- 23 Ağustos 2010
- 1.661
- 276
- 198
- Konu Sahibi farahnihal
-
Arkadaşlar üniversiteli öğrencilere ev kiraya vermek mantıklı mı..eve yatırım yapar mısınız, kiraya vermek için...birde hangi şehirde alırdınız alacak olsanız eskişehir antalya bursa vs vs şehir önerisi istiyorum, yoksa ev alıp aileye mi kiraya vermeli? genelde öğrenci evleri fiyat olarak nasıl yasadıgınız şehirde ...merak ediyorum...akıllı kk üyeleri :)teşekkürler
Küçük bir ev alıp kiraya vermek mesala Eskişehir gibi bir öğrenci şehrinde mantıklı.
Ben her zaman yatırımı geniş düşünürüm. İleride ne olur ne olmaz eğer kendin güvencede değilsen yani oturabileceğin bir evin yoksa aileye verilebilecek tarzda bir şey almanı tavsiye ederim.Arkadaşlar üniversiteli öğrencilere ev kiraya vermek mantıklı mı..eve yatırım yapar mısınız, kiraya vermek için...birde hangi şehirde alırdınız alacak olsanız eskişehir antalya bursa vs vs şehir önerisi istiyorum, yoksa ev alıp aileye mi kiraya vermeli? genelde öğrenci evleri fiyat olarak nasıl yasadıgınız şehirde ...merak ediyorum...akıllı kk üyeleri :)teşekkürler
Ben her zaman yatırımı geniş düşünürüm. İleride ne olur ne olmaz eğer kendin güvencede değilsen yani oturabileceğin bir evin yoksa aileye verilebilecek tarzda bir şey almanı tavsiye ederim.
Öğrenciyle uğraşmak yorucu. Evi boşaltacağı zaman belli olmaz, gurup dağılır kirayı ödeyemez basar çıkar. Sen de dava falan deyip durursun ama zaten açacağın dava vs daha pahalıya mal olacağından dolayı fazla gereksiz.
Bence memur şehrinde Ankara gibi bir ev alıp kiraya vermek daha mantıklı.
Hem öğrenci tarzı evler ya da apartlar her zaman satışı zordur.
Arkadaşlar üniversiteli öğrencilere ev kiraya vermek mantıklı mı..eve yatırım yapar mısınız, kiraya vermek için...birde hangi şehirde alırdınız alacak olsanız eskişehir antalya bursa vs vs şehir önerisi istiyorum, yoksa ev alıp aileye mi kiraya vermeli? genelde öğrenci evleri fiyat olarak nasıl yasadıgınız şehirde ...merak ediyorum...akıllı kk üyeleri :)teşekkürler
öğrenci kira açısından daha iyi oluyor ama resmen evin içine ediyorlar fakat öyle aile kiracılarımız da oldu ki sanki ahır kiralamışlar ...kişisine göre değişiyor ama maddi açıdan öğrenciye vermek daha karlıArkadaşlar üniversiteli öğrencilere ev kiraya vermek mantıklı mı..eve yatırım yapar mısınız, kiraya vermek için...birde hangi şehirde alırdınız alacak olsanız eskişehir antalya bursa vs vs şehir önerisi istiyorum, yoksa ev alıp aileye mi kiraya vermeli? genelde öğrenci evleri fiyat olarak nasıl yasadıgınız şehirde ...merak ediyorum...akıllı kk üyeleri :)teşekkürler
biz de bir süredir böyle birşey konuşuyoruz arkadaşlarla aramızda
vardığımız sonuç şu:
eve ödenecek para - kira getirisi ile
küçük bir dükkana ödenecek para - kira getirisi arasında orantısal olarak büyük fark var
illa ev olsun diye bir ihtiyacınız yoksa
maddi durumunuza uygun bir dükkan alıp kiraya verin
Ben Bursa dan aldım evimi yatırım amaçlı ve öğrenciye kiraladım..
Şimdilik bi sıkıntı yok..
Ben vermeyeyim,siz vermeyin,o vermesin ee bu öğrenci kardeşler ne yapsın o zaman?
Bizim burada öğrencilere üniversite civarı evler genelde 1+1 oluyor,ve eşyalı veriyorlar çoğunlukla.Arkadaşlar üniversiteli öğrencilere ev kiraya vermek mantıklı mı..eve yatırım yapar mısınız, kiraya vermek için...birde hangi şehirde alırdınız alacak olsanız eskişehir antalya bursa vs vs şehir önerisi istiyorum, yoksa ev alıp aileye mi kiraya vermeli? genelde öğrenci evleri fiyat olarak nasıl yasadıgınız şehirde ...merak ediyorum...akıllı kk üyeleri :)teşekkürler
Bizim burada öğrencilere üniversite civarı evler genelde 1+1 oluyor,ve eşyalı veriyorlar çoğunlukla.
85 000 e aldım 600 e kiraladım canım..kaça aldın kaça kiraya verdin canım ..bursada öğrenci lerde var aileler de çok var diye duyuyorum...
Mersin canım,normalde burda evler çok ucuz ama eşyalı olunca 600 ile 800 arası değişir,1+1evler,yoksa burada kiralar en düşük 300 den başlar.neresi orası canım evler ne kadar kiraya versen kira ne kadar
85 000 e aldım 600 e kiraladım canım..
Bursa Görükle de fiyatlar az çok böyle..
antalya neysede mersin düşünmem canımMersin canım,normalde burda evler çok ucuz ama eşyalı olunca 600 ile 800 arası değişir,1+1evler,yoksa burada kiralar en düşük 300 den başlar.
Öğrenciden öğrenciye değişir. Kontratı öğrencilerin babalarıyla yaparsınız sıkıntı olmaz.
Bende öğrenci evinde yaşadım. 1 gün kiramı, faturalarımı geciktirmedim. Hatta ev sahibinin peşinde koşardım kirayı vermek için. Bu kadar ön yargılı olmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?