mantıklı düşünemiyorum :(

canimcim tabiki yazicaksin dertlesicez, rahatlarsin
benim kizdigim, üzülmen aglaman kendini yipratman, bak kocan agliyormu vurmus kafayi yatiyo totosunda pireler ucusuyo
aglamak yok güclü olucaksin , cocuklarini düsün onlar herseyin farkinda olaylari büyütme serin ol
herseyde bi hayir vardir :106:

yok canim yanlis anlama,konu sayfasi uzadi demk istemedim ben,varsin uzassin takma kafani nolucak

ben senin durumun uzar gider demek istedim,bu bulundugun durum

canım suan o kadar yorgunumkıı ...sankı bugun bosaldı vucudum gıbı hıssedıyorum saldım çayıra mevlam kayıraa valla tınlamıyorum artık yaa bır anda böle oldum ne oldu bana bende anlamıyorumm

babamın bır kerecık savunması benı bu halemı getırdı ....yoksa eşimin çocuklar aç yatsın umrumda degıl sözumu benı bu hale getırdıı..bilmiyorum ama hıc kendımı bu kadar kararlı gormemıstım ..

evet bitti gerçekten bittii..ruhumda ,aklımda,kalbimde,vicdanımda,hayatımda,ömrümde BİTTİİ

tesekkur ederım canım benım ıanırmısın bılmıyorum bunu tüm kalbımle yazıyorum bugun mubarek gun ...

Benım ailem gibi oldunuz yaa gercektenn cok sevıyorum hepınızı tanımıyorum ama kalbım rugum hep sızınleee...

Kk hıc kapatmak ıstemıyorum ...sabah olsada işlerımı bıtırıp hemen açsam dıyorumm ...

Benım için cok degerlı ve özelsınız hepiniz teker teker

önemli degil canim senin yüzünden sadece ac kaldim ve dus alamadim okadar
davranislarin tavirlarin ayni kizkardesime benziyor oda öyle, cabuk kizar küser hemende barismak ister
sende degerli ve özelsin ve bir tuknof yüzünden aglamani istemiyorum

canım benım bne öleyım bır anda parlarım ama hemen sönerimm

artık ciddi bir karar aldım

umrumda değil eşiim ne yaparsa yapsın ben evlatlarımla mutluyum onlardanda umutluyum :)

canlarım benım mışıl mışıl uyuyorlar dunyadan bi haberr
kıyamam ben onlara...

senin yüzünden sadece ac kaldim ve dus alamadim okadar

GELEYİM Mİ SIRTINI KESELEMEYEE
HATAMI TEALFİ EDEM BARİİ

CANIMSIN YAA VALLAHI MORALIMI YERINE GETIRDINN

senin yüzünden sadece ac kaldim ve dus alamadim okadar

GELEYİM Mİ SIRTINI KESELEMEYEE
HATAMI TEALFİ EDEM BARİİ

CANIMSIN YAA VALLAHI MORALIMI YERINE GETIRDINN

fena olmaz valla ama gelirken kesede getir bide hazir el atmisken, yazmaktan boynum tutuldu omuzlarimada masaj yapsan cok sey mi istemis olurum :26:
ay ben bitlenmeden gidim bari :18::18: bi ara ugrarim tertemiz ak pak olarak hadi kactim

bak gidiyom aglayani döverim buraya geri geldigimde bi sümüklerini cekeni görim temiz kalsin sayfa

şu anki ruh halim

Eşimi duymuyorum

çocuklarımı çok sevıyorum

Neye üzülüp neye sevineceğimi şaşırdım bu haldeyimm

:126:

nasıl bı adam bu ya ben anlıyamadım gıttı

babanın öyle demesıne sevdınım, adamın bı bıldığı vardır mutlaka

dayanmaya çalış, bırak kocanda ne halı varsa görsün

GÜLE GÜLE CANIIMM BAYILIYORUM SENIN BU ESPİRETÜEL HALİNEEE

BU ARADA COK GUZEL ŞİŞE YAPARIM HAAA

ARTIK AĞLAMAK YOKKK BİTİİİİ

kızmaca darılmaca yok, asıl eniştenin kızın peşinden koştuğunu düşünenlerdenim.
bir arkadaş yazmış önceki sayfalarda, 19 yaşında güzel bir kız eşin senden ayrılmadan kimseye metres olmaz diye, hak veriyorum.

baba mevzularını okumadım henüz. şimdi bakacağım o sayfalara da...

bence kızı daha fazla üzmeyelim. bize daha önce bahsetmemiş ama "o el kalktı bi kere" deyişine göre şiddet de varmış zaten bu evlilikte. kız şiddete mi üzülsün, aldatmaya mı üzülsün, çocuklarının aç yattığına mı üzülsün kendisi de karar veremiyor haliyle. bi ona üzülüyor bi buna. kolay değil.

diyorumyaaa en son bu hale soktu benıı

ben şimdi şeyi merak ediyorum: sen bu adamdan boşanmak ve artık babanla yaşamak istersen buna müsaade ederler mi?

valla canım bunun içinn çooookkkk buyuk bır sorun olması lazım yanı

su an benım yasadıklarım yetrlı gelmıyor kımseye bahane gıbı gorunuyorr

yanı eşim bneı aldatsa ,dövse tmm herkes kabullenırr

vallahı bugun babama dedim "ben dayanamıyorum baba haberı olsun "diyee

sabret dedı bılıyorum artık

dövme olayı var mı yok mu? ya da bi tokat sayılmaz diyenler mi çoğunlukta sizin oralarda?

canım bir de türkiyenin hangi bölgesinde yaşadığını söyleyebilir misin? yani al çocukları çalış boşan filan diyoruz da atıyorum bitlisteysen bu pek iyi bir çözüm olmayabilir.

canım benım profilimde yazan yerdeyım ..

evet benı bır kere dovdu oda gecen seneydı

eli kalkıyor ama vuramıyor ..

bugun vuracaktıı emınım kendını zor tuttu

evet bizim burada yada kendı ailem dıyeyım bır kerecıkten bişe olmaz hemen boşanılmaz derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…