mantıklı düşünemiyorum :(

hey Allahım ya,yok daha neler.
kendini ne sanıyormuşki o.ikinciyi alacakta birinci yanında duracak falanmı sanıyor.
evli 2çocuklu adama gelecek kızlar sırada bekliyordu onun için.
eşinin boğazını sıkmak istiyorum lütfen kusuruma bakma.
canım kız anlattığına göre çok suratsız birşeymiş.evet belki dedğin gibi eşin sen kızma diye yaşını küçültmüş.
zaten kendi ağzıyla yakalandı sana,hergün ondan bahsetmesiyle şüphelendin sen.
ama çok acımasızca eşinin davranışşları,madem bir halt yiyorsun ne diye gelip elin hiç tanımadığın kızını sana anlatıyor.bu insanın canını gerçeten yakar.
biraz daha git oraya,kızla samimiyeti arttır bakalım.ölç tart biç.

evet canım cok ıyı anladın canım cok ama cok yanıyor tarıfı yok kendımı evlatlarıma verdım onlarla sabah akşam ılgılenıyorum
içimden ne yemek yemek ne su içmek ne suslnemek ne püslenmek hıc bıse gelmıyor yavrualrımla srtes atıyorum ama artık onlarada yansıyor

Ay benim kan beynime sıçradı gene.
Birebir yaşadığım için bu konularda çok hassasım, konuyu okumak bile yetti diğer sayfalara bakamadım.
Benzer bir olayı babam sayesinde yaşadık sağolsun. Neymiş efendim kadının kanser şüphesi varmış da doktorlar test istiyorlarmış da parası yokmuş da çok zor günler geçiriyormuş o da yardımcı oluyormuş bilmemne. Ortaya çıkardım basbaya ilişkileri varmış. Ve babamın anneme yaptığı açıklama ise aynen şu: O beni babası gibi gördü, güvendi.

Güler misin ağlar mısın...

Konu sahibi arkadaşım beni lütfen yanlış anlama niyetim asla yangına körükle gitmek değil, sen de aynısını yaşayacaksın diye bir şey yok. Ama tüm anlattıkların bana bir yerlerden tanıdık geliyor maalesef... tavır değişiklikleri, kendine bakmalar vs. hepsi.

Kız küçük diye de önemsememezlik yapmamalısın kesinlikle.

Erkekler ilgiye alakaya hemen kanıyorlar. Bu yüzden bu tip kızlardan ister küçük olsun ister büyük, tiksiniyorum!

İnsan nasıl ayarlamaz evli bir erkekle mesafesini anlayamıyorum, savunulacak hiçbir tarafı yok... Erkek de sütten çıkmış ak kaşık değil kesinlikle o apayrı bir mevzu zaten.

Duygularını tam olarak olmasa da annemden gördüğüm kadarıyla anlıyorum. İnşallah korktuğumuz gibi bir durum yoktur sadece eşinin yaşadığı sıkıntılı durumlardan dolayı bir yanlış anlaşılmadır. Ama sen yine de takipte olmalısın ve mücadele etmek istiyorsan duygularını bir kenara koyup akıl ve mantığınla hareket etmelisin. Allah yardımcın olsun...

hepinizden o kadar guzel yorumlar alıyorumkı ınanın suan kendıme gelmeye baslıyorum
haklısınız aslında hepınız teker teker
erkeklere guven olmaz ama kendımıde asla güçsüz göstermemelıyım bılyıorum
o benı kaybetmekten korksun

ama yüzünü görmek istemıyorum kızlar
yapmacık yapmacık gülmek öpmek
resmen işkence bu ama cocuklarım ıcın
hiç birşey bılmıyormus gıbı davranıp takıbe alıcam ama nolur akıl vermeye devam edın akıl akıldan ustundur

Eşine çaktırmadan takip et ve evde herşey normalmiş gibi davran.Rabbim yardımcın olsun ve biran önce yüzün gülsün inşallah.

allah sabır versin canım zor bi durum ama çocuklarım var mücadele etmem gerek diyosan harekete geçmen lazım bence eşini ciddi ciddi takibe al bişey görürsen yada anlarsan en azından inkar edemez sorun su yüzüne çıkar böyle gizli saklı varmı yokmu diye kendini üzeceğine çözümüne bakarsın gerekirse rest çekersin....

Canım bak ben biraz daha kendi konumu açayım sana. Çok zor bir süreç geçirdik, bu süreçte annem babamdan nefret etti.
Ama ona resmen kollarını açtı... O böyle yaptıkça ben delirirdim. Anne sen ne yaptığının farkında mısın, tavrını koy, kendini göster derdim.
Annem de sen anlamadığın işlere karışma diyerek beni sustururdu her defasında.
Nitekim dediği gibi de oldu, çabaları boşa gitmedi.
Çünkü ona yıllarını vermiş emeklerini vermiş boy boy çocuklar yetiştirmiş belli bir yaşa gelmiş ve ekonomik özgürlüğü de olmadığından buna mecburdu.

