Mantıklı dusunemeyen sevgili

Cok seviyesizsin. Buyumedigin su mesajdan nasil da belli. Yazik cocugun cocugu oluyor. Usteliik Iyyy yani senin sapik kocana ne kurban olcam? Olan bu. Olanin adi bu. Neyse sapik pedofili kocanla sana mutluluklar.
Öl öl sen kıskanç kadın

zamanında tanısaydım pedofil diye ihbar ederdim sevgilisni. sağda solda anlatıp küçük kızlara örnek olmaya çalışmaz umarım bu kafayla

zamanında tanısaydım pedofil diye ihbar ederdim sevgilisni. sağda solda anlatıp küçük kızlara örnek olmaya çalışmaz umarım bu kafayla
Ya size ne oluyor?? Ne oluyor Bi kendinize gelin??!
Biz o yaşlarda evlenmedik, farkında mısınız?!
Bi kaç günde bir buluşup yarım saat oturup konuşmamız nasıl böyle kötü algılanabilir??

Benim eşim dünyanın en iyi insanıdır. Tanımadan, etmeden yaptığınız acımasız yorumlarınızı kınıyorum!

Yarın kocanız sizin gibi büyük gösteren bir 14 lüğün peşine takılınca da der misiniz aynı şeyleri acaba ? Kocanız pedofili ister kabul edin ister etmeyin. Açın araştırın biraz internet elinizin altında. Yaşlanınca siz kocanız 14 lüklerle gezerken dersiniz rakamlar absürt şeylerdir filan diye.

19 yaşında bi erkek ve daha reşit olmanın yakınında bile olmayan bir kızdan bahsediyorsunuz garip olan ben miyim? o yaştaki bir çocuğa bir adamın yan gözle bakabilmesi midemi bulandırdı kusura bakmayın. 25 30 yaştan bahsetmiyoruz burada olay yaş farkı değil yaş aralığı!

Ne kocakarıymışsınız be. İstediğinizi düşünün ben ne olduğunu ne olmadığını biliyorum size bunu ispat etmekle mi uğrasıcam?

Öyle olmadığını bildiğim için daha da aşık oldum aşşşkıma

Çok normal daha çok küçük sevgiliniz. Zamanla bu davranışlarının farkına varacaktır. Buna yardımcı olun. Ve birlikte düzeltin. Ben bile kaç yaşıma geldim yirmili yaşlardaki olmaması gereken davranışlarım ancak düzeldi. Zamanla olur eğer sabredersen tabi

15 yaşında asker beklemeyi gurur duyulacak bir sey zannetmeniz? Ben o yaşlarda iyi bir lise tutturup oradan da iyi bir üniversiteye gitmeyi hayal ediyordum hayata bakis pencereniz cok dar evlenmeyi matah bir sey zannedengillerden bir üye daha

Akil yasta degil bastadir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…