- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
hiçbir erkek için bu kadar fedakarlık değmez cnmm s
sen kendinden vazgeçmişsin eşin nasıl vazgeçmesin
sen kendini değerli ve önemli hissetmezsen seni kimse değerli kılmaz
lütfen silkin ve kendine gel
artk gözüne battı eşin iyice irdeliyorsun(ki haklısında)
ama bu tavır çare değil biraz zamana bırak
boşanmak sadece mahkemede kolay
ne demek yemeğimi yaparım ilgimi gösterirrim çocuklarıma bakarım
sen o evde hizmetli değilsinki
senin o evdeki görevlerin sadece bunlar değilki
bence evim için ne yaptıgından ziyade kendim için ne yapıorum de
sen sağlam basarsan özgüvenin yerine gelirr ve eşinde seni bu kadar sindiremez
belliki eşinin aklı karışmış eminim ki bir flört yaşamıyor sadece aklı karışmış sen üstüne gittikçe
ona o kız daha cezbedici gelecek
bi erkek icin 24 yas daha cocuk sayilir yani 16yasindaki kiza bakmasi normal..
bence bi takip et baktin kuskularin dogru cikti sende basla kendine bak para iste kuagore git makyaj yap bakim yaptir alisverise cik gez toz..
onu kiskandiracak seyler yap biraz..
ben o kadar emin değilim canım, şimdiki ergenler yanıp tutuşuyorlar anam
evli bi erkeği ayarttıklarındada kendilerini bi pok zannediyolar
peki canim sen bi ise girsen??? hem kafan dagilir, hem yeni insanlar görürsün, rutinden kurtulursun hemde harcligin cikar???
Eşimde öle güzel giyinsem hemen başlıyor ben senı her halınle sevıyorum cıkrt o ustunu eskıye don dıyor bu durumlarıda yasadım
evet canım sana katılıyorum.eşimle nişanlıyken evi tuttu karınca var diye marketten hasere ilacı almaya gitti işte anlatıyor kıza evde karınca cok ilaç filan diye bende teldeyim konusuyorduk o zamanlar saatlerce :) kız demesin mi ben bi bakmaya geleyim o karıncalara diye şokkk oldum valla :) o kızda 15-16 yaşlarındaymıs üstelik
canım benım en cok ıstedıgım sey bu ama asla ızın vermıyor eşim babamda kayınbabmlarda
canım benım en cok ıstedıgım sey bu ama asla ızın vermıyor eşim babamda kayınbabmlarda
Acaba bu kız 16 yaşındaysa ve çalışıyorsa yasal olarak mı çalışıyor .
çok doğru bir noktaya parmak bastınız benim bildiğim bu çok zor
15 yaşını tamamlamış ancak 18 yaşını tamamlamamış işçiye genç işçi deniyor arkadaşlar, 15 yaşını doldurmamış kişilerin çalıştırılması yasak. Bahsi geçen kızın çalışmasında bir engel yok.
vışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kıza bak hele
bende eşimle ilk çıkmaya başladığımızda, yaşımız baya küçüktü, yani 18-20 yaşlarındaydık
onun bi komşusu vardı kızda lise bire gidiyordu. boyuda kısacık, 1.45 falan
eşimi gördüğünde, mesela diyelim ki eşim masada oturuyordu cola falan içiyordu (eşimin babası cafe işletiyordu) arkasından gelip ensesinden öpüyorduben bi duydum bunu kafayı yedim, ne biçim iştir bu dedim, eşimde diyorki küçük o ya ondan mı kıskandın
ne küçüğü be, küçülsünde cebime girsin, ağzını burnunu dağıtırım seni bi daha izin verirsen dedim bi dahada olmadı..
bi kaç gün geçmedi eşimin en yakın arkadaşı bana diyorki carrie, X'e dikkat et geçen kamilin yanına geldi kamile diyorki abi bizim sınıfta bi kız var ayarliyim mi onu sana
benoldum
kızı ilk gördüğümde pat diye söyledim, napmaya çalışıyorsun sen dedim, yüzüme karşı ablacım falan, yengecim, arkamdanda böyle işler çeviriyorsun utanmıyormusun kızım sen, hemde o boyla, o yaşta git okulunla uğraş dedim. ayıp be dedim, utan utan, bi dahada benle muhattap olma senin gibilerle işim olmaz dedim. kız msn ye falan eklemişti beni çünkü, güya en sevdiği abisinin kız arkadaşıyım diye. lan ne öpüyorsun sen benim kamili, zaten ordan gıcık kapmışım, sanki öz abin. insan öz abisini bile enseden öpmez
bi daha ne benle ne eşimle muhattap olmadı.
sonra kayınımla çıktı, kayınımdan ayrılıp kayınımın en yakın arkadaşıyla çıktı, ondan sonrada mahalleden başka biriyle çıktı
detaya girmicem
canım üzülme desek üzüleceksen,haklısın.
nasıl yapmalı ne yapmalı hiç hoş bir durum değil.
kız çok küçük 16yaşında.ne işi var bu erkeklerin çocuklarla ya anlayamıyorum,düşman başına bile vermesin Allah.
canım kıza uzun uzun baktım dedin.
gözlemlerini anlat bakalım.
seninle yarışabileceğini düşünme,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?