Erkekler, genellemeyeyim bazı erkekler, bu konularda çok rahat. Bu tür şeyleri değişiklik olarak görüyorlar. Ben bunu babamın ağzından bizzat kendim duydum. Adam resmen 'nolmuş yani' diyor. Geldi geçti ben zaten ciddi değildim, siz abartıyorsunuz diyor... Bizim aklımız almıyor bu rahatlığı... İşte bu düşüncedeki erkeğin üzerine gidince, kendisi yüzsüz olduğu ve her durumda üste çıkabildiği için daha da uzaklaşıyor, ilgiye yaklaşıyor. Bu yüzden yapman gerekene biraz da kendin karar vermelisin. Eşini tanıyorsun... Nelerden hoşlanır, nelere tepki gösterir biliyorsun... Ona göre bir yol çizip kararlı bir şekilde ilerle derim ben sana..

bunu söylerken çok üzgünüm ama eşimin sevdiği tek sey cinsellik üstelik aşırı derecede bitmek tükenmek bıtmeyen ısteklerıyle bunalıyorum artık

gercekten cinsellıktende sogudum artık yaa hıc benım durumum önemlı degıldır ona göre hastalıktan gebersemde ıstedıgını alır

affınıza sıgınıyorum adet donemlerımde bıle sancı cekerken kendını tatmın edıyor benımle( cinsel birleşme ile degıl zaten yapamaz bılıyor olmayacagını)

yalvarıyorum bazen noılur rahat bırak ebnı cok halsızım rahatsızım vs ama yokkk asla o gun yatamaz dedıgını yapcaksın beyfendının

bekarkende genel eve gıttıgını soyledı bana

gecen gun sordum haftalıgını naptın cocklara mama alıcam sut felan alısverıse gıudelım dedım
bagırdı bana yıen herzamankı gıbı

benım paramı sorgulama karıyla kızla yedım oldumu töbe yarabbım dedı yorganı gecırdı kafasına yattı

bıse demedım halbukı kendı kendıne celallenıyor

Son düzenleme:
Daha ortada net birşey yokken,eşinden bu kadar uzaklaşma..
Eşin bir takım havalara girmiş,orası belli.Belki dediğin gibi,bu kızla alakalıdır.
Belki sadece orada konuşup şakalaşmak,2 tatlı söz duymak hoşuna gitmiştir,kendini iyi hissetmiştir.

Geçen gün şahit oldum.Bir işyerinde,bir bayan,erkek müşteriyi öyle bir karşıladı ki...
Adamın ne eşi ne akrabası,hayatında böyle karşılamamıştır belki de diye düşündüm.
Ooo X Bey,nerelerdesiniz,özledik vallahi,bizi unuttunuz,gözlerimiz yollarda kaldı.Görmeyeli zayıflamışsınız,gençleşmişsiniz.Özledik vallahi özledik.
Bu "özledik"leri sayamadım,o kadar çoktu :)

Bence,sen o mağazaya bir daha gittiğinde,merhaba,eşim geçen gün buradan bilmem ne almış,çok beğendik veya bozuldu gibi birşey söyle.
Hatırlatmak için eşinin adını ve gittiği saati söyle mesela...Bakalım haa X abi mi diyor,aa bizim X mi diyor veya senin eşi olduğunu anlayınca ne yapacak.

Eşinle şimdilik aranı düzeltmeye çalış.Telefonunu kontrol etme şansın varsa,arada bak.
İşten çıkarken seni aramasını sağla veya geciktiği zaman sen ara ama nerdesin diye değil.
2. hanım konusunu seni kızdırmak için söylemiş olmalı.Babanlarla aynı apartmanda yaşıyormuşsunuz.O kadarını hayal bile edemez herhalde.

ALLAH ıslah etsin şaşırtmasın inşALLAH.
bence şap alın bir yerden yemeklerine katın korksun biraz o iş olmuyor diye
sonra takip çok önemli elinizde delil olmalı kanıt toplayın resim çekin vs....
ara sıra o dükkana gidin kızı iyice tanımaya bakın belki de eşinizin evli olduğunu bile bilmiyordur.ama sakın eşinize yakalanmayın yakalanırsanızda yeterli deliliniz olmadan suçlamayın
ALLAH size ve sizin gibilere sabır versin.

canım,eşin azgın teke sendromuna yakalanmış olabilir mi kadın istemiyorsa ve mutlu değilse o cinselik işkenceye dönüşür! bence aldatılma şüphenden ziyade önce bu konuyu hallet.adet döneminde bile 1 hafta birşey yaşamazsa ölmez herhalde.

Son düzenleme:
Arkadaşım sen ailenin evinde oturmuyor musun?
Bu adam hangi cürretle seni senin evinden kovma gösterisi yapıyor!!!
Azıcık dişini göstersen ya şuna!

