mantıklı düşünemiyorum :(

dünden belliydi zaten, bu adamin biseyler yumurtliyacagi, yemek bahane
persembenin gidisi carsambadan belli olurmus

ama teminden beri burdaydi bilmiyorum, kendi biseyler ögrenmedi, kocasi eve geldi bise dedi bilmiyoruma :18:ama ne :26::44:

arkadaslar durum nedır? ben en son gırdıgımde bol bol alısverıs yapıp esıyle barısmıstı.sımdı ne oldu???

Ben demistim demekten nefret ediyorum ama, ben demistim sana arkadasim.
Onlarin agiz birligi yapacagi okadar belliydiki, dükkana gidip hesaplasacak adam, sabahin körü gider.

Ayrica bu birden bire degismeside pek hayira alamet degildi, timsah göz yaslari döktü dedim, dogru cikti.
Hay ALLAHim sen büyüksün.

RABBiM bu gecenin hürmetine dualarini kabul etsin, yardimcin olsun arkadasim.
Skma canini.

moral bozmak istemediğim için yazmadım sonra taşlanıyorum ama

markete gidip 2 sepet alışveriş yapınca adama teşekkür ederim kesene bereket diyecek kadar da saf olmamak gerekir diye düşündüm okurken nıtekım bı olumsuzluk olmuş hayır olsun...

yahu markete gitmişlerdi alışveriş yapmışlardı herşey yoluna girmişti falan dün bunları olmuştu biliyorum da bugun ne oldu ya sayfayı yakalayamadım ben

yahu markete gitmişlerdi alışveriş yapmışlardı herşey yoluna girmişti falan dün bunları olmuştu biliyorum da bugun ne oldu ya sayfayı yakalayamadım ben

esi biran önce dusunu alip yatip zibarirsa, bizde neler oldugunu ögrenicez, beklemedeyiz

en son dün gece yemek niye hazir degil diye kizmis bilmiyoruma, sabahda hic konusmadan ise gitmis beyefendi :100:

Bunu bu aile için söylemek çok anlamsız canım.

Çünkü adam, zaten eve 2,5 aydır ekmek dahi almayan bir adam.

Dolayısıyla 2 sepet alışveriş ne kadar degerli gelmiştir.

Son düzenleme:
inşallah kocası buraya yazarken yakalamaz

neler neler diyoruz kocasına :18:

Belli olmaz, belki kafasına dank eder. Baksana karısından başka herkesin ağzına bakıyor adam. Bir de dönüp, "benim eşim ne düşünür, ne hisseder, evliliğim ne alemde, madem bu kadar memenuniyetsizim benim hatam da yok mu?" diye düşünse sorun olmaz.

keşke olsa ama yine de anlamaz

Bunu bu aile için söylemek çok anlamsız canım.

Çünkü adam, zaten eve 2,5 aydır ekmek dahi almayan bir adam.

Dolayısıyla 2 sepet alışveriş ne kadar degerli gelmiştir.

mlkctk şu konu da haklı eğer ki kız konusu olmasaydı sadece sorumsuzluğu yüzünden kavga edip konuşma yapsaydı haklıydı konu sahibi bu kadar sevgi dolu davranmaya

ama ortada kız konusu varken hemen 2 poşete bu kadar sevgi gösterisi kocasının hatasını anlamasına engel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…