mantıklı düşünemiyorum :(

haklısın herkesi kendim gibi goruyorum ve kım ne derse kanıyorum

canim inan cok üzülüyorum senin icin, kizkardesimin yerine koydum seni
ama bosuna agliyorsun bosuna üzülüyorsun valla bak
zaten adamin hic umrunda degildiki, zaten dogru düzgün bakmiyordu evin ihtiyaclarina
davranislarini dile getirdi diye niye üzüyorsunki kendini
ne sandin elinde sihirli bir deynekle esini iki konusmayla düzeltecegini mi
kendi kendini gaza getirme, babanin dedigi gibi sabirli ol, bu laflarini yarin birgün unutup yine kocanin koynuna gircen. hem sizin bu berdel isi yüzünden öyle ben bitirdim bitti evlilik demeyle bitmez diim sana
bundan sonra babanin davranislarini takip et , bir bildigi var demekki
sen degil getirirse baban yola getiricek kocani

Ben konunu sık sık okuyup takip ediyorum...
Gördüğüm su ki, sen de kocan da birbirinizi seviyorsunuz.
Kırıldım demen bunca kafaya takman aynı sekilde onun yaptıkları...
Hepsi birbirini tamamlıyor.
Ama siz cocuk evlenmissiniz. Hala da 2 cocuk sahibi 2 cocuk ruhlu insansiniz.
Ayrıca evliliğin gerektirdiklerini yerine getirememekten(2 kisi arasinda kalması gereken diyaloglar, kavgalar, birbirinize olan saygı gibi) yüz göz olmussunuz.
Baban da bundan dolayı iyice bunalmış, birbirinizi sevdiğinizi biliyor aranir taraftan da kedi köpek gibi kapistiginizi görüyor.
Bundan dolayı evliliğinize müdahale etmek zorunda kalıyor ki adam Napsin bir yerden sonra sana patlıyor...
Maalesef ki bu kaos ortamında bosanabilecegini sanmıyorum...
İlla ki barisirsiniz, orta yol bulursunuz ama kuşa süreli olur. Çünkü esın sorumsuz... Daha dogrusu cogu sorumluluğu babana atmış.
Baban da durumu kabullenmiş. Simdi sen her ne kadar evine bakmasını istesen Dr bakmaz çünkü o vasfı yitireli uzun zan
Olmus.
Hata sadece esinde degil sende de var.
Önce bunu idrak edersen o zan yapman gerekenleri daha net kafanda toplayabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:

canım benım tesekkur edrım ama ben cok doldum artık yaa sustum hepp

babam onu yola getırse nolcak snakı benım ıcımde bıttı istemiyorum onun kocalıgınıda babalıgınıda

düzeleceginede ınanmıyorum ben
aksine dahada berbat bır hal tavır ıcınde
bende superwomen degılımm dayanamıyorum artık..
bak başka odaya geldım aytıyorum haberı var gozunun onunde açtım ayatgımı ıcerıye ama adamta tık yok yaa hala ben haklıyım davasını calıyor

ben sütten çıkmış ak kaşığım demiyorum tabıkıde muhakkah kı hatalarım olmusturr ama nasıl desem farkına bıle varsam hatamı hemen duzeltıp bırdahada yapmamaya gayret edıyorum ..
ama eşimde o yok yapıyo yapıyo özür diliyorr

alışkanlık halıne geldıı artık

bak dediğim gibi babana güvendin kocanı attın iki dakika da

başından beri biliyordun kocanın sorumsuz olduğunu

çocuklara süt almamasıyla çocuklar aç yatsın demek arasında ne fark var söyler misin bana

ikisi de aynı şey

biliyorsun ki yarın barışacaksınız

her zaman olduğu gibi bari kafana takma artık

ben o abinle görümce evlilik olayını bilmiyordum

umutlanmıştım değişir diye ama kocanın hiç bi konuda korkusu yok

bütün aile işin içinde zor yani o yüzden artık üzme kendini

tamam iste olmasin tik, nasil olsunki güzelim daha yeni kavga ettiniz , sabirli olsana
senden de hicbir tik olmasin, bikacgün hatta hafta sürsün, gelip sirnasirsada hemen indirme yelkenleri
konus ama ne küs gibi ne güleryüzlü
süt olayinida , git hergün babandan iste parasini, bir verir iki verir ücüncüyede kocandan iste der
sende hep istiyom vermiyo de, baban ceker onu kenara

