mantıklı düşünemiyorum :(

Bunu bu aile için söylemek çok anlamsız canım.

Çünkü adam, zaten eve 2,5 aydır ekmek dahi almayan bir adam.

Dolayısıyla 2 sepet alışveriş ne kadar degerli gelmiştir.

ben şöyle düşünmüştüm

konu sahıbı hayatının en sert konuşmasını ve çıkışını yapıp eşini zaten şoka sokmuş adam ağlamış aşkım bile demiş

sonra alışverişe gitmişler her ihtiyaçkarşılanmış

ama bu adamın zaten boynunun borcuyken konu sahıbının buna hemen aldanıp adama teşekkürler etmesi kocamı geri kazandım demesi çok temiz kalplice bir yaklaşım olmuş

konu sahıbı her zaman ki gibi o andan sonra herşeyin düzeleceğini düşünmüş ama adam çakal olsa gerek ki

aa bak inandırdım kendime diye düşünmüş olabilir

kocaya tutup ben artık boşanırım diyip ertesi gün de gereksiz minnet duygusu yaşatmasını yaşamasını olumsuz buldum

çünkü o adamın gözünün korkması için kafadan 1 sene süründürülmesi gerekirdi..

O dükkanda başka işler dönüyor bence...

Hem bu kız,patrona nasıl mesaj atmış ?
Nereden biliyor numarasını ?

Şimdi sıra sende,sen dök eteğindeki bütün taşları babana...
Demek baban sabret sabret dedi,sonunda sana sahip çıktı.
Senin adına sevindim.

senin durumun o kadar net bir o kadarda karmaşık ki.RABB'im yardımcın olsun.babanın senin yanında olmasını sabret demesini olumlu buldum.ama baban ne yapabilir bilemiyorum.senin işinin karışıklığı işte burda akraba evliliği + berdel of ki of senin durumun tüm aileyi etkiliyor.tabi en çok sen yaralanıyor sen yıpranıyorsun.
eşin seni evden kovamaz ki o ev senin babanın bak sen iç güveyine terbiyesizlikte sınır tanımıyor.inşALLAH baban seni daha fazla bu adama ezdirmez.
babanla iyi geçin,şuan ondan başka güvenebileceğin kimse yok.
ben hala eşinin seni cinsel olarak aldatmadığını düşünüyorum.garip bir gönül ilişkisi içinde ama bence daha ciddi olan sorun sana ve çocuklarına olan tavrı.ALLAH ıslah etsin.daha önce bir kaç kere daha yazmıştım bence cinselliğini kıracak bir şey yapmalısın.o küçük o....nun ne olduğu belli.ama o gider başkası gelir bunu bilemezsin ne yazık ki.
senin evliliğin devam edecek görünüyor yıprandın çok üzüldün ama realist olmak gerekiyor.
eşinin işi değişmesi lazım.patronu olacak adamdan (adam burda öylesine kullanılmış bir sıfat olabilir anca) uzak olmalı.bir birlerini yoldan çıkardıklarını aşikar.
inşALLAH yarın yepyeni bir günde her şey yoluna girer ve mutlu olursun.

kızlar özür dilerim aniden eşim geldi eve cıkmak zorunda kaldım ..suan odada yatıyor ben cocuklarımı aldım ıcerde yatıyorum..artık öyle bir düştüki gözümden anlatamama nefesını dahı duymak istemıyorum

çok tiksindim ...çocuklarımaa o lafları nasıl sarf ettı hala kafam almıyorr

vicdansız herifff

gelırken de süt getırmış cocuklara ..ama degerı yokkı gözumde o sutunde alıp gelmesininddeee

nefretım cok buyuk kızlar yaa vallahı anlatamıyorumm...çocuklarımaa süt müt içmesinler aç yatsınlar dedıyaa ... o an bitirdim beynimdende kalbimdende

bilmiyorum canim, senim kocan resmen maco. bu adam hep böyleydi demi? sanki düne kadar cok kibar bir beyfendiyde bugün sana bu laflari hakaretleri etmesi seni niye bukadar sasirtiyor? bu laflari sen evlendigin günden beri duymussundur hatta siddetde var. temin ay noldu kizlar, inanamiyorum filan deyip yüregimizi agzimiza getirdin.
bacim iyimisin sen?
sanki olaylari biraz fazla mi dramatize ediyorsun , biraz sakinles sen
hem esin babana neden amca diyor :44:

amcası da ondan

selam KIRMIZIdonluKIZ gözden kaçırmışsınız demek ki.konu sahibi amca oğlu ile evli.amca çocukları ve konu sahibin abiside konu sahibin eşinin ablası ile evli yani berdel şekli.durumu çıkmaza sokanda bu durum bence.

Son düzenleme:

evet bastan beri öleydi ama bu kadar sittetlı degıldı

hemen barısırdı ebnımle tekrar

bu kadar cıddı degildi

ayrıca ben olayları dramatıze yapmıyorum canım burda yanlısın varr
nedden kendımı acındırayımkı elım ne gececek anlamıyorum
neden böyle dusundugunude anlamıyorum

zaten neden o sekılde yazdıgımı acıkladım ..babamın kızmasından korktum o yuzden cok kötü şeyler oldu dedım ..evet bana göre cok kotu seyler bunlarr

biz amca cocuklarıyız eşim benım amcamın oglu ayrıca görumcemde benım abimle evlı aynı amca cocukları alıp verdı bırırlerıne o yuzden amca dıyorr
....

