mantıklı düşünemiyorum :(

valla bılmıyorum canım ama emın oldugum tek bırsey varr

benim çin yaptıgı hiç birşeyi içinden gelerek yapmadığıı

canım kendinide kandırma, kabulen ,bu adam gönlünü başkasına kaptırmış.sen ne yaparsan, batar adama bahaneler uydurur.seni üzer yıpratır soğutur işte biz kadınlar başkayız çocuklarımız için, herşeye, katlanıyoruz. sevgisizliğede,ama onlar, zevkleri için çok kalpler kırıyorlar hiç bişey olmamış, gibi davranıyorlar kız eşini etkilemiştir büyük ihtimalle zaten erkeler öyle, biri kuyruk, salladımı, peşinden koşarlar halbuki hiç bi kız,çocuklarının annesinden güzelolamaz. sonradan çok pişman olurlar. ama çok geç olur.

Son düzenleme:
ALLAH EVLATLARIMIN ve benım yuzume baksın bırsey varsada gözümün önüne getirsin dilerimm ...

hiç yapmadıgım haller ıcıne gırdım..dedektif gibi ordan orayı karıştırdım ..

ama RABBIM e sıgınıyorum yaa vardada böle bır iğrençlik önüme sersin inşallah

valla bılmıyorum canım ama emın oldugum tek bırsey varr

benim çin yaptıgı hiç birşeyi içinden gelerek yapmadığıı

Anı kurtarmak için mi yaptı diyorsun?

SEnden vazgeçemiyortabi.Ama o kızla da akşam muhabbetine devam etmeek istiyor.

Bir daha gecikirse işten kütfen o dükkana git.Bak bakalım ordamı.

Foyasını ortaya çıkar şu adamın

ya iyi de bu adam senin için sana özel birşeyler fedakarlıklar yapmıyor ki. ,

ne yapmış senin için alışverişi mi söylüyor ? o alışverişi kendi çocuklarına ve evine yapıyor kusura bakmasın ama eşşek gibi de yapmak zorunda. yemek nerde hazır değil mi, ne yemek var diye sormasını biliyor. o aldıklarını kendisi zıkkımlanıyor sonuçta tövbe tövbe.

senin için ne yapıyor ki senin dediklerini yapmayacağım diye seni tehdit ediyor ? evine de adam gibi belli bir saatte gelmek zorunda, dışarıda ne halt edecek bir çevresi mi var, gezmek demek para demek kazandığı para belli nereye gidecek nerede harcayacak ?

anlıyorum genç o da, o da zaman zaman bunalıyor ama kalkıp da sana şunları yaptım bunları yaptım demesin , yapmıyor çünkü. yapmak zorunda olduğu mecbur olduğu görevlerini bile yerine getirmiyordu ki.

bunu birisinin açık açık yüzüne karşı söylemesi lazım. gö-re-vi mecbur evine de çocuklarına da sana da bakmak zo-run-da. sana lütfetmiyor. birisi konuşsun şununla ya yok mu şöyle aklı başında bir amca hala dayı falan ?

ahh gülüm yaa nasıl yapabılırım kı akşam akşam dısarı tek basıma nasıl çıkarım cocukları kıme bırakırım ..öle heryerde durmazlar..hem akşamları babam evde hayırdır nereye gıdıyorsun demezmı ..valla cok kızar kadın basıma akşam akşam ..yoksa cok ısıtoyurm

Kız kardeşini çağırsanyukarı.
İdare etse 1 saat.

kız kardeşin bakamazmı size oturmya gelmiş gibi yapsın çocuklara baksın sende çık markete gitmem gerekti falan de olmaz mı
ya şüpe insanı yer bitirir inşallah öyle bir durum yoktur..

vallahi öz babam bile onun yanında destekcii

yazık çalısıyor yetıremıyor cocuk ne yapsın ..benım gözümü doyurmazkı buyuklerıme gore ...

Sevgili bilmiyorum,

2 gündür bu konuyu okuyorum... ama eşinin o kızla olan "ilişkisinden" çok, çocuklarına karşı olan ilgisizliği sinir etti beni...
Ben bir anne olarak, çocuğumu sağlıklı bir şekilde beslemezsem içim rahat etmez.. eşim de aynı şekilde.. bizim için ikimizden önce kızımız gelir. onun sağlığı, onun mutluluğu vs. vs. yemin ediyorum eşine o kadar sinir oldum ki... ama sanırım burada suçlu sensin. eşini rahata alıştırmışsın.. ben para vermezsem anası bakar diye düşünüyor sanırım. ne demek çocuğuna süt & bez parası vermemek ya... evliliği ve baba olmayı çocuk oyuncağı sanmış sanırım. canı sıkılınca bıraksın... bence sende eşinden önce çocuklarını düşün... o baba ve size bakmak ZORUNDA... ve sana yaşattığı 3 mutlu gün de göz boyaması olabilir... bana hiç inandırıcı gelmedi.. ilk başta her şeyi size kısıtlayan adam, kuaför gibi fuzuli (erkekler bunu öyle görür sanırım) bir harcama yapsın? birde baştan beri aklıma takılan, madem eşin o kızla sıkı fıkı değil, nasıl oluyor da her şeyini biliyor? örneğin kanser hastası olduğunu yada daha henüz tedavi olmadığını?? insan bunları durduk yere anlatmaz ki? gözlerini 6 aç bacım... madem kayının la aran iyi, abisini takip ettir.

banada öyle geliyo
eder ederde babam nolcakk gızlı saklı kaçamam ki

iyide canimcim kendini paraliyorsun yakalicam diyede , sende bu baba varken nasil ayrilcan :26:
en iyisi sen birak bu dedektiflik islerini
altinin filan var mi, bak git bozdur bi adam tut bi güzel dövdürt sunu yüzü gözü mor gitsinde rezil olsun o dükkanda, karizmasi bi cizilsinde

çok haklısınız evet bak yıne bırseyın daha farkına vardım sayenızde..

evet eşim nerden bılyıor o kızın herseyını ..bilmeis için baya b ir samimi olak lazım

benım elimde bır kanıt olursa egerr belki babam bir nebze hak verır bana

.....

parmagımdakı evlılik yüzügümden başka altınım yok..

param olsa zaten cocuklarıma bakarım her yönüylee

çok haklısınız evet bak yıne bırseyın daha farkına vardım sayenızde..

evet eşim nerden bılyıor o kızın herseyını ..bilmeis için baya b ir samimi olak lazım

yani... çünkü insan tanımadığı birine ÖZELİNİ anlatmaz.. kaldı ki bu hastalıksa... tekrar ediyorum.. beni en çok sinirlendiren, bu adamın çocuklarına karşı olan sorumsuzluğu.

yani... çünkü insan tanımadığı birine ÖZELİNİ anlatmaz.. kaldı ki bu hastalıksa... tekrar ediyorum.. beni en çok sinirlendiren, bu adamın çocuklarına karşı olan sorumsuzluğu.

ben aslında gercekten safım bunu bırkez daha anladım evet bu alışveriş olayı eşimin en buyuk gorevı degılmı ..

buna bıle homurdanıyor sankı benım istegimmiş gibi birdaha dedıgını yapmıcam dıyorr

2.5 ay olacak eve ekmek bıle almadı daha ..ayy vallaha utanıyorum bunu yazarken ama almadıııı

...annem memlekte gıttı babam desen köyde inşaat var kayınvalıdemın onunla ılgılenıyo sabah gıdıyor akşam gelıyor

kardesım desen evde bazen yanıma cıkar yanı eşim hala anlamıyorr bu kız ekmegı nerden alır kım verır dıyee

diyorum ya, rahata sen alıştırmışsın.. bir gün eve geldiğinde önüne yemek koyma.. nasıl yemek yapayım evde bir şey yok ki de.. dinsizin hakkından imansız gelir.o yetişkin bir insan. açlığa dayanabilir belki ama çocukların büyüme safhasındalar. onları iyi beslemen lazım ki ileride hasta olmasınlar, cansız olmasınlar. bazı anne babalar var ya hani, çocuk büyütmeyi komşu çocuğunu sevip, sıkılınca bırakabiliriz sananlar, eşin de onlar gibi sanırım. bu çocukların oluşmasında 2 kişinin rolü var. yani iki kişi bakar büyütür. sen onları gelin sandığında getirmedin ki. ona da biraz sorumluluk ver. baba olmanın, koca olmanın daha Türkçesi ADAM olmanın nasıl bir şey olduğunu görsün.

canım benım ne gıbı mesela düşünceni paylaşırmısın
emin ol artık üzülme duygum bıle kalmadıı ...

yoruldum

hanı sen şımdı bıraz sert çıktın ya 4 gün önce eve erken gelıceksın dıye

beyfendı ona bozuldu

ben gece 12ye kadar çalıştığına ınanmıyorum nedense, ış çıkışı o yolun yolcusu olan patronuyla soluğu o dükkanda alıyordu

şımdı sen kızınca gıdemıyor dükkana, bı süre gıtmezde zaten, ama sonra yıne gıdıcektır

sınırı ondan dıye düşünüyorum, veya bu dükkanda çalışanlar el bırlığı olup dalga geçıyor kocanla

ne bıleyım karısı ızn vermıyor dıye gelemıyor artık felan dıyebılırırler

eşının patronu anlatmıştır belkı, geçen benı aradı xın hanımı dıye...

olurda eve gelmezse, bı yakının yok mu senın? komşu felan rıca etsen gıtsın bı gece baksın dükkana kım var kım yok

mesela elınde telefonla gırebılır, senınle konuşuyor gıbı yaparak, eşın ordaysa eğer

seslı bı şekılde: aaa bılmıyorummm, eşın burda kız felan dıyebılır :44:

senın kı bak gör nasıl tutuşur ozaman

kayınvalidem köyde demişsin onların böyle süt, yumurta, yoğurt, sebze falan gönderme durumları yok mu ? yani hem maddi açıdan, hem sağlık açısından sizin için çok iyi olurdu göndermeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…