Özür dilemek onun fevkinde yapacaklarına davetiye çıkarmak.
Özür dilediğinde surundurmeyi dene.
Affetme hemen.
Küs de kalma, soğuk ol bırak kıvransin.
2 guzel söze yelkenleri indiriyorsun sen gördüğüm kadarıyla.
İndirme, yaptıgı iyi seyleri takdir et ama minnet ediyor gibi görünme...
Yanlışın burada, adam kendini kastikca kasıyor cunku den ona teşekkürler edip minnet ettikçe.
Evin erkeğimde mecbur yapacak da bakacak da...

canım adama gönül koyarken bıle hala verıcısın

atsana şu adamı yataktan sen nıye başka odaya yatak açıyorsun vallahı bu erkekler kral olmuş bizde köle...

abla o gizli tlefon konusunu dusundunmu?

canım benım ınankı artık umrumda degıl ne yaparsa yapsın

bneım kafam cok bozuk ..

dedıgı lafı unutamıyorum yaa hala orda takılı kaldım....

hiçmi semiyor bizi
insan en sinirli anında bıle demez bu lafları aç yatsınlar ne demek yaa vallahı unutamıyorum ..içime batıyorrr.. yavrularıma bakıp bakıp ağlıyorum ...kıyamam ben onlara yaaa

hazır baban arkandayken söyle evden çıktığında o gitsin o dükkanda mı baksın baban, hatta beraber gitseniz ya babanla canım ya?
hem orda mı değil mi görmüş olursun, hem ordaysa baban da şahit olmuş olur... bu da sorunlara bir nebze ilaç olabilir...
bu baba avantajını değerlendirmek lazım canım, Allah yardımcın olsun

anliyorum ablacim seni,cok zor ya

ama telfon konusunu sormam sundan:
, eger bi delil, yada o tlefonla aradiginda bi konusma yakalarsan baban daha cabk harekete gece bilir yakaladiklarini ogrendikten sonra
bos bos beklemekten,herseyi seyirine birakmaktan iyidir,yoksa boyle uzar gider

valla bende sıkıldım artık ...

burdada yazmasam kafayı tırlatıcam

ama mıllette usandı benden vesorunlarımdan sakız gıbı uzadı konuu

herkes haklı yanıı ne deseler olmuyorr

sankı ben konusmak ıcın konu acıyorum gıbı bır durum cıktı ortaya...

kapattırdım ama kapanmadı konuu....

uzadıkçada uzadı konuu ...

E yap iste bundan sonra canim ya, ben olsam ne yemek ne bisey koyarım Önüne.
Ac kalsın duzeni bozulsun da görsün babama gidip beni kötülemek ne demekmiş.
El mi yaman bel mı...
O yapıyorsa sen de onu tınlamayarak karşılık vereceksin.
Bu isler boyle. Deger verdikce tepene binmeyi alışkanlık Yapmışsa alışkanlığı bırakma vakti geldi.

yok canim yanlis anlama,konu sayfasi uzadi demk istemedim ben,varsin uzassin takma kafani nolucak

ben senin durumun uzar gider demek istedim,bu bulundugun durum

yapmıcam tmm ama bu kezde yıne ıner gurur murur yok adamda ..benı kotuleyecek bır koz olur elınde amca kızın bana 3 gun 5 gun her neyse yemek yapmıyorr dıye başlar üsütnede bın katarr....babamın gözunden dusmek ıstemıyorum zor yakaladım bu anıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…