evet ben cok ıyıyım kafayı yemedım henuzz
bilmeden yazdım aceleye geldı eşim görmesin diyee ne yazıdıgımıda bılmyıorum

yanlış anlamayın ama ben burda özelıme varana kadar anlatıyorum mecburmuyum degılım ...siz okumaya mecburmusunuz aslaaaaa
yorumlarınızda ve dusuncelerınızde özgursunuz

egerkı darmatıze yaptıgımı dusunuyorsanız konuma yorum yapmazsınız olur bıterr

düsüncelerinize saygı duyuyorum ama benım şu ankı ruh halımı bılemzsınız nasıl yazıdıgmı bend ebılmyıorum ..
kafamı toparlayım yazıyorum bu cumleleıde sizi kıracak sözler yazarsamda kusura bakmayın ...

yanı bılemıyorum adamı bır anda göklere çıkartıp bi anda yerın dıbıne sokuyorsun ben anlayamıyorum senı

sanırım senın de kafan karışık bu konuda, sıkıntı şırfıntı bır kızken, bu adamın cımrılıği önplana çıktı

e bu adam zaten en başından cimriymiş buda bılınen bırşeydır bana göre...

hanı alışkınsındır neden bu kadar fazla tepkı gösteriyorsun?

adamı atmak için fırsat kolluyorsun gıbı gelıyor bana ama para verse bı okadarda seveceksın sankı...

vallahı kafam karıştı canım yaa:44:

Son düzenleme:

bence konu sahibi o konuşmadan ve yakalanmadan sonra ağladı yaa,alışveriş yapıldı , eve erken filan gelindi

eşi yola geldi değişti sandı ama eşi hemen eski haline dönünce şaşırdı

bence şaşkınlığı bu yüzden çok temiz kalpli ve eşini sevdiği için herşeyi unutup inandı eşine

evet sevınecem para verırse niyee çocuklarıma süt alabılıcem dıyeee

evet saygı duyuyordum cocuklarımın babası dıye ama bu gece anladımkı baba falan degıl oo çok öfkeliyim evet sevmıyorum artık tiksindim biti benım için

evlatları için aç yatsınlar dıyen adamdan baba da olmaz kocada olmaz

herseyıne göz yumdur dört yıldır ama artık bırıktı ve bu gece bıttı benım ıcın bana ne derse desın sineye cekerım affederım yıne sygı duyarım ama evlatlarıma bır laf ederse gözumde saygısıda kalmaz babalıgıda kalamz

Ben de aynı seyi düşündüm sokma aklına bunları gostere gostere yapacak değil ya kızı beğenmiş olabilir ama sen de itme ona doğru sakin ol.

gercekten benı aldatıp aldatmaması bu saatten sonra önemlı degıl konu neydı nereye geldıı

bu gece bıtırdım ıcımde herseyıyle söndu

ufacık bır meseleden benı baba kadar şikayet edebılyıorsa bır ınsan ve cocuklarını bır anda silebiliyorsa aç yatmalarını ıstıyorsaaa bıtmıstırr
ben cocuklarımla mutluyum

şimdi aklın basına geldı dıyeeksınız...

evet bu akşam geldı aklım basımaa o lafı demıcektı cocukların aç yatsın demıcektiii

düşündükçe ağlıyorum yaaa gaddar adamm ..iğreniyorum artıkk

benı en hassas noktamdan vurduu bunu yapmıcaktıı ..bitirdim iştee içimde ....

Kızın evliliğinde hiçbir şey yerli yerinde değil ki, bi tarafından tutup düzelteyim diye uğraşıyor.

Ama baba son dakika golü attı resmen, maşallah diyelim de nazar değmesin inşallah.

canim kendini acindiriyorsun diye birsey yazmadim
olaylari büyütüyorsun, eminim burada yazilanlardan sonrada esine farkli davraniyorsunki esinde sana bukadar ciddi laflar söylüyor artik . bu yüzden iyimisin dedim sakin ol dedim. bunda alinacak birsey yok. panik yapiyorsun, serinkanli olman gerekirken
yani o yazindan sonra ben sandimki esin eve geldi, bavulunu topladi o kizin yanina gidiyor yada gidiyor evden iste. cünki sabah hic konusmadan cikmisti

birde tutmus yanımda babasına "para falan lazımmı baba" diyorr

sen önce evıne bak cocuklarının karnını doyurr..

babası lazım dese hemen verecek para...

sinir bozucu artık yaa saygımda kalması sevgımdee...

bana kızmayın bu akşam cok kırıldım eşime haddınden fazla hemdee..

ablacim uzme kendini, cikar o adami hayatindan,sizler onlara muhtac degilsiniz ama zmani geldiginde o size oyle bi muhtac olucakki
artik cok gec olucak, sen dua et bol bol dua et,baban sana yardim edicek ben oyle hissediyorum ve umuyorum
hersey gonlunce olsun abla

inşalah canım umarım babamda bneı yarı yolda bırakmaz tek dılegım buu artıkk

bilmiyorum inşallah eşine karşı bu tavrın hemen değişmez
fırsatlar geçiyor eline kaçırıyorsun yavrularına yazık sana yazık
biraz oluruna bırak bazı şeyleri
bugun 8.30 ta geldi diye seviyorsun ama bi kavga çıkartıyor yine gidiyor
yerden yere vuruyor seni hiç bişey olmamış gibi sonra çıkıp geliyor poşetle seviniyorsun
bulunduğun durumdan dolayı hemen inanıyorsun
sayfalarca babana laf söyledin bi cümlede yine kandın
inşallah temennimiz babanın seni savunması ama bu kadar bi lafa kanma bağlanma hemen
ne kadar çok düşünürsen beklenti içine girersen yıkımı da o kadar kötü oluyor
biraz kendini dinle artık bırak kocan ne yapıyorsa yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…