mantıklı düşünemiyorum :(

bence ,sende benim yaptığım gibi, yap değer verme, hiç ilgilenme taki aklı başına gelene kadar devam pişman. olan o olacak merak etme sen

Of keşke okumasaydım.

Bu nedir? nasıl bir hayattır bu?

Eşin kendinden başkasını düşünmeyen bencilin, anlayışsızın teki.

Ve bence şu anki kızdan başka daha önceleri de bir şeyler yapmıştır fakat sen anlamıştırsın.

Allah yardımcın olsun çok zor çok.
Bence kim ne derse desin çalışmaya başla paranı biriktir ve bu adamı çıkar hayatından.

Erkek arkadasim 23 yaşında ve beni çok seviyo şimdi ona sordum böyle bişey olsa benim napmami istersin diye. O şu an bana değer verdiği için ona göre bi cevap verecektir. Yani benim en az yipranacagim seyi dusunup cevap verecektir. Cevap verince yazarim bakalım ne diyecek. Boyle durumlarda karşı cinsin verecegi akil daha önemlidir çünkü biz bayanlar çok hassas duygusal düşünüyoruz.

canım merak edıyorum gercekten cvbını yaz lütfen buraya

Canım herşeyi anlatamadim bi kaç mesajda anlatıyorum iste o da cevap veriyi ayrıntılara gircem simdi ona yazarken. Ilk once kufretmeye başladı takip etsin dedi bebeği varmış edemezmis dedim daha beter kufreymeye başladı, bizim basit sandigimiz olaylar erkekler arasında çok önemli olabiliyor bu kafa kazitma olayı da öyle biseymis biz sicaktir yaz geldi kazitti deriz ama bu erkekler için büyük bi kararmış vay be bi de kafasini kazitmis ha falan dedi. Büyük ihtimalle seni aldatiyo ama ne yapcagni henüz konusamadik:S

canım benım nasıl yanı sorarmısın arkadasına saç kazıtmanın analmı nedır ..lütfen cok merak ettım ''sacınıda kzıtmıs demek ha'' bunu nedne söylemıs

tekrarlıyorum şap lazım senin kocana
sende toparla kendini güzelliğinin gençliğinin değerin bil.kimse için değil kendin için güçlü olmalısın.kocan senin onu bırakamayacağından emin onun için böyle yapıyor.yenilik arıyor kendi aklınca.kendini yenilemekle başlamış zaten sıra sende sende yenilen.ailenin sana destek olmayacağında farkında.bizim aklımızlada hareket etmen çok doğru değil çünkü herkes kendi yaşadığını bilir.ama şu şapı bir düşün derim

canım benım nasıl yanı sorarmısın arkadasına saç kazıtmanın analmı nedır ..lütfen cok merak ettım ''sacınıda kzıtmıs demek ha'' bunu nedne söylemıs

Canım ben nedenini biliyorum erkekler saça çok önem verir dökülunce bunalıma girer kendi saçlarının onu hafif aciliyo yapmadığı şey kalmadı kazit daha gur çıkar diyorum yok diyo simdi sana biraz soru sorcam beraber bi çözüm aricas tamam mu

Canım seni üzmek istemem ama durum ortada...
Yok saçını kazıtmış sakal yapmış falan bunlar boş...
Kızın iş yerinden sürekli alışveriş yapması
Kızdan samimi arkadaşından söz eder gibi bahsetmesi
Senin oraya gittiğini söylediğinde ki takındığı tavır
Banyo meselesi falan hepsi zaten belli...
Sadece daha açığa çıkmamış
Bu duruma sonucu ne olursa olsun şahit olmak istiyorum diyorsan
Alırsın tlfnun fatura dökümünü veya takip edersin veya takip ettirirsin v.s
Ama affediceksen hiç bulaşma derim.

Şehir disinda çocuklarınla birlikte gidip tatil yapabilecegin akraban vaar mi bi sure uzaklaşman psikolojin icin cok iyi gelir ayrıca Kocan da seni ve çocuklarını özler

Şunu okuduktan sonra eşinden çok babana kızdım ya ne biçim insan evladı bu ya kızına böyle davranıyor. Allah böyle ana babaları bildği gibi yapsın yatacak yerleri yok çocuğuna böyle ızdırap çektirenlerin valla.

Şehir disinda çocuklarınla birlikte gidip tatil yapabilecegin akraban vaar mi bi sure uzaklaşman psikolojin icin cok iyi gelir ayrıca Kocan da seni ve çocuklarını özler

evet var abım ama asla gıdemem gıtmem ıstemıyorum nedenını sorma kırgınlıklarım var malesef gelınımız cok yanlış yaptı sımdı onun yanına sıgıntı gıbı gıdemem

başkada yok kımsem annem babamda ve kızkardeısmde aşagıda oturuyo zaten

Ben yazmaya devam ediyorum canım sen cevap verirsin. Çocuklarıni esin gelmeden uyutma imkanın var mi uzun süre bunu yapıp çocuklarını ozletebilir misin

Anladım ama keşke olsaydı yatak odasında yatağında mi yatiyosun başka bi odada mi

Ben yazmaya devam ediyorum canım sen cevap verirsin. Çocuklarıni esin gelmeden uyutma imkanın var mi uzun süre bunu yapıp çocuklarını ozletebilir misin

ah bıtanem ahh ne zaman erken gelıyorkı o geldıgınde zaten yatmıs oluyor bebeklerım suan buyuk oglum uyudu ufagıda sallıyorum ayagımda oda yatıcak ama hala gelmedı eşim

ah bıtanem ahh ne zaman erken gelıyorkı o geldıgınde zaten yatmıs oluyor bebeklerım suan buyuk oglum uyudu ufagıda sallıyorum ayagımda oda yatıcak ama hala gelmedı eşim

Tamam canım aynı şekil devam et sen uyut çocukları ozlesin o. Evlat bu eninde sonunda hissedecek bi ozlem burukluk. Bunları yazınca bazi arkadaşlar bana ne basit şeylere takıyor kız ne halde bu ne diyo diyenler olabilir ama madem sen bosanamiyosun ve böyle yasamak zorundasın o zaman biseyler yapmak lazım di mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…