canım öyle
İlişki kuramaz? Hey heeey..Reşit olmuş insanlar arasındaki yaş farkı kendilerine kalmış bir şeydir kimse karışamaz. Ama reşit biri reşit olmayan bir çocukla o tip bir ilişki kuramaz. Bu size göre bana göre değişecek bir mesele değil; dünyanın her yerinde yanlış kabul edilir. Hiç kimse 14 yaşındaki kızının 19 yaşında kazık kadar biriyle sevgili olduğunu duyunca hoşgörü göstermez gösteremez gerekirse şikayetçi olur. Eşiniz hatalı siz sonraki ömrünüzde bunun zararını görmediniz diye gurur verici olmuyor bunun bi altını çizelim
Umarım ileride kızınız sizin gibi bir “aşk” hikayesi yaşamaz da denklemin öbür tarafından nasıl göründüğünü canlı canlı anlamazsınız. Başka da birşey demeyeceğimİlişki kuramaz? Hey heeey..
Oraları geçtik bitti canım finito 3yıl oldu evliyiz bebemiz olcak.
Aptal değildim o zaman da kötü insanla işim olmaz
Asker beklemek zor tabi herkesin yapabileceği bişey değil canım malesef. Psikolojileri bozuluyor gayet normal. Ailesinden sevdiğinden uzak Suriye sınırında asker.. Normal değil mi? :) şimdi üç kişi birden giriştiği için ben hepinize birden cevap veriyorum aslında herkes kendi yanıtını alsın yazsın içindenYahu siz başkasına yazmissiniz zaten şöyle mutluyum diye öyle dikkatimi çekti sonradan olan bir şey yani... Hem asker beklerken de çektim yazmissiniz onu da sonradan gordum. Ben yaşınızı da eleştirmedim karistiyorsunuz galiba. Yani 14 yas bilmem 19 yaş diyenler ben değilim. Ben zaten en başta kızı erkeği yok insanı yaşadıkları olgunlastirir dedim yaa... Anladım çok iyi ve çok mutlu evliliğiniz var... Dedim yaa daha da mutlu olun. Kime neyin kanıtı bu hala demedigim şeyler üzerinden.
İnan babası gibi bi adam olacaksa, çok mutlu olurum.Umarım ileride kızınız sizin gibi bir “aşk” hikayesi yaşamaz da denklemin öbür tarafından nasıl göründüğünü canlı canlı anlamazsınız. Başka da birşey demeyeceğim
Şu mesajımdan sorunlu Bi evlilik mi çıkardın yahu ne aaalemsin
Geç olgunlaştıkları doğru, eşimin 19yaşından küçük hallerini de biliyorum çünküşimdi 26 yaşında ve ben onu on senedir tanıyorum :) şimdi sen yaşımızı haddin olmayarak eleştirirken sorun değil bende eşimden çok memnun olduğumu belirtirken mi sorun? Olmaz canım öyle
Kurban olun ona :)Haddi olmayarak mi? Sizin durum tam da pedofiliye ornek yalniz. Gayet de haddi olarak elestirilir. Bir mesajinda ben ondan daha cocuksuyum demissin de sen zaten cocuksun be anacım. 14 yasinda cocuga bakan adam pedofilidir. Aksini kimse iddia edemez yani. Mutluyum cocugumuzu dogurucam falan filan gec bunlari bence. Istersen su an 20 yillik evli ol. Bu gercegi degitiremezsin.
Eşimle aramda 10 yaş var iyiki de var bana anca o tahammül edebilir di çünkü8 yıldır 13 yaşımdan beri birlikteyiz benden 1 yaş büyük erkek arkadaşım bazen öyle şeyler konusuyor ki ya ne saçmalıyor bu diyorum aklından zoru mu var vs diye düşünüyorum aklına gelen ilk şeyi söylüyor hiç düşünmeden etmeden böyle olunca karşısındaki kişi artik onu ciddiye almamaya başlıyor bende öyle oluyorum açıkçası acaba diyorum kızlar daha erken olgunlaşıyor derler ya ben olgunlastim o daha olgunlasamadi diye mi oluyor bu yoksa bu çocuk böyle geldi böyle gider mi ?
Cok seviyesizsin. Buyumedigin su mesajdan nasil da belli. Yazik cocugun cocugu oluyor. Usteliik Iyyy yani senin sapik kocana ne kurban olcam? Olan bu. Olanin adi bu. Neyse sapik pedofili kocanla sana mutluluklar.Kurban olun ona :)
14yasımdayken kardeşimi kızım sanarlardı hiç Bi zaman küçük göstermedim. Aramızdaki 4,5 yaşı bizden çok siz derrt ettiniz.D ama umrumda değilsiniz kudurun öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?