- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
- #1.301
canım benım profilimde yazan yerdeyım ..
evet benı bır kere dovdu oda gecen seneydı
eli kalkıyor ama vuramıyor ..
bugun vuracaktıı emınım kendını zor tuttu
evet bizim burada yada kendı ailem dıyeyım bır kerecıkten bişe olmaz hemen boşanılmaz derler
anladım... bu ülkedeki kadınların çilesi hakkında söylenecek çok şey var ama...konumuz bu değil.
ipucu: babaya doğru zamanlarda doğru bilgiler taşı. aldatma işini konuşamaz mısın?
aslında senin hareket alanın yok ki... biz şunu yap bunu yap desek de söylediklerimiz havada kalır çünkü uygulama imkanın yok.
yani baban başta olmak üzere tüm çevren boşanmayı yasaklamış sana. berdel durumu da boşanmayı iyice zorlaştırıyo... durum böyle olunca eşin tepene bindikçe biniyor.
örf ve törelerin üzerindeki baskısı çok büyük. normal bir evlilik değil seninkisi. aşk falan da yok ortada, kadını mal gibi görmek ve kullanmak var.
buradaki diğerlerine eşini şunu de şunu söyle rest çek tavır yap diyoruz, ama sana verilecek tavsiyeler değil bunlar. senin durumun istisna.
----
öncelikle gerçekçi olmanda fayda var. eşini iki sözle yola getiremezsin. getirirsen de bu hafta olduğu gibi en fazla 48 saat sürer. yok sesini çok çıkarırsan da tekme yumruk gibi faktörler devreye girer. "bi kere dövmeden boşanılmaz" diyen bir ailen olduğu için eşin bunu yapmakta hiçbir sakınca görmez.
para konusundaki huyunu da değiştiremezsin. 7sinde neyse 70inde o. hiçbir cimri aniden huyunu değiştirip normale dönmemiştir.
senin yapacağın şey: para konusunda eşinle kavga etme. bi faydası olmaz. muhtemelen üstelemezsen eşin iyice abartıp tek kuruş bırakmayacak ve çocukların aç kalacak. o zaman açlıktan ağlayan çocuğunu kucağına al ve babana git, de ki çocuğum aç yemek parası verir misin?
bunu yemek, bez, evin yemeği, evin temizliği gibi şeyler için tekrarla. babanın en son sabrı taşacaktır.
----
kız konusuna gelince.bu konuda mücadele etmesi gereken sen değilsin. bence eşin kıza ilgi duyuyor ama kız karşılık vermediği için bu iş başlamıyor. 19 yaşında güzel bi kız kimseye metres olmaya yanaşmaz çünkü.
bu konuda mücadele etmesi gereken sen değilsin diyorum, çünkü nefsiyle mücadele edip çocuklarını düşünmesi gereken o. sen ona bunu fazla hatırlattığın zaman iki tepki gösterdi eşin:
1. ağlama sızlama (bu ağlama hakikaten de kıza ilgi duymasından kaynaklanıyor bence)
2. höt söt dükkana gitmişsin sen!! (sen bu meseleyi biraz daha uzatırsan seni baskıyla sindirmeye kalkacağına işaret bu tepki de)
o yüzden kızın kavgasını evde yapmayı bırak. bakalım adam ipi çözülünce en fazla nereye kadar gidecek. çok abartırsa o çevrede kabul görmeyeceği için baban duruma yine müdahale edecektir ve kazançlı olan sen çıkacaksın.
canım bence en guzelı babanla paylas ve o yakıp etsın ne halt yedıgını baban tas degılya
Ya birşey soracağım ** Bu dükkan, kız, patron ,eşin ve eşinin patronu. Nerden tanısıyorlar ? sen eşinle çok sık gidiyorsun oraya desem eşinin patronu ne ayak ?? Bu samimiyet niye ? Ya birde şu yönden düşünüyorum. 3 tane erkek sarmış 16 yaşındaki kızın etrafını kız niye rahatsız olmuyor ? Olmuyorsa bu kız o***pu o zaman ..
insanın başına gelmeden durumun ne kadar ciddi olduğunu asla anlayamaz...ama kafama yermek için değil ciddi anlamda takılan şeyler olmadı değil.birincisi sen ne kadar sinirlensen de o ne kadar süt almam desende böyle dedi diye ayrılsan dahi o senin çocuğunun sütünü almak zorunda.yani ayrılık sırf bunun için kaçış olmaz böyle görmemelisin.öyle babanın bu tür konuşmasına da şaşırmadım yani...kafama takılan asıl durum şu...maddiyat için sormuyorum o kısmı ne beni ne başkasını asla ilgilendirmez ama senin eşin bu kadar baskıcı iken,çarşı iznini bile babana sorarken senin evinde internet bağlı olması ve buna izin veriyor olması şaşırtıcı...
tatlım kusura bakma en az 100 tane mesaj gönderirsem özel mesaj atabilecekmişim o yüzden sana özel mesaj yazamadım ama sen bana yazarsın....şimdi üstü kapalı bir şekilde yazıyorum kimse anlamasın diye;
şimdi sana şunu söylemek istiyorum, canım nerde olduğun konusunda inanılmaz derecede çok şaşırdım hatta şok bile oldum ama bir taraftan da çok sevindim, çünkü bende oralıyım şimdilik başka bi şehirdeyim ve tayinimiz çıktı, burdan başka bir yere geçecez ve bu ayın 28 inde ben orda olcağım senin olduğun şehirde. Benim ailem merkezde oturuyor o şehirin büyük mahallelerinden birinde, neresindensin? Dediğim gibi ben ayın 28 de orda olacağım istersen sana yardımcı olabilirim. Bana güvenebilirsin kesinlikle benden asla laf çıkmaz sana yardımcı olmayı çok isterim....
canım benım cok tesekkur ederım ama kabul edemem böyle bır seyı
benım ıcın asla zamanını harcama canım allah razı olsun senden ..ama kabul edemem gercekten basımın caresıne bakarım artık
hem ıanırmısın hıcc umrumda degıl kocacım ne yapıyor ne edıyorr
Seni kocaman öpüyorum tatlım teşekkrüe derim teklifin içinn3
aynen çakal gıbı kızın başına üşüşmüşler ekmek çıkarmı dıye beklıyorlar salyalarını akıtarak
ayrıca bır tanede aklı saf olan kız var onla da dalga geçecek kadar hayvanat o adamlar tiksindim resmen...
o aklı saf olan kızdan faydalanma ıhtımallerı bıle gelıyor aklıma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?