- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
aralarında cinsellik başlamadığı kesin hatta çıkma da yoktur.
Ne de güzel o kıza yüklenilmiş hemen, nasıl evli adamlarla flörtleşir, ailesine söyle tehtid et falan filan, yahu evli iki çocuklu yaş itibariyle kızdan daha olgun olması gereken adamın hiç mi suçu yok. Bütün suç 16 yaşında bir tezgahtar kızın mı? Ayrıca bence gidip kızı veya ailesini tehtid ederseniz bu durumda eşinizin kulağına giderse, eşinizle aranız daha çok bozulur daha çok kırılırsınız benden söylemesi. Evliliğinizde bir problem varsa oturup eşinizle halletmelisiniz çünkü güvenip, seçip evlendiğiniz adam o,size ömür boyu birlikte olma sözü veren o, o zaman bütün suç evli olupta aldatan tarafta 2. kadınlarda değil.
Esinde dayimi gordum cnm.
Allah kolaylik versin.
Kendini bir sekilde kiza goster, hatta goz dagi bile ver.
Takibi de elden birakma.
Aman yaa, buyuyemiyor bu erkekler.
Sen evde cocuklarla bogusurken, onlar bilmem neyin keyfindeler.
Sabir Rabbim yaa...
bu erkekten erkeğe değişir
ben çok dırdırcıyım ama tatlı cadıyım ve eşim alıştı
ahanda böyleyim
[video=youtube;2TcVKGtwOdI]http://www.youtube.com/watch?v=2TcVKGtwOdI[/video]
Pek ic acici sayilmaz ama cnm anlatacaklarim.
Dayimla yengem 18 yaslarinda evlendiler.
Simdi 20 yillik evliler.
Dayimin gozu cok fazla disari oldugu icin, daha askere bile gitmeden basini baglayalim demisler.
Yengemle de gorusuyorlarmis, koy yerinde iste.
Neyse askerden falan geldi vs vs.
Dayim durulur mu, her sey ayni devam ediyor.
Ama bunlardan yengem sorumlu degildi, annanemler cok karisirlardi herseylerine.
O da kendini disari vururdu, birde senelerde cocuklari olmadi falan.
Bizim bile acik acik bildigimiz bir suru kiz oldu hayatinda.
Evlendikten sonra tabi.
Canli sahidim yengem kac kere telde kizlarla konusurken bile yakaladi.
Yeni yeni takildigi birileri olmaya basladiginda, oncelikle giyimi degisirdi, saclari, trasi vs vs.
Parfumsuz dolasmaz, cep teli surekli degisir vs.
Ve takildigi kizlarda hep kucuk ve bekarlar olurdu.
Yengem onunu alamazi bir turlu, ki gectim onu da annanemlerde desteklerdi.
Cocuklari olmuyor diye yengemi cok ezerlerdi cunku.
Canim yengecim nelere nelere katlandi.
Yani demem o ki, erkegin gozu doymamis oluyor erken evlendiginde, gerci gec evlense de cokta birsey degismiyor.
Ama bir once boyle bir suphenin kirintisi bile varsa bir an evvel onlemini al.
eşimin bıraz sıkıntıları var snaırım bızden kaynaklanan bırsey degıl
bana anlatmıyor nedense parasal sorunları var
elektrık faturası geldı2 gun önce
aman dedı sakın bos bırakmayın benı dedı
sankı benım sucum elektrık faturasının gelemsı
yanı hersyee bır bahane bulup benı sucluyor ama herşeye yaa
yok yemek yapmazmısım yer ıcer yatarmısın ona ılgı göstermezmısım vs vs
ama Allah bılıyor yukarda içim rahat benım ıyı bır es ve süper bır anne oldugumu bılıyorum ama yaranamdım ne yaprasam yapayım hep fazlasını beklıyor hep bana hep bana ıstıyor karsısındakını dusunmuyor bılee
peki o kızlar biliyolarmıydı onun evli olduğunu?
iyi de böyle şeyin önlemi mi olur :26: adamın yapısı böyleyse ,ya yukarıdaki yenge gibi katlanacaksın hiç bulaşmayacaksın, ki sadece çaresiz kadınlar katlanabilir buna ,gidecek yeri yoktur,işi gücü yoktur. ya da gücün varsa çekip gideceksin. onur denen bişey var insanda , çaresiz değilse kadın 1 dakika durmaz böyle bi adamın yanında,durmamalı da . evlilik kurumuna tamamen ters şeyler bunlar . adamın gözü dışardaysa , sevgi-saygı-tutku yoktur artık eşine karşı , ortada bi evlilik de yoktur. sadece adı vardır. çekip gitmeli insan, kendine saygısı varsa.
Tabiki biliyorlar, cunku dedem memleketimizde, bilindik, eskilerin esnafiydi.
Sanirim para yediriyordu kizlara dayim.
Cok sacma gelecek belki ama hatta bir kaciyla duyulduktan sonra, apar topar bir kaci evlendirmek zorunda kalmislardi.
yazılanları okudum da bana biraz fazla abartıyorsun gibi geldi. Adam bi dükkana gidiyor diye o kadar üzerine gidilmez bu kadar da üzülmeye değmez. insanların başlarına neler geliyor da pes etmiyorlar. eşinin parasal sıkıntıları var sanırım, gerçi bunu senin de bilmen gerekli bence nasıl bilmiyorsun hayret senden de gizliyormu böyle şey nasıl gizlenir eşten? hemen adama kötü niyetle yaklaşma bence temelli sıkıştırma, daha çok kendine ilgi göstermeye anlayışlı davranmaya çalış, bide öyle dene bakalım nolacak tatlı dille hayatım bi derdin mi var benimle paylaş filan de onu anladığını görsün. güzel sofra düzenle aklında öyle bişey varsa da ona yaklaşımınla kafasındaki düşünceden utansın. Naçizane fikrim.
tatlım fikrin için teşekkür ederim ama abrttıgımı dusunmuyorum cunku 4 yıllık evlıyım ve basıma ılk kez böyle bır durum gelıyor adam bır anda döndü ya 180 derece
bunun kaynagı asla ben degılım emınım bundan cunku ebn hıc degısmedım her zmaankı gibiyim..yemegımıde yaparım ilgimide gosterırım gece gec gelır beklerım ısteklerını karsılarım cocuklarıma özenle bakarım gözu arkada kalmaz evden dısarı cıkmam izni olmadan ne getırse yerım ne alırsa gıyerım kı ( 4 yıldır kıyafet bıle almadı bana hala bekarlık kıyaftelerımı gıyıyorum) market alışverıslerımız bıle hep kavgalı 1ayda 150 tllık alısverıs yaparım herseyın ucuzunu alırım 2 ufak evladım var dıkkatınızı cekerım bende bır kadınım kendı özel ıhtıyaclarımda var ama ben ıdare ettıkce yaranamıyorum eşime ...
Birden degısmesı tabıkı abartılı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?