mantıklı düşünemiyorum :(

canım benım o kadar haklısınkı evet cok saldım kendımı
adadım evlatlarıma eşime aileme kayınvalıdemelre
ama hayatımı yatasmıyorlarkı bana en ufak kendıme baksam ''hayırdır kime giyinip süsleniyorsun'' diyorlarv herkese bır hesap verıyorum artık bundan bende bıktım ''eşime süsleniyorum '' diyorum zaten senı alan almıs satan satmıs ne ugrasıyorsun otur kır dızını yap yemegını bak cocuklarına dıyorlar..

Eşimde öle güzel giyinsem hemen başlıyor ben senı her halınle sevıyorum cıkrt o ustunu eskıye don dıyor bu durumlarıda yasadım

inanın ne yapacagımı sasırmıs durumdayım

kendım ıcın gıyınmek bakımlı olmak ıstıyourm öncelıkle ama buna fırsat vermıyorlar malesef

canım güzel hoş demişsin de Allah aşkına adam kıza 5 lira ayakkabı parası vermiyo sen neler söyüyosun.kuaför,makyajj sen rüya mı görüyosun der kıza kocası :)

ben o kadar emin değilim canım, şimdiki ergenler yanıp tutuşuyorlar anam
evli bi erkeği ayarttıklarındada kendilerini bi pok zannediyolar

evet canım sana katılıyorum.eşimle nişanlıyken evi tuttu karınca var diye marketten hasere ilacı almaya gitti işte anlatıyor kıza evde karınca cok ilaç filan diye bende teldeyim konusuyorduk o zamanlar saatlerce :) kız demesin mi ben bi bakmaya geleyim o karıncalara diye şokkk oldum valla :) o kızda 15-16 yaşlarındaymıs üstelik

vışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kıza bak hele

bende eşimle ilk çıkmaya başladığımızda, yaşımız baya küçüktü, yani 18-20 yaşlarındaydık
onun bi komşusu vardı kızda lise bire gidiyordu. boyuda kısacık, 1.45 falan
eşimi gördüğünde, mesela diyelim ki eşim masada oturuyordu cola falan içiyordu (eşimin babası cafe işletiyordu) arkasından gelip ensesinden öpüyordu ben bi duydum bunu kafayı yedim, ne biçim iştir bu dedim, eşimde diyorki küçük o ya ondan mı kıskandın
ne küçüğü be, küçülsünde cebime girsin, ağzını burnunu dağıtırım seni bi daha izin verirsen dedim bi dahada olmadı..
bi kaç gün geçmedi eşimin en yakın arkadaşı bana diyorki carrie, X'e dikkat et geçen kamilin yanına geldi kamile diyorki abi bizim sınıfta bi kız var ayarliyim mi onu sana

ben oldum
kızı ilk gördüğümde pat diye söyledim, napmaya çalışıyorsun sen dedim, yüzüme karşı ablacım falan, yengecim, arkamdanda böyle işler çeviriyorsun utanmıyormusun kızım sen, hemde o boyla, o yaşta git okulunla uğraş dedim. ayıp be dedim, utan utan, bi dahada benle muhattap olma senin gibilerle işim olmaz dedim. kız msn ye falan eklemişti beni çünkü, güya en sevdiği abisinin kız arkadaşıyım diye. lan ne öpüyorsun sen benim kamili, zaten ordan gıcık kapmışım, sanki öz abin. insan öz abisini bile enseden öpmez

bi daha ne benle ne eşimle muhattap olmadı.

sonra kayınımla çıktı, kayınımdan ayrılıp kayınımın en yakın arkadaşıyla çıktı, ondan sonrada mahalleden başka biriyle çıktı
detaya girmicem

Son düzenleme:
canım benım en cok ıstedıgım sey bu ama asla ızın vermıyor eşim babamda kayınbabmlarda

Canim sen tamamen bütün tercihlerini onlara birakmissin.
Yetiskin bir kadinsin, ne demek kir dizini otur.
Sana kim icin süsleniyorsun dediklerinde, kendim icin diyeceksin.
Calismak istiyorsan, is bulup kres ayarlayip onlara haber vereceksin, izin almayacaksin.
Biraz kendine güven ona muhtac olmadigini göster.
Sen onu degil, o seni kaybetmekten korksun!!!

