- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
- #1.141
ya bir nalasma ne oldugunu canımm
durduk yere sırf yemek hazır degıl dıye bagırdı cagırdı trip etttı yemegı nıde hazırladım ama yemeden yattı
bundan sonra senın hıcbır dedıgını yapmıcam dedı sen bana hıc ılgı göstermıyorsun dıyorr...
ama alakası yok yanı elımden gelenın fazlasını yapıyorum eşim için ama o gun yemek hazır degıl dıye stemlendı ..
tatlım kocanla konuşup barışırken sormadınmı sen elin tezgahtarının saat kaçta işten çıktığını geç olunca kimin eve bıraktığını nereden biliyosun diye...belkide kendisi de patronundan arabayı alıp evine bırakmış olabilir...normalde ne bileyim ben kaçta işe gider kaçta çıkar demesi gerekir.o patronunda bu işte parmağı var bence...ilgilenmiyorum dediği kızın çıkış saatlerini biliyor olması ilginç bencepatronum 2 kez evine bırakmış dediği günlerde kendi bırakmış gibi geldi bana...o anlarda senin sesini kesti masum tavırlarla şimdi acısını çıkartıyo işte
tatlım kocanla konuşup barışırken sormadınmı sen elin tezgahtarının saat kaçta işten çıktığını geç olunca kimin eve bıraktığını nereden biliyosun diye...belkide kendisi de patronundan arabayı alıp evine bırakmış olabilir...normalde ne bileyim ben kaçta işe gider kaçta çıkar demesi gerekir.o patronunda bu işte parmağı var bence...ilgilenmiyorum dediği kızın çıkış saatlerini biliyor olması ilginç bencepatronum 2 kez evine bırakmış dediği günlerde kendi bırakmış gibi geldi bana...o anlarda senin sesini kesti masum tavırlarla şimdi acısını çıkartıyo işte
valla neyın acısını cıkartıyor anlamadım hem suclu hem güçlüü
bazıa rkadaslar bana kızabılır ama....
Dün akşam kafama takmıstım bu hareketını ama sabah kalktım vee ne oluyor sana salla gıtsın dedım umursama tepene cıkarma su adamı dedım ve actım müziği son ses kalktım oynadım moralım yerıne geldıı
Vallahı sallamıyorum artık benı bu hale kendı getırdı ....
önemsedımde ne olduu
yol alsın dıyorsun :)
bizimde bulunduğumuz semtte oyuncakçılar vs.mağazalar var...şimdi biz biliyormuyuz kızlar kaçta çıkar geçsaatte evine kim bırakır.bu detayları eşin nerden biliyor.sonra hastalığını haytıyla ilgili duyduklarını ayaküstü oyuncak alırken mi anlatmış yani.ben takıldım burda valla...hissettiğim şey şu ki bu adam bunu birkaç kez eve bıraktı yolda sohbet muhabbet kız hayatını anlattı...inşallah yanılıyorum dur ama bunu düşündüm kuykuğu sıkışınca da patronu dükkana çağırdı senin gelceğin gün patron ilgileniyo diye örtbas ettiayaküstü muhabbete benzetemedim
valla neyın acısını cıkartıyor anlamadım hem suclu hem güçlüü
bazıa rkadaslar bana kızabılır ama....
dün akşam kafama takmıstım bu hareketını ama sabah kalktım vee ne oluyor sana salla gıtsın dedım umursama tepene cıkarma su adamı dedım ve actım müziği son ses kalktım oynadım moralım yerıne geldıı
vallahı sallamıyorum artık benı bu hale kendı getırdı ....
önemsedımde ne olduu
bizimde bulunduğumuz semtte oyuncakçılar vs.mağazalar var...şimdi biz biliyormuyuz kızlar kaçta çıkar geçsaatte evine kim bırakır.bu detayları eşin nerden biliyor.sonra hastalığını haytıyla ilgili duyduklarını ayaküstü oyuncak alırken mi anlatmış yani.ben takıldım burda valla...hissettiğim şey şu ki bu adam bunu birkaç kez eve bıraktı yolda sohbet muhabbet kız hayatını anlattı...inşallah yanılıyorum dur ama bunu düşündüm kuykuğu sıkışınca da patronu dükkana çağırdı senin gelceğin gün patron ilgileniyo diye örtbas ettiayaküstü muhabbete benzetemedim
canım bende böyle düşünüyorum yanı ayakustu sohbet degıldır emınım ..bunların partonla işleri erkenden bıtıyor ve solugu o dkkanda alyorlar ve gece yarısına kadar sohbet edıyorlar ...
aklıma başka bir secenek gelmıyor
Eşin bu kız ortaya çıkmadan önce de böyle basit şeyleri sorun yapan birisi miydi canım?
Büyük ihtimale dediğin gibi canım.
Yine de günahını almayalım.
İşten hala geç saatler de mi geliyor?
canım aslında degıldı desem yalan olur arada bır bazen kızardı ama (yemek konusunda)
meselaa yınemı aynı yemek ,veya ısınmamış bu yemek ,pişmemiş vs bahanelerı yemek hakkında cok olur eşimin
dun abarttı dunku olayı eskıden olsa asla abartmazdı hazırlmamaı beklerdii ama beklemedı hazırladım yemedı ..
bence başka bırşey var, yemek konusu değıldır ama aklını karıştırmak veya senın huzurunu bozmak mutsuz etmek ıstemıyorum :26:
yok canım akşam sekiz gibi geliyor 3 gundur .ama bu kezde herseyı bahane eder oldu sankı bu evde huzur bulamıyor eve gırer gırmez daralıyorr...yaptıgım hıcbırsey yok ...
cocuklarını öper tmm bitti..gıder yatarr...konusmaz sohbet etmez ...dun sakız cıgnıyordum ..yasakmı yanı her ınsan cıgner degılmı
ona bılee bagırdıı çıkar agzındakı sakızı o...lar gibi ne cıgnıyorsun karsımda dedii
herzaman çiğnerdim birşey demezdii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?