- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.468
- 373
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
- #1.241
Bunu bu aile için söylemek çok anlamsız canım.
Çünkü adam, zaten eve 2,5 aydır ekmek dahi almayan bir adam.
Dolayısıyla 2 sepet alışveriş ne kadar degerli gelmiştir.
mlkctk şu konu da haklı eğer ki kız konusu olmasaydı sadece sorumsuzluğu yüzünden kavga edip konuşma yapsaydı haklıydı konu sahibi bu kadar sevgi dolu davranmaya
ama ortada kız konusu varken hemen 2 poşete bu kadar sevgi gösterisi kocasının hatasını anlamasına engel oldu
bilmiyorum canim, senim kocan resmen maco. bu adam hep böyleydi demi? sanki düne kadar cok kibar bir beyfendiyde bugün sana bu laflari hakaretleri etmesi seni niye bukadar sasirtiyor? bu laflari sen evlendigin günden beri duymussundur hatta siddetde var. temin ay noldu kizlar, inanamiyorum filan deyip yüregimizi agzimiza getirdin.
bacim iyimisin sen?
sanki olaylari biraz fazla mi dramatize ediyorsun , biraz sakinles sen
hem esin babana neden amca diyor :44:
bilmiyorum canim, senim kocan resmen maco. bu adam hep böyleydi demi? sanki düne kadar cok kibar bir beyfendiyde bugün sana bu laflari hakaretleri etmesi seni niye bukadar sasirtiyor? bu laflari sen evlendigin günden beri duymussundur hatta siddetde var. temin ay noldu kizlar, inanamiyorum filan deyip yüregimizi agzimiza getirdin.
bacim iyimisin sen?
amcası da ondan
selam KIRMIZIdonluKIZ gözden kaçırmışsınız demek ki.konu sahibi amca oğlu ile evli.amca çocukları ve konu sahibin abiside konu sahibin eşinin ablası ile evli yani berdel şekli.durumu çıkmaza sokanda bu durum bence.
bacim iyimisin sen?
kızlar özür dilerim aniden eşim geldi eve cıkmak zorunda kaldım ..suan odada yatıyor ben cocuklarımı aldım ıcerde yatıyorum..artık öyle bir düştüki gözümden anlatamama nefesını dahı duymak istemıyorum
çok tiksindim ...çocuklarımaa o lafları nasıl sarf ettı hala kafam almıyorr
vicdansız herifff
gelırken de süt getırmış cocuklara ..ama degerı yokkı gözumde o sutunde alıp gelmesininddeee
nefretım cok buyuk kızlar yaa vallahı anlatamıyorumm...çocuklarımaa süt müt içmesinler aç yatsınlar dedıyaa ... o an bitirdim beynimdende kalbimdende
bacim iyimisin sen?
yanı bılemıyorum adamı bır anda göklere çıkartıp bi anda yerın dıbıne sokuyorsun ben anlayamıyorum senı
sanırım senın de kafan karışık bu konuda, sıkıntı şırfıntı bır kızken, bu adamın cımrılıği önplana çıktı
e bu adam zaten en başından cimriymiş buda bılınen bırşeydır bana göre...
hanı alışkınsındır neden bu kadar fazla tepkı gösteriyorsun?
adamı atmak için fırsat kolluyorsun gıbı gelıyor bana ama para verse bı okadarda seveceksın sankı...
vallahı kafam karıştı canım yaa:44:
ne denır kı
sessız bı şekılde takıbe al,
ama eşıne bırşey bellı etme, aklında yoksa bıle aklına sokma derım ben
o dükkana gıdıp moralını daha fazla bozma şımdılık sadece eşının davranışlarını takıp et
yanı bılemıyorum adamı bır anda göklere çıkartıp bi anda yerın dıbıne sokuyorsun ben anlayamıyorum senı
sanırım senın de kafan karışık bu konuda, sıkıntı şırfıntı bır kızken, bu adamın cımrılıği önplana çıktı
e bu adam zaten en başından cimriymiş buda bılınen bırşeydır bana göre...
hanı alışkınsındır neden bu kadar fazla tepkı gösteriyorsun?
adamı atmak için fırsat kolluyorsun gıbı gelıyor bana ama para verse bı okadarda seveceksın sankı...
vallahı kafam karıştı canım yaa:44:
evet bastan beri öleydi ama bu kadar sittetlı degıldı
hemen barısırdı ebnımle tekrar
bu kadar cıddı degildi
ayrıca ben olayları dramatıze yapmıyorum canım burda yanlısın varr
nedden kendımı acındırayımkı elım ne gececek anlamıyorum
neden böyle dusundugunude anlamıyorum
zaten neden o sekılde yazdıgımı acıkladım ..babamın kızmasından korktum o yuzden cok kötü şeyler oldu dedım ..evet bana göre cok kotu seyler bunlarr
biz amca cocuklarıyız eşim benım amcamın oglu ayrıca görumcemde benım abimle evlı aynı amca cocukları alıp verdı bırırlerıne o yuzden amca dıyorr
....
evet ben cok ıyıyım kafayı yemedım henuzz
bilmeden yazdım aceleye geldı eşim görmesin diyee ne yazıdıgımıda bılmyıorum
yanlış anlamayın ama ben burda özelıme varana kadar anlatıyorum mecburmuyum degılım ...siz okumaya mecburmusunuz aslaaaaa
yorumlarınızda ve dusuncelerınızde özgursunuz
egerkı darmatıze yaptıgımı dusunuyorsanız konuma yorum yapmazsınız olur bıterr
düsüncelerinize saygı duyuyorum ama benım şu ankı ruh halımı bılemzsınız nasıl yazıdıgmı bend ebılmyıorum ..
kafamı toparlayım yazıyorum bu cumleleıde sizi kıracak sözler yazarsamda kusura bakmayın ...
gercekten benı aldatıp aldatmaması bu saatten sonra önemlı degıl konu neydı nereye geldıı
bu gece bıtırdım ıcımde herseyıyle söndu
ufacık bır meseleden benı baba kadar şikayet edebılyıorsa bır ınsan ve cocuklarını bır anda silebiliyorsa aç yatmalarını ıstıyorsaaa bıtmıstırr
ben cocuklarımla mutluyum
şimdi aklın basına geldı dıyeeksınız...
evet bu akşam geldı aklım basımaa o lafı demıcektı cocukların aç yatsın demıcektiii
düşündükçe ağlıyorum yaaa gaddar adamm ..iğreniyorum artıkk
benı en hassas noktamdan vurduu bunu yapmıcaktıı ..bitirdim iştee içimde ....
ablacim uzme kendini, cikar o adami hayatindan,sizler onlara muhtac degilsiniz ama zmani geldiginde o size oyle bi muhtac olucakki
artik cok gec olucak, sen dua et bol bol dua et,baban sana yardim edicek ben oyle hissediyorum ve umuyorum
hersey gonlunce olsun abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?