- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
kızlar bırşey daha söylemek ıstıyorum size eşimin ağzından 3 -4 aydır şaka babında soyluyor tabı '' bir tane daha alacam ne dersın '' '' bir daha evlenecem müsade verıyormusun bana'' diyor
ama hergun hıc bıkmadan
bende bırgun dedım ya ne kadar abarttın sakayı heralde bırılerı var banamı duyuruyorsun dedım
yıne gulerek '' olamazmı '' dedı
bende olamaz saçmalama dedım
bır kaç gun gecıyor yıne başlıyor ben bır daha evlenıcem bılmem ne
bende evlende bANAhızmet etsın dedım
hemen sevındı tmm musadede aldık artık dedı
ama ona ıs yaptırmam elını sıcak sudan soguk suya vurmam dedı
ama dedı sen ılk göz agrım olursun dedı
allahım benı cıldırtmak ıcın yapıyor dıyordum ama son 3 haftayı dusununce şüphelerım katlanıyor
......
birde en ufak kavgamızda (öyle aşılamayacak sorunlar degıl)
s..git ananın evıne bıktım senden vs vs agza alınmayan sözlerınıde cok duydum ama hep susutm
yorumlarınızı buna gorede yaparsanız cok sevınırım şüphelerım yersızmı bu yazdıklarımdan sonra
Erkek arkadasim 23 yaşında ve beni çok seviyo şimdi ona sordum böyle bişey olsa benim napmami istersin diye. O şu an bana değer verdiği için ona göre bi cevap verecektir. Yani benim en az yipranacagim seyi dusunup cevap verecektir. Cevap verince yazarim bakalım ne diyecek. Boyle durumlarda karşı cinsin verecegi akil daha önemlidir çünkü biz bayanlar çok hassas duygusal düşünüyoruz.
Canım herşeyi anlatamadim bi kaç mesajda anlatıyorum iste o da cevap veriyi ayrıntılara gircem simdi ona yazarken. Ilk once kufretmeye başladı takip etsin dedi bebeği varmış edemezmis dedim daha beter kufreymeye başladı, bizim basit sandigimiz olaylar erkekler arasında çok önemli olabiliyor bu kafa kazitma olayı da öyle biseymis biz sicaktir yaz geldi kazitti deriz ama bu erkekler için büyük bi kararmış vay be bi de kafasini kazitmis ha falan dedi. Büyük ihtimalle seni aldatiyo ama ne yapcagni henüz konusamadik:S
canım benım nasıl yanı sorarmısın arkadasına saç kazıtmanın analmı nedır ..lütfen cok merak ettım ''sacınıda kzıtmıs demek ha'' bunu nedne söylemıs
Canım ben nedenini biliyorum erkekler saça çok önem verir dökülunce bunalıma girer kendi saçlarının onu hafif aciliyo yapmadığı şey kalmadı kazit daha gur çıkar diyorum yok diyo simdi sana biraz soru sorcam beraber bi çözüm aricas tamam mu
Ya bana 4 yıllık evlılıgımızde tokat attı sırf nednen bılıyormusunuz altına yatmadım dıye
Ve ben bunu bıle babama anlatamadım ...eşim bana tokat atınca evden gıttı ve telefonuma msj atmıs cocuklarım sana emanet ben gıdıyorum gelmıcem diye
kışın ayazıydı dağa çıkmıs kurtlara kuşlara yem olcaktı tırsmış gerı geldı
o ara ben babamı aradım işte baba benı dövdu evden gıttı başına bıse gelıcek korkuyorum dedım
babam gecenın 2 sınde geldı evıme o arada eşim geldı eve
bana dedıgı tek kelıme babamın
o deliyse sen akıllı ol ..itaat et ...
Ya daha sebebını b ılmıyor neden vurdu bıle demedı ..
Diyorumya arkamda kımsem yok
Şehir disinda çocuklarınla birlikte gidip tatil yapabilecegin akraban vaar mi bi sure uzaklaşman psikolojin icin cok iyi gelir ayrıca Kocan da seni ve çocuklarını özler
evet var abım ama asla gıdemem gıtmem ıstemıyorum nedenını sorma kırgınlıklarım var malesef gelınımız cok yanlış yaptı sımdı onun yanına sıgıntı gıbı gıdemem
başkada yok kımsem annem babamda ve kızkardeısmde aşagıda oturuyo zaten
Ben yazmaya devam ediyorum canım sen cevap verirsin. Çocuklarıni esin gelmeden uyutma imkanın var mi uzun süre bunu yapıp çocuklarını ozletebilir misin
Anladım ama keşke olsaydıyatak odasında yatağında mi yatiyosun başka bi odada mi
ah bıtanem ahh ne zaman erken gelıyorkı o geldıgınde zaten yatmıs oluyor bebeklerımsuan buyuk oglum uyudu ufagıda sallıyorum ayagımda oda yatıcak ama hala gelmedı eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?