- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
- #1.281
valla bende sıkıldım artık ...
burdada yazmasam kafayı tırlatıcam
ama mıllette usandı benden vesorunlarımdan sakız gıbı uzadı konuu
herkes haklı yanıı ne deseler olmuyorr
sankı ben konusmak ıcın konu acıyorum gıbı bır durum cıktı ortaya...
kapattırdım ama kapanmadı konuu....
uzadıkçada uzadı konuu ...
yok canim yanlis anlama,konu sayfasi uzadi demk istemedim ben,varsin uzassin takma kafani nolucak
ben senin durumun uzar gider demek istedim,bu bulundugun durum
canimcim tabiki yazicaksin dertlesicez, rahatlarsin
Benim kizdigim, üzülmen aglaman kendini yipratman, bak kocan agliyormu vurmus kafayi yatiyo totosunda pireler ucusuyo
Aglamak yokgüclü olucaksin , cocuklarini düsün onlar herseyin farkinda Olaylari büyütme serin ol
Herseyde bi hayir vardir :106:
tesekkur ederım canım benım ıanırmısın bılmıyorum bunu tüm kalbımle yazıyorum bugun mubarek gun ...
Benım ailem gibi oldunuz yaa gercektenn cok sevıyorum hepınızı tanımıyorum ama kalbım rugum hep sızınleee...
Kk hıc kapatmak ıstemıyorum ...sabah olsada işlerımı bıtırıp hemen açsam dıyorumm ...
Benım için cok degerlı ve özelsınız hepiniz teker teker
çok mutlu oldum senin için,keşke seneye sınava kadar babanla kalsan:98:,sınava hazırlansan ne güzel olur,bu adamı da boşasan
senin yüzünden sadece ac kaldim ve dus alamadim okadar
önemli degil canimSenin yüzünden sadece ac kaldim ve dus alamadim okadar
Davranislarin tavirlarin ayni kizkardesime benziyor oda öyle, cabuk kizar küser hemende barismak ister
sende degerli ve özelsin ve bir tuknof yüzünden aglamani istemiyorum
senin yüzünden sadece ac kaldim ve dus alamadim okadar
GELEYİM Mİ SIRTINI KESELEMEYEE
HATAMI TEALFİ EDEM BARİİ
CANIMSIN YAA VALLAHI MORALIMI YERINE GETIRDINN
fena olmaz valla ama gelirken kesede getirbide hazir el atmisken, yazmaktan boynum tutuldu omuzlarimada masaj yapsan cok sey mi istemis olurum :26:
ay ben bitlenmeden gidim bari :18::18:bi ara ugrarim tertemiz ak pak olarak hadi kactim
bak gidiyom aglayani döverimburaya geri geldigimde bi sümüklerini cekeni görim temiz kalsin sayfa
yanı bılemıyorum adamı bır anda göklere çıkartıp bi anda yerın dıbıne sokuyorsun ben anlayamıyorum senı
sanırım senın de kafan karışık bu konuda, sıkıntı şırfıntı bır kızken, bu adamın cımrılıği önplana çıktı
e bu adam zaten en başından cimriymiş buda bılınen bırşeydır bana göre...
hanı alışkınsındır neden bu kadar fazla tepkı gösteriyorsun?
adamı atmak için fırsat kolluyorsun gıbı gelıyor bana ama para verse bı okadarda seveceksın sankı...
vallahı kafam karıştı canım yaa:44:
bence kızı daha fazla üzmeyelim. bize daha önce bahsetmemiş ama "o el kalktı bi kere" deyişine göre şiddet de varmış zaten bu evlilikte. kız şiddete mi üzülsün, aldatmaya mı üzülsün, çocuklarının aç yattığına mı üzülsün kendisi de karar veremiyor haliyle. bi ona üzülüyor bi buna. kolay değil.
diyorumyaaa en son bu hale soktu benıı
ben şimdi şeyi merak ediyorum: sen bu adamdan boşanmak ve artık babanla yaşamak istersen buna müsaade ederler mi?
valla canım bunun içinn çooookkkk buyuk bır sorun olması lazım yanı
su an benım yasadıklarım yetrlı gelmıyor kımseye bahane gıbı gorunuyorr
yanı eşim bneı aldatsa ,dövse tmm herkes kabullenırr
vallahı bugun babama dedim "ben dayanamıyorum baba haberı olsun "diyee
sabret dedı bılıyorum artık
dövme olayı var mı yok mu? ya da bi tokat sayılmaz diyenler mi çoğunlukta sizin oralarda?
canım bir de türkiyenin hangi bölgesinde yaşadığını söyleyebilir misin? yani al çocukları çalış boşan filan diyoruz da atıyorum bitlisteysen bu pek iyi bir çözüm olmayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?