Mao sevgili

:jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: çok hoş yaaa

KOTUM YAAAA...........................

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ben de ayakları yıkayarak
"sen busun işte, eşine bunu yaptırabilecek kadar maçosun
ben iş yaparken oturup bira içiyorsun, üstelik nişanlıyken" tarzında
hayat dersi vereceksin diye beklemiştim
ödüllendirmişsin sen

ben özgürlüğüne feci düşkün biriyim
ex eşim banada aklınca baskı kurmaya çalıştı
bazen çok seksapel geliyordu bu davranışları
ama sınırını bilmesi için bende dik durdum zaman zaman
hooop dedim sen haddini aşma
haa ayaklarını yıkama konusuna gelince
ben iş yaparken eline içkisini alıp keyif yaparsa önce o bulaşık suyunu içiririm
sonrada o leğeni yediririm onaşakkıdı
fazla mı despotum neyim:lepi:

:1shok::1shok: ben bu kk sayesinde hergün bir yaşıma daha giriyorum kart horoz olup çıkcam yakında ..
senin tercihin ama yapmasaydın be güzelimm peki merak ettim yine isterse yine yıkarmısın ..arkadaşlarda sormuş ama bulaşık legeni ne oluyor öyle yaww

demekki
size bir birey değil insan değil köle gibi davranılması hoşunuza gidiyor. bundan zevk alıyorsunuz..kendinizi çoktaannnnn kaybetmişsiniz. bundan hoşlandığınıza göre. ne diyeyim herkes kendi dengini, bulurmuş.
sizde sizi insan yerine koymayan bu adamdan ve bu köle muhabbetinden zevk alıyorsanız bize laf söylemek düşmez.
alan memnun satan memnun nede olsa.
bir tek laf söyleyeceğim şey var. o bulaşık leğeninde tekrar bulaşık yıkamayı düşünmüyorsunuz umarım....

Son düzenleyen: Moderatör:
ben olsam hemen tavrımı koyarım
kimse benni bu şekılde engelleyemez
annemın bir sözü vardır gerçi bizi dinlemezsin ama el oğlunun bşr sözüyle oturur kalırsın
ama bu yanlış bu kadar olmaz
akşam 18 ne ya millet yenı çıkıyor o saatlerde
allahdan benim danam karışmaz oyle
yoksa yolarım saçını başını dinlenemem ki

hepsini geçtim..
ben adamın bekar