15 yaşını tamamlamış ancak 18 yaşını tamamlamamış işçiye genç işçi deniyor arkadaşlar, 15 yaşını doldurmamış kişilerin çalıştırılması yasak. Bahsi geçen kızın çalışmasında bir engel yok.

maalesef ahlaki yargılar gittikçe kayboluyor.. .. ALLAH kötülerle karşılaştırmasın... inşallah eşin yaptığının çocukluk olduğunu anlar ve yuvasına bağlanır... .. sen tedbirli olmlaısın yine..

heytt bee helal sana :)) ben olsam ben de aynısını yapardım walla :))

şu saat oldu ne bır kere aradı nede sordu ....

işi erken bitsede geç gelir eminim çünkü yüzümü görmek istemıyor sankı hep benden kaçıyor..

canım üzülme desek üzüleceksen,haklısın.
nasıl yapmalı ne yapmalı hiç hoş bir durum değil.
kız çok küçük 16yaşında.ne işi var bu erkeklerin çocuklarla ya anlayamıyorum,düşman başına bile vermesin Allah.
canım kıza uzun uzun baktım dedin.
gözlemlerini anlat bakalım.
seninle yarışabileceğini düşünme,

Allah kolaylık versin..biz 16 yaşındayken kendimizden 2 yaş büyüklere bile abi abla derdik şimdiki kızlara bakıyorum da 15 yaşında 25 yaşında sevgili yapıyor kendine..o yüzden bu işler yaşa bakmıyor artık..ayrıca o kız evliliğin ailenin ne kadar önemli olabileceğini daha kavrayamamıştır o yüzden eşin ilgi gösterirse bu evli diye düşünemez bile bence..iş eşinde bitiyo..ben olsam ben de oraya sık sık gider kıza kendimi tanıtır gözlem yapardım

gıttım ıkı tane tegahtar kız vardı bırseyler bakma bahanesıyle dolasıyordum ıkısıde yanıma geldı
işte bu ne kadar su nekadar falan fılan ama benım aklım başka yerde kızları suzuyorum
biri ufacık boyu var zayıf saçları siyah bağlamıs kot pantol gıymıs ustune daracık bır badi zayıf bır kız ama yüzü çok güzel çıtı pıtı dıyelım
ben o dedım içimden ( eşim haklı cok guzel bu kız dedım )
yaşını sordum bır anda agzımdan cıktı
kız ukala bır tavırla umursamadan kısık bır sesle yuzume bıle bakmadı (sanane der gibi) 19 dedi sadece
asla sormazdım ama şüphe işte dayan amadım eger samımıyetı yakalasaydım adını fılanda sorcaktım ama kız suratsız cıktı

neyse bu degılmıs dedım( ama eşim yalanda söyleyebılır 19 demeye cekındı belkıde bana kıskanacagımı bılıyor)

diğeer kızda yavruağzı bır gömlek gıymıs altındada kot vardı hafıf kılolu dıger kızdan az uzun n saçları sarımsı bişe ama özensizdi ve baya bır cocuksuydu saf gibi bişey onunla konusmadım ama olmayacagından emınım cunku gercekten cocuk 14 falandır taş çatlasın

gözlemlerim buydu canım artık gerısını sen dusun
eşimin sevdiği tipler zayıf uzun sıyah saçlı falan fılan

kızlar bırşey daha söylemek ıstıyorum size eşimin ağzından 3 -4 aydır şaka babında soyluyor tabı '' bir tane daha alacam ne dersın '' '' bir daha evlenecem müsade verıyormusun bana'' diyor
ama hergun hıc bıkmadan
bende bırgun dedım ya ne kadar abarttın sakayı heralde bırılerı var banamı duyuruyorsun dedım

yıne gulerek '' olamazmı '' dedı
bende olamaz saçmalama dedım

bır kaç gun gecıyor yıne başlıyor ben bır daha evlenıcem bılmem ne
bende evlende bANAhızmet etsın dedım

hemen sevındı tmm musadede aldık artık dedı

ama ona ıs yaptırmam elını sıcak sudan soguk suya vurmam dedı
ama dedı sen ılk göz agrım olursun dedı

allahım benı cıldırtmak ıcın yapıyor dıyordum ama son 3 haftayı dusununce şüphelerım katlanıyor

......

birde en ufak kavgamızda (öyle aşılamayacak sorunlar degıl)

s..git ananın evıne bıktım senden vs vs agza alınmayan sözlerınıde cok duydum ama hep susutm

yorumlarınızı buna gorede yaparsanız cok sevınırım şüphelerım yersızmı bu yazdıklarımdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…