- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
- #1.181
hanı sen şımdı bıraz sert çıktın ya 4 gün önce eve erken gelıceksın dıye
beyfendı ona bozuldu
ben gece 12ye kadar çalıştığına ınanmıyorum nedense, ış çıkışı o yolun yolcusu olan patronuyla soluğu o dükkanda alıyordu
şımdı sen kızınca gıdemıyor dükkana, bı süre gıtmezde zaten, ama sonra yıne gıdıcektır
sınırı ondan dıye düşünüyorum, veya bu dükkanda çalışanlar el bırlığı olup dalga geçıyor kocanla
ne bıleyım karısı ızn vermıyor dıye gelemıyor artık felan dıyebılırırler
eşının patronu anlatmıştır belkı, geçen benı aradı xın hanımı dıye...
olurda eve gelmezse, bı yakının yok mu senın? komşu felan rıca etsen gıtsın bı gece baksın dükkana kım var kım yok
mesela elınde telefonla gırebılır, senınle konuşuyor gıbı yaparak, eşın ordaysa eğer
seslı bı şekılde: aaa bılmıyorummm, eşın burda kız felan dıyebılır :44:
senın kı bak gör nasıl tutuşur ozaman
bir oyuncakcı gecenin 12 sine kadar neye açık olur onu da anlamadımya
bir oyuncakcı gecenin 12 sine kadar neye açık olur onu da anlamadımya
ablacim cok uzuldum adina ya,hersey ne guzel giderken simdi yine buu..
aklima bisey geldi abla,bi acigini yakalaya biliriz aslinda
bi arkdas demisti,internetten arama listesine felan bakila biliniyor,o ola bilir
bide su geldi aklima,hani kocanin patronu evliymisya?
karisini arasan bi bahaneyle napiyosun nasilsin diye,muhabbet koyulassa?
mesela kocan sana yine isteydim butun gun diye bahane uydurdugunda,o kadini ararsin,
benim kocam gelmdi cok calisiyolar mesai yapicakmis diyip,kadinin agzini arasan
,bakalm patrondami mesai bahanesini uyduruyo karisina
kocan mesai diyo,patronda baska bi bahane uyduruyosa tam kesin
olursun mesai konusunun yalan oldugunu,sana koz olur ilerde
haa bak aklima daha guzel bisey geldi ama olurmu bilmiyorum,
bi telefon ve bi kart ayarlaman lazim,ayarlardan otomatik cevaplamayi isaretlemen lazim(
her telefonda olur bildigime gore)
gizlice kocanin bulamiycagi bi cebine koy telefonu,ama tabi hafif,kucuk bi telefon olsun, hatta cebine degilde
montun sapkasinin biyerini ac,telfonu dik icine gorulmuycek sekilde
otomatik cevaplandirma yaptiginda tel kendinden acilir sen caldirdiginda,
boylece neler konustugunu,kimlerle oldgunu ogrenirsin aradiginda
bikez daha gosterdin o gucunu bilimusun abla?
hani herkes ,nolur insallh oyle bisey yapiyo olmasin kocam,gormem oyle bi hatasini insallh diyoya
sen insallah oyle bisey varsa gorurum diyosun,dogrusuda aynen senin dusundugun gibi
inceldigi yerden kopsun.,.
Valla kızlar mesajların hepsini okudum. Baktım gerçekten ciddi birşey olduğunu sandım. Kızla yakalandığını filan düşündüm. Ama okuyunca içim rahatladı.
Yemek niye hazır değil diye küsmüş. Evvelinde de yemek hususunda hassas olduğunu söylüyorsun.
Bence bir sorun yok
Babana söylesen olmaz mı ? Baba,son zamanlarda böyle böyle halleri var.Böyle birşeyden şüpheleniyorum,sen bir takip etsen desen...
Hem babanı hazırlamış olursun,hem de birşey varsa gözüyle görmüş olur.
tatlım benım yaa cok iyi bir insansın tesekkur ederım fikirlerin için..aslında tlf var ama kartım yok başka bırde tlf sesızemı alcam yanı fikir hozuma gıttı ama pantolun cebıne koysam anlar yaa ...:8
keşke imkanım olsada parasal yönden bır tanecık böcek alsam(ses kayıt cihazı ) ruhu bıle duymaz akşama kadar ne yapıyorlasa bılırım yada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?