mantıklı düşünemiyorum :(

bilmiyorumm, bu nicki yazmak çok zor, sana bir isim bulalım, mesela ebru olsun.

internetteyken sık sık araçlar>seçenekler sekmesinden geçmişi sil. burayı eşin görmesin.

Ve ya bu kız onları salak yerine koyuyor oynatıyor. Adamlar salağa yatıyor ama asıl uyanık kız anlamıyorlar. kız 16 yasında diyorsunuz saf diyorsunuz ama 3 adamı cebinden çıkartıyor .

ben zannetmiyorum öyle olduğunu. kapalı bir çevrede 16 (bazen 19 diyorlar) yaşındaki kız erkek idare edemez, etse bile fire verir.
ancak kızın arkasında destek olduğu kesin. o kadar patırtıdan sonra kızı hala işten atmadılar. belki de kızın babasını filan tanıyorlardır.

bilmiyorumm, bu nicki yazmak çok zor, sana bir isim bulalım, mesela ebru olsun.

internetteyken sık sık araçlar>seçenekler sekmesinden geçmişi sil. burayı eşin görmesin.

güzelmiş ebruu :)

ok tmm ebru dıyın bana..a

gecmısı gergun sılıyorum tatlım merak etme zaten eşim netın "n" sinden anlamıyorr..yinede sılıyorum

zaten öle canım kızın babası bızım patronun samımı arkadasıymıs .işini filan yapmışlarr

bırde eşime ne kadar inanıcam bielmyiroum artık ama bana şöyle bir sey demıstı o akşam

ben sormustum patron nıyee hep orda dıyee

o dükkanda hissesi varmıtaa mış mışşş

ama inandırıcı gelmıyorr

kazandıgı ne kı bırde hıssesı olsun

haa anlaşıldı kızın sırtının niye yere gelmediği. insanın arkasında baba olmasının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ispatlıyor bu durum.başkası olsa 10 kez işten atılmış bi de damgalanmıştı şimdiye.

En son mutlu son deyip birde nazar değmesin diye nazar boncuğu koymuştum yorumuma.
Neler olmuş böyle yine ya.
Senin kocanın adam olacağı yok bence.
Rabbim hakkında hayırlısını versin canım.

En son mutlu son deyip birde nazar değmesin diye nazar boncuğu koymuştum yorumuma.
Neler olmuş böyle yine ya.
Senin kocanın adam olacağı yok bence.
Rabbim hakkında hayırlısını versin canım.

artık sizin benim durumuma şaşırmamanıza inanın bende şaşırmıyorum

Son düzenleme:
artık sizin benim durumuma şaşırmamanıza inanın bende şaşırmıyorum

Hayır canım ben son olanlara şaşırdım aslında.Her şey yoluna girdi diye sevinmiştim.Ama gidişat kocanın adam olmayacağını gösterdiği için öyle yazdım.Rabbim sana hayırlı kapılar açsın inşallah.

ben senin eşinden umudumu kestim..ben olsam madem baban seni savunmuş eşinin yaptığı en ufak şeyi bile ailene yansıt içinde saklama..mesela süt yok evde babanın gözüne baka baka süt var mı çocuklar aç kaldı bugün ya da karnım aç ekmek yok evde filan de ama özellikle baban duysun görsün...geç kaldığında hemen altkata in bişey uydur korktum evde yalnız duramıyorum diye bi hikaye uydur...eşine eskisi gibi sıcak davranma ama kavga da etme..hep alttan alttan eşinin kötü yönlerini ortaya çıkart...eşin kızarsa neden yansıttın diye sen yoktun ne yapabilirim ben de aileme muhtaç oluyorum de...baban da en sonunda patlar eşine...

Şu an ki durumda yapılacak en doğru şey bu olur herhalde canım.

Hakkında hayırlısı olsun....

Allahtan hayırlısı dıyorum bu saatten sonraaa

çünkü dük gece kendıme ve evlatlarıma söz verdimm

takmıyorum artık hıc bırseyıı...

Kafam rahatt ,ne hali varsa görsunn...

Allahtan hayırlısı dıyorum bu saatten sonraaa

çünkü dük gece kendıme ve evlatlarıma söz verdimm

takmıyorum artık hıc bırseyıı...

Kafam rahatt ,ne hali varsa görsunn...

doğrusunu yapıyorsun ebru... seninle hiçbir şekilde anlaşamayan, sevmeyen, çocuklarının aç yatmasına razı olan koca problemi varken kızmış aldatmaymış geç bunları... ne için rekabet edeceksin kızla, şu adam için mi? yıprandığına değer mi?

pederden doğru zamanlarda para isteme yöntemini de yabana atma. babanın sabrı taşınca artık seni yanına mı alır, damadının kulağını mı çeker bilemem. teşbihte hata olmaz ama: dinsizin hakkından imansız gelir.

Çok yazık etmişler sana..

Hangi devirde yaşıyor bu insanımsılar ?

Toka ve ekmek için değilde gezmek için hava almak için çocukların için gittin diyelim ne saçma bir durumdur ki bunu sana ''Benden nasıl habersiz çıkarsın ?'' gibi saçma sapan bir savunma metoduyla haddini bildirmeye uğraşıyor ?

Çok sinirlendim..Hem eve ekmek getirip süt alma hem de eşinin bunları almak için çarşıya çıkma meselesini namus meselesi haline getir ! Ebleh ...

