- 24 Temmuz 2011
- 2.768
- 3.626
- 448
- Konu Sahibi farahnihal
-
Önyargılı değilim burdaki arkadaşlara soruyorum öğrenci evine yatırım yapan var mı diye...
Bine yeni canım,daire sıfır..süpermiş kaç yıllık bina peki kaç metre kare
Bine yeni canım,daire sıfır..
İçine ikinci elden eşya aldım,eşyalı verdim kiraya..
80 metre kare..
3 yıllık yaptık kontratı..
Yatırımdan kastınız, evin bakımını yaptırmaksa, çok abartmazsınız olur biter. Evi kiraya verirken, ben bu evde oturur muydum diye sorun kendinize, cevabınız evetse, ekstra bir harcamaya gerek yoktur.
Birde muhakkak kız öğrenci tercih edin. Erkek öğrenciler, çevremde gördüğüm kadarıyla biraz pis oluyorlar.
Yaptığınız kontrata da zarar verilebilecek her şeyi ilave eder, öğrencilerin maddi durumuna göre de depozito alırsınız, olur biter.
en güzel depozito almak aslında baştan mantıklı teşekkürler
Evimiz var..hayran kaldım size, kendi eviniz var mıydı sizinde böyle bir yola yöneldiniz..şuan komik bir maaşa çalışıyorum 600 e ev alıp kiraya versem çalışma daha iyi :) hayaller hayallerrrrrrrrr
Depozitosuz olmaz..en güzel depozito almak aslında baştan mantıklı teşekkürler
Evimiz var..
Birikmiş param vardı,annemde ekledi ve güvendiğimiz bir emlakçıyla hallettik..
Merkezi yerde olması,sıfır bina oluşu beni cezbetti..
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah..
Karlı iş cidden..
Evimiz var..
Birikmiş param vardı,annemde ekledi ve güvendiğimiz bir emlakçıyla hallettik..
Merkezi yerde olması,sıfır bina oluşu beni cezbetti..
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah..
Karlı iş cidden..
Şu hayatta olmaz diye,hayal diye bi'şey yok canım..darısı başıma inşallah , hayal ama, hedef koymak güzel aslında ...
krediye girmeden kendi imkanlarla olur inşallahŞu hayatta olmaz diye,hayal diye bi'şey yok canım..
Tecrübeyle sabittir, hiç mantıklı değildir!Arkadaşlar üniversiteli öğrencilere ev kiraya vermek mantıklı mı..eve yatırım yapar mısınız, kiraya vermek için...birde hangi şehirde alırdınız alacak olsanız eskişehir antalya bursa vs vs şehir önerisi istiyorum, yoksa ev alıp aileye mi kiraya vermeli? genelde öğrenci evleri fiyat olarak nasıl yasadıgınız şehirde ...merak ediyorum...akıllı kk üyeleri :)teşekkürler
Tecrübeyle sabittir, hiç mantıklı değildir!
Hala çıtı pıtı tıöğrenci kızların, duşakabinin ortasına nasıl bir delik açtığını, çözebilmiş değilim!
Ha geniş öğrenci bölgesinde bir evi, hiç masraf yapmadan, raicinin /30 fazlasına ve 2kira depozito akarak kiraya verebiliyorsan, bir mantığı var.
Öyle bölgelerdeki evlerin fiyatları gerçekten çok yüksek. Mesela İzmir Bornova. Mesela Buca.öğrenci semtinde ailelerinde oturacağı bir ev istiyorum, önemli olan kişisine denk gelebilmekte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?