- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
- #1.161
Zor geliyor herhalde direk eve gelmek.Bırak bağırsın hiiç konuşma.
Şimdi 8 de geliyorsa demek ki 12 de geldiği zamanlarda işten gelmiyormuş.Patronunun peşine takılıyordu belki de.
Tekra öyle yaşamak istiyor olabilir.
valla bılmıyorum canım ama emın oldugum tek bırsey varr
benim çin yaptıgı hiç birşeyi içinden gelerek yapmadığıı
Anı kurtarmak için mi yaptı diyorsun?
SEnden vazgeçemiyortabi.Ama o kızla da akşam muhabbetine devam etmeek istiyor.
Bir daha gecikirse işten kütfen o dükkana git.Bak bakalım ordamı.
Foyasını ortaya çıkar şu adamın
ahh gülüm yaa nasıl yapabılırım kı akşam akşam dısarı tek basıma nasıl çıkarım cocukları kıme bırakırım ..öle heryerde durmazlar..hem akşamları babam evde hayırdır nereye gıdıyorsun demezmı ..valla cok kızar kadın basıma akşam akşam ..yoksa cok ısıtoyurm
Kız kardeşini çağırsanyukarı.
İdare etse 1 saat.
ahh gülüm yaa nasıl yapabılırım kı akşam akşam dısarı tek basıma nasıl çıkarım cocukları kıme bırakırım ..öle heryerde durmazlar..hem akşamları babam evde hayırdır nereye gıdıyorsun demezmı ..valla cok kızar kadın basıma akşam akşam ..yoksa cok ısıtoyurm
ya iyi de bu adam senin için sana özel birşeyler fedakarlıklar yapmıyor ki. ,
ne yapmış senin için alışverişi mi söylüyor ? o alışverişi kendi çocuklarına ve evine yapıyor kusura bakmasın ama eşşek gibi de yapmak zorunda. yemek nerde hazır değil mi, ne yemek var diye sormasını biliyor. o aldıklarını kendisi zıkkımlanıyor sonuçta tövbe tövbe.
senin için ne yapıyor ki senin dediklerini yapmayacağım diye seni tehdit ediyor ? evine de adam gibi belli bir saatte gelmek zorunda, dışarıda ne halt edecek bir çevresi mi var, gezmek demek para demek kazandığı para belli nereye gidecek nerede harcayacak ?
anlıyorum genç o da, o da zaman zaman bunalıyor ama kalkıp da sana şunları yaptım bunları yaptım demesin , yapmıyor çünkü. yapmak zorunda olduğu mecbur olduğu görevlerini bile yerine getirmiyordu ki.
bunu birisinin açık açık yüzüne karşı söylemesi lazım. gö-re-vi mecbur evine de çocuklarına da sana da bakmak zo-run-da. sana lütfetmiyor. birisi konuşsun şununla ya yok mu şöyle aklı başında bir amca hala dayı falan ?
eder ederde babam nolcakk gızlı saklı kaçamam ki
canım kendinide kandırma, kabulen ,bu adam gönlünü başkasına kaptırmış.sen ne yaparsan, batar adama bahaneler uydurur.seni üzer yıpratır soğutur işte biz kadınlar başkayız çocuklarımız için, herşeye, katlanıyoruz. sevgisizliğede,ama onlar, zevkleri için çok kalpler kırıyorlar hiç bişey olmamış, gibi davranıyorlar kız eşini etkilemiştir büyük ihtimalle zaten erkeler öyle, biri kuyruk, salladımı, peşinden koşarlar halbuki hiç bi kız,çocuklarının annesinden güzelolamaz. sonradan çok pişman olurlar. ama çok geç olur.
eder ederde babam nolcakk gızlı saklı kaçamam ki
Sevgili bilmiyorum,
2 gündür bu konuyu okuyorum... ama eşinin o kızla olan "ilişkisinden" çok, çocuklarına karşı olan ilgisizliği sinir etti beni...
Ben bir anne olarak, çocuğumu sağlıklı bir şekilde beslemezsem içim rahat etmez.. eşim de aynı şekilde.. bizim için ikimizden önce kızımız gelir. onun sağlığı, onun mutluluğu vs. vs. yemin ediyorum eşine o kadar sinir oldum ki... ama sanırım burada suçlu sensin. eşini rahata alıştırmışsın.. ben para vermezsem anası bakar diye düşünüyor sanırım. ne demek çocuğuna süt & bez parası vermemek ya... evliliği ve baba olmayı çocuk oyuncağı sanmış sanırım. canı sıkılınca bıraksın... bence sende eşinden önce çocuklarını düşün... o baba ve size bakmak ZORUNDA... ve sana yaşattığı 3 mutlu gün de göz boyaması olabilir... bana hiç inandırıcı gelmedi.. ilk başta her şeyi size kısıtlayan adam, kuaför gibi fuzuli (erkekler bunu öyle görür sanırım) bir harcama yapsın? birde baştan beri aklıma takılan, madem eşin o kızla sıkı fıkı değil, nasıl oluyor da her şeyini biliyor? örneğin kanser hastası olduğunu yada daha henüz tedavi olmadığını?? insan bunları durduk yere anlatmaz ki? gözlerini 6 aç bacım... madem kayının la aran iyi, abisini takip ettir.
banada öyle geliyo
iyide canimcim kendini paraliyorsun yakalicam diyede , sende bu baba varken nasil ayrilcan :26:
en iyisi sen birak bu dedektiflik islerini
altinin filan var mi, bak git bozdur bi adam tut bi güzel dövdürt sunuyüzü gözü mor gitsinde rezil olsun o dükkanda, karizmasi bi cizilsinde
çok haklısınız evet bak yıne bırseyın daha farkına vardım sayenızde..
evet eşim nerden bılyıor o kızın herseyını ..bilmeis için baya b ir samimi olak lazım
yani... çünkü insan tanımadığı birine ÖZELİNİ anlatmaz.. kaldı ki bu hastalıksa... tekrar ediyorum.. beni en çok sinirlendiren, bu adamın çocuklarına karşı olan sorumsuzluğu.
ben aslında gercekten safım bunu bırkez daha anladım evet bu alışveriş olayı eşimin en buyuk gorevı degılmı ..
buna bıle homurdanıyor sankı benım istegimmiş gibi birdaha dedıgını yapmıcam dıyorr
2.5 ay olacak eve ekmek bıle almadı daha ..ayy vallaha utanıyorum bunu yazarken ama almadıııı
...annem memlekte gıttı babam desen köyde inşaat var kayınvalıdemın onunla ılgılenıyo sabah gıdıyor akşam gelıyor
kardesım desen evde bazen yanıma cıkar yanı eşim hala anlamıyorr bu kız ekmegı nerden alır kım verır dıyee
canım benım ne gıbı mesela düşünceni paylaşırmısın
emin ol artık üzülme duygum bıle kalmadıı ...
yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?