Ne yani bu kadın canı sıkılınca dışarı çıkmak için yedi düvelinden izin mi koparmalı ? Ne bu yahu hayvan mı ?

Eşinin gerisini başka bir ifadeyle kaba etini fazla kaldırmışlar..

Baban seni savunmak için geç bile kalmış .

Şimdi bari bir işe yarasın ..

Eşim gelecek beni babama böyle şikayet edecek babam da beni kötüleyecek ha..Babanda da iş yokmuş be güzelim vakti zamanında..Sen onun evladısın oysa ne demek senelerce durumdan bi nevi haberdar olupta damadının yanında kızını yerden yere vurmak..

Baba bu yahu baba..Eşim kızımın gözlerinin içine bakınca içi titrer..Olaki kızsam evladıma tutup bana kızar nasıl kızarsın diye..

Babana da psikolojik baskı yap baba olduğıunu hatırlasın senin onun bir parçan olduğunu ve arkanda defaatle durman gerektiğinin bilincinde olsun..Bu öyle konuşup mangalda kül bırakmamak gibi değil de hâki bir tavırla olsun..Tutsun kolundan bu insanımsı(!) denilen 3.türün yanından çeksin alsın ...

İdrak yolları topluca iltihaplanmış bir aile düzenin içinde eriyip gitme lütfen.Çocuklarının arkasında ol ve dirayetli ol,senden ricamdır çünkü buna ihtiyacın var..Ayrıca halk arasında da bir söz vardır bilirsin zira yanlışa çekmeni asla istemem ''Her şeyim hıyar diyene bir avuç tuz alıp koşma '' Yoksa çok üzerler seni..

Mutlu olman dileğiyle.

Son düzenleme:

o kadar güzel yazmışsın ki

ve benim durumumu okadar guzel yorumlamışsın ki cvp bıle yazamıyorumm..

ama size şunu demek istiyorumm

ben aklımı başıma aldım geç oldu belki evet ama maymun gözünü açtı tabiri caizse

bundan sonraa eş,koca ,baba olayı bıtmıstır ebnım ıcın.. evde ıkı yabancı gıbıyız

ha bunları ne burnu sürtülsün diye yapıyorum nede başka bır sebeptenn

artık çabalamak ,herkesin peşinden koşmak kendı hayatımı hiçler için boşuna harcamak zoruma gıdıyorr

ve gercekten bu aileyı 4 yıl ayakta tutan benım ..çoktan bıtmıstı ama hep yuttum ..hep sustummm

ARTIK İÇİMDEN HİÇBİRŞEY GELMİYORR İNANIN Kİİ...
YORULDUM GERCEKTEN YORULDUM YAA BEYNİM YORULDU ,RUHUM YORULDU ,BÜNYEM YORULDUU...

USANDIMM..BİTTİM YAA ...NE MECALİM VAR NEDE GÜCÜMM...

EVLATLARIM İÇİN AYAKTAYIM ONLAR ICIN CABALIYORUM ..

Bilmiyorum, eşin cinselliğe düşkün bir tipti.
Er ya da geç sana yaklaşacak.

Bu durumda tavrın ne olacak?

Son düzenleme:
Ne kadar hızlı ilerliyor konuların, yetişemiyorum.... Lütfen sakin ol, kendini üzme. İstikrarsız bir eşin var, bir anı br anınına uymuyor, bir de her ne kadar 16 yaşında, hasta denilse de karşında küçük bir zilli var, her halta aklı eriyor o kızın, üç adamı da parmağında oynatıyor. Sen o kızı boşver, onu takma kafana, seni ilgilendiren eşindir. Bu kadar konu ile uğraşırken bir de lelalemin zillisi ile uğraşma. Sabret, düzelecek demiyorum sana sadece kendine zarar vermemek için sabret, öfke ile hareket edersen haklı iken haksız duruma düşebilirsin, lütfen sakin ol.

Annenle ilişkin nasıl ?

Onunla dertleşiyor musun ?

EVET ANNEMLE ARAM IYIDIR

COK DERTLESIRIZ AMA BENDEN COK ONUN DERDI VAR babamla

onlarda cok boşanma eşiğinden döndüler

bna cok uzuluyor ama yapacak hıcbırseyı yokk..bugun telde konustum annem memleketınde (bu sülalede tek yabancı gelin annemdırr..gerisi hep akraba )

babam benı savundu vs anlattım işteee

bendne cok sevındı yaa annem benı asla koymaz burda ama oda babamdan cekınıyoo

Bilmiyorum, eşin cinselliğe düşkün bir tipti.
Er ya da geç sana yaklaşacak.

Bu durumda tavrın ne olacak?

canım benım yatagım ayrıı içerde evlatlarımla ytıyorum istek talebınde bulunamaz bılee bugun görduu halımı
hiç konuşmadım ben bıle kendımı ılk defa böyle goruyorum cok kararlıyım ...içimden hiç birşey yapmak gelmıyor onun ıcın yemegını bıle isteksızz yaptım ALLAH BILIYO
gıttı odasına yattı...

hiç olmadıgım kadar sakinim ... emin ol bunaa ...bir iki gunluk degıll gercekten bıtırdım içimde beynımde herseyıyle eşim denen adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…