mantıklı düşünemiyorum :(

canım şöyle yapamazmısın; baban hiç 2-3 dk lığına gözünü yummuyomu hiç uykuya dalmıyomu yada televizyona falan, eğer öle olduğunda kardeşin senin cep e çağrı bıraksın sen çık git kardeşinde canım tatlı falan çekti ablama sorsam yarın hep beraber falanca tatlıyı yapardık ben bi ona çıkayımda geleyim dese yada başka bişey uydursa, çocuklara o baksa sende bakkaldan ne bilim süt, ekmek vs bitmişde onu alıyomuşsun gibi yapsan (ama bu bakkalın o dükkanın yakınlarında falan olması gerekiyor) geçerkende dükkana iyice bakarsın içerde eğer eşin ordaysa gir orda ne yaptığını sor, eğer yoksa yine içeriye gir bir kaç oyuncağa bakıyormuş gibi yap iyi akşamlar de çık...gelirkende baban görürse oğlan çok acıkmış x aradım geç gelecekmiş git sen al dedi bende gittim desen olurmu ki :44:
ya varya aslında ben olacaktım hangi şehirdesin bilmiyorum ama senin eski okul arkadaşınmışım gibi ailenle falanda tanışırdım. giderdim dükkana adı alışveriş yapmak için, orda bakardım eğer eşin ordaysa seni arıyomuş gibi yapardım aa x seninkide burdaymış ha biliyomuydun falan diye konuşurdum seninkinin paçaları tutuşurdu bölece anlardık ama... aması var işte.......

kendımden başka kımsem yok ..güvenipte kimseye anlatamam ...buranın ınsanlarının ağzında bakla ıslanmıyor malesef

ablacim cok uzuldum adina ya,hersey ne guzel giderken simdi yine buu..
aklima bisey geldi abla,bi acigini yakalaya biliriz aslinda
bi arkdas demisti,internetten arama listesine felan bakila biliniyor,o ola bilir
bide su geldi aklima,hani kocanin patronu evliymisya?
karisini arasan bi bahaneyle napiyosun nasilsin diye,muhabbet koyulassa?
mesela kocan sana yine isteydim butun gun diye bahane uydurdugunda,o kadini ararsin,
benim kocam gelmdi cok calisiyolar mesai yapicakmis diyip,kadinin agzini arasan
,bakalm patrondami mesai bahanesini uyduruyo karisina
kocan mesai diyo,patronda baska bi bahane uyduruyosa tam kesin
olursun mesai konusunun yalan oldugunu,sana koz olur ilerde

haa bak aklima daha guzel bisey geldi ama olurmu bilmiyorum,
bi telefon ve bi kart ayarlaman lazim,ayarlardan otomatik cevaplamayi isaretlemen lazim(
her telefonda olur bildigime gore)
gizlice kocanin bulamiycagi bi cebine koy telefonu,ama tabi hafif,kucuk bi telefon olsun, hatta cebine degilde
montun sapkasinin biyerini ac,telfonu dik icine gorulmuycek sekilde
otomatik cevaplandirma yaptiginda tel kendinden acilir sen caldirdiginda,
boylece neler konustugunu,kimlerle oldgunu ogrenirsin aradiginda

bikez daha gosterdin o gucunu bilimusun abla?
hani herkes ,nolur insallh oyle bisey yapiyo olmasin kocam,gormem oyle bi hatasini insallh diyoya
sen insallah oyle bisey varsa gorurum diyosun,dogrusuda aynen senin dusundugun gibi
inceldigi yerden kopsun
.,.

tatlım benım yaa cok iyi bir insansın tesekkur ederım fikirlerin için..aslında tlf var ama kartım yok başka bırde tlf sesızemı alcam yanı fikir hozuma gıttı ama pantolun cebıne koysam anlar yaa ...:8

keşke imkanım olsada parasal yönden bır tanecık böcek alsam(ses kayıt cihazı ) ruhu bıle duymaz akşama kadar ne yapıyorlasa bılırım yada

Valla kızlar mesajların hepsini okudum. Baktım gerçekten ciddi birşey olduğunu sandım. Kızla yakalandığını filan düşündüm. Ama okuyunca içim rahatladı.

Yemek niye hazır değil diye küsmüş. Evvelinde de yemek hususunda hassas olduğunu söylüyorsun.

Bence bir sorun yok

eskısı gıbı davransaydı evet sorun yoktu

ama abarttı hemde haddınden fazlaa

eskiden der der dururdu ama hazırlayıncada yerdı yada hadı hazırlasana falan derdı sofrayı kı bu olayı bınde bır yasarım her daim yemegım hazırdır ebnım ...bazen yetıstıremıyorum o yuzden parlıyor

dunkı hareketı cok ayıptı yemeden yattı küstü tafra yaptıı..

Babana söylesen olmaz mı ? Baba,son zamanlarda böyle böyle halleri var.Böyle birşeyden şüpheleniyorum,sen bir takip etsen desen...
Hem babanı hazırlamış olursun,hem de birşey varsa gözüyle görmüş olur.

Yaptığı elbette hoş değil yanlış. Bir hareketinden dolayı yine mutsuz olmamalısın bence. Eskiden kafasına göre takılıyordu. Artık eve erken geliyor ya onun tafrası bilmiyorummmcum. Alışır, alışır merak etme.

öyle oturulup konusulacak bır tıp degıldır babam

duvara anlatsam dile gelır duavr dile gelır

ya çok üzüldüm gerçekten böyle olmasına...bi de 2. buçuk aydır ekmek almadı demişşin bu adam geliyo yemek istiyo bu ekmek nerden geldi diye sormuyo mu alışveriş yapmayınca siz ne yediniz diye sormuyo mu...sen de o ekmek almayınca sanırım annenden alıyordun dimi onu bu adama da mı yediriyorsun kusura bakma ama b*k yesin emi

ablacim sana azda olsa yardimim dokunuyosa ne mutlu bana
bunu takip et telden bulursun,ayarlar-arama ayarlari-aramalar-yanitla modu-otomatik(benim tel samsung,belki baska telefonlarda birazdaha farklidir)
sen yinede kalkismadan once bi dene baska telden,kardesinin teliyle felan,ara aciliyomu bak
cebinden anlar evet,bi montu,ceketi felan yokmu hergun giydigi,yada yarin giyicegini bildigin biseyi?

dogru ya,keske ola bilse

Son düzenleme:
Ne kızmış be içimi daralttı 19 luk... yok mu senin bir arkadaşın gidip gözdağı versin şu küçük şırfıntııya... şu şartlar altından diyelim ki net aldatma öğrendin nasıl boşanacaksın ki? sonunu getiremeyeceksen hiç üstüne gitme derim... on,onbeş sayfa okuyana kadar bunaldım yemek yapıyorsun tafra yapıyor,yemiyor,hakaret ediyor vs vs... sonucuna katlanacaksan olayı kurcala yada sus tamamen... önce kendi kafanı topla güzelim müzik açıp oynuyorsun sonra ağlıyorsun vs vs anlamadım gitti

Kızlar çok kötü şeyler oldu ....

YAZACAKLARIM OKADAR UZUNKI SIMDI KAÇAMAK GIRDIM VE YAZIYORUM EŞİM YATTIN HERSEYI ANLATICAMM COK KOTUYUM COK ....

ARTIK CİDDEN NEFRET EDIYORUM EŞİMDEN ...

YATSIN YAZICAM ARKADASLAR NETE GIRDIGIMI GORMESIN SIMDI DUŞTAA

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…