- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
hey Allahım ya,yok daha neler.
kendini ne sanıyormuşki o.ikinciyi alacakta birinci yanında duracak falanmı sanıyor.
evli 2çocuklu adama gelecek kızlar sırada bekliyordu onun için.
eşinin boğazını sıkmak istiyorum lütfen kusuruma bakma.
canım kız anlattığına göre çok suratsız birşeymiş.evet belki dedğin gibi eşin sen kızma diye yaşını küçültmüş.
zaten kendi ağzıyla yakalandı sana,hergün ondan bahsetmesiyle şüphelendin sen.
ama çok acımasızca eşinin davranışşları,madem bir halt yiyorsun ne diye gelip elin hiç tanımadığın kızını sana anlatıyor.bu insanın canını gerçeten yakar.
biraz daha git oraya,kızla samimiyeti arttır bakalım.ölç tart biç.
Ay benim kan beynime sıçradı gene.
Birebir yaşadığım için bu konularda çok hassasım, konuyu okumak bile yetti diğer sayfalara bakamadım.
Benzer bir olayı babam sayesinde yaşadık sağolsun. Neymiş efendim kadının kanser şüphesi varmış da doktorlar test istiyorlarmış da parası yokmuş da çok zor günler geçiriyormuş o da yardımcı oluyormuş bilmemne. Ortaya çıkardım basbaya ilişkileri varmış. Ve babamın anneme yaptığı açıklama ise aynen şu: O beni babası gibi gördü, güvendi.
Güler misin ağlar mısın...
Konu sahibi arkadaşım beni lütfen yanlış anlama niyetim asla yangına körükle gitmek değil, sen de aynısını yaşayacaksın diye bir şey yok. Ama tüm anlattıkların bana bir yerlerden tanıdık geliyor maalesef... tavır değişiklikleri, kendine bakmalar vs. hepsi.
Kız küçük diye de önemsememezlik yapmamalısın kesinlikle.
Erkekler ilgiye alakaya hemen kanıyorlar. Bu yüzden bu tip kızlardan ister küçük olsun ister büyük, tiksiniyorum!
İnsan nasıl ayarlamaz evli bir erkekle mesafesini anlayamıyorum, savunulacak hiçbir tarafı yok... Erkek de sütten çıkmış ak kaşık değil kesinlikle o apayrı bir mevzu zaten.
Duygularını tam olarak olmasa da annemden gördüğüm kadarıyla anlıyorum. İnşallah korktuğumuz gibi bir durum yoktur sadece eşinin yaşadığı sıkıntılı durumlardan dolayı bir yanlış anlaşılmadır. Ama sen yine de takipte olmalısın ve mücadele etmek istiyorsan duygularını bir kenara koyup akıl ve mantığınla hareket etmelisin. Allah yardımcın olsun...
hepinizden o kadar guzel yorumlar alıyorumkı ınanın suan kendıme gelmeye baslıyorum
haklısınız aslında hepınız teker teker
erkeklere guven olmaz ama kendımıde asla güçsüz göstermemelıyım bılyıorum
o benı kaybetmekten korksun
ama yüzünü görmek istemıyorum kızlar
yapmacık yapmacık gülmek öpmek
resmen işkence bu ama cocuklarım ıcın
hiç birşey bılmıyormus gıbı davranıp takıbe alıcam ama nolur akıl vermeye devam edın akıl akıldan ustundur
Ya bana 4 yıllık evlılıgımızde tokat attı sırf nednen bılıyormusunuz altına yatmadım dıye
Ve ben bunu bıle babama anlatamadım ...eşim bana tokat atınca evden gıttı ve telefonuma msj atmıs cocuklarım sana emanet ben gıdıyorum gelmıcem diye
kışın ayazıydı dağa çıkmıs kurtlara kuşlara yem olcaktı tırsmış gerı geldı
o ara ben babamı aradım işte baba benı dövdu evden gıttı başına bıse gelıcek korkuyorum dedım
babam gecenın 2 sınde geldı evıme o arada eşim geldı eve
bana dedıgı tek kelıme babamın
o deliyse sen akıllı ol ..itaat et ...
Ya daha sebebını b ılmıyor neden vurdu bıle demedı ..
Diyorumya arkamda kımsem yok
çok terbiyesiz ve takıntıları olan bir eşe sahipsin :26:cinsel takıntıları var eşinin bence normal değil
Ya bana 4 yıllık evlılıgımızde tokat attı sırf nednen bılıyormusunuz altına yatmadım dıye
Ve ben bunu bıle babama anlatamadım ...eşim bana tokat atınca evden gıttı ve telefonuma msj atmıs cocuklarım sana emanet ben gıdıyorum gelmıcem diye
kışın ayazıydı dağa çıkmıs kurtlara kuşlara yem olcaktı tırsmış gerı geldı
o ara ben babamı aradım işte baba benı dövdu evden gıttı başına bıse gelıcek korkuyorum dedım
babam gecenın 2 sınde geldı evıme o arada eşim geldı eve
bana dedıgı tek kelıme babamın
o deliyse sen akıllı ol ..itaat et ...
Ya daha sebebını b ılmıyor neden vurdu bıle demedı ..
Diyorumya arkamda kımsem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?