Ne kadar zor bir durum ya :26:
Kadınların başına ne geliyorsa sahipsizlikten geliyor zaten
Anne baban arkanda değil eşinde bu yüzden rahat aldatsam da gitmez diyor üstelik 2 tane de evladımız var diyordur muhtemelen
Okudukça üzüldüm ya
Hayatınızı ele geçirmiş gibiler hem ailen hem kocanın ailesi giyiminden çalışmana kadar karışıyorlar
Allah yardımcın olsun

Ya bana 4 yıllık evlılıgımızde tokat attı sırf nednen bılıyormusunuz altına yatmadım dıye

Ve ben bunu bıle babama anlatamadım ...eşim bana tokat atınca evden gıttı ve telefonuma msj atmıs cocuklarım sana emanet ben gıdıyorum gelmıcem diye

kışın ayazıydı dağa çıkmıs kurtlara kuşlara yem olcaktı tırsmış gerı geldı

o ara ben babamı aradım işte baba benı dövdu evden gıttı başına bıse gelıcek korkuyorum dedım

babam gecenın 2 sınde geldı evıme o arada eşim geldı eve

bana dedıgı tek kelıme babamın

o deliyse sen akıllı ol ..itaat et ...

Ya daha sebebını b ılmıyor neden vurdu bıle demedı ..

Diyorumya arkamda kımsem yok

Çok terbiyesiz ve takıntıları olan bir eşe sahipsin :26:Cinsel takıntıları var eşinin bence normal değil

çok terbiyesiz ve takıntıları olan bir eşe sahipsin :26:cinsel takıntıları var eşinin bence normal değil

bende öyle dusnuyorum artık bazen burda konular okuyorum işte anlayısşlı eşlere rastlıyorum ...
Ben herkesı böyle bılırdıma ma degılmıs ...

Nice anlayıslı eşler varmıs karısı ıstemedıgı surece ısrar etmeyen ...

Ah cnm yaa, nasil oluyorda vurabiliyorlar.
Boyle yapa yapa kadini sogutuyorlar farkinda bile degiller.
Birde ne desek bos ama sen neden bu kadar erken evlendin cnm ya?
Birde 2cocugun sorumlulugu.
Esin daha cocuk, hevesleri gecmemis.
Erkek biraz birseyleri bitirmeli bence, gerci yineliyorum, yapacak olan her durumda yapiyor.
Ama erkeginde, kadinin da olgunlasma suresini yasamasi, tamamlamasi gerekiyor.
Yoksa altima yatmiyorsun diye tokat bile atabiliyorlar.
Sana birsey diyeyim mi cnm, adam bu yuzden bana tokat atacak, evden cekip gidecek, sonrada bir sey yokmus gb eve geri donecek ole mi?
Ne ailemi bu durumdan haber ederdim, ne de o adami eve alirdim.
O arasin dursun babami ondan sonra, kizin beni eve almiyor diye.
Baban ona soracakti bu sefer, neden almiyor seni eve .
Diyebilecek miydi bakalim zaman mazeretim bu diye.
Kadinligini, gucunu gostermek zorundasin.

Babanı neden arıyorsun ki?
Bırak adam nereye giderse gitsin,seni döven adamın başına ne gelecekse gelsin?
Geri dönerse en azından küsersin,kavga edersin de babana haber vererek onun da arkanda olmadığını eşine neden gösterirsin ki?
Ahh be kardeşim hem çok küçüksün hem de peşpeşe bebeleri yapmışsın durumunuz böyleyken..
Yazık değil mi o bebelere bunlara şahit oluyorlar?

ARKADASLAR BUNU 2. BELKIDE 3. KEZ YAZIYORUM

BEN ASLA İSTEMEDIM OKUMAK ISTEDIM AMA BABAM VERDI NİAŞNALADI ENGEL OLAMADIM

EŞİM DENİLEN ŞAHIS BANA AŞIKMIS AGZIYLA İSTEMIS BENI BABAMDAN NEYSE NISANLANDIK BEN ANLAŞAMIYORUM DEDIM BABAMA. O ZAMANLARDA DA VARDI SAPIKLIKLARI BANA SARKARDI RAHATSIZ EDERDİ BEND E BABAMA DEDIM BIR KERE KIZDI MIZDI EŞİME ... BENDE AYRILMAK ISTIYORUM BABA DEDIM AMA ASLA KABUL ETMEDILER EŞİM İNTIHAR FALAN ETMIS SÖZDE HİÇTE INANMIYORUM AMA SIRF BEN AYRILICAM DIYE . YANI YINE BEN SUCLU OLDUM BENIM YUZUMDEN INTIHAR ETMIS ZOR HASTANEYE YETISTIRMISLER FALAN FILAN EVLENDIK NEYSE ILK COCUK ISTEGIMLE OLDU YALANA GEREK YOK COCUKLARI COK SEVYORDUM TMM CAHILLIK DUSUNEMEDIM AMA IKINCI BEBEGIM MALESEF KI KAZAYLA OLDU KORUNMAMA RAGMEN OLDU AMA SIMDI TEDBIRIMI ALDIM Allaha sıgınıyorum

Son düzenleme:
Bak şimdi,şu an çok kızgınsın,öfkeyle yazıyorsun.

Eşinle tüm geçmişini bu şekilde kötüleme bence.
Şimdi yazdıkça yazacak ve kinleneceksin.
Yorumlar seni daha çok kinlendirecek.

Biraz sakin olmaya çalış.
Tamam içini dök ama kendi kendini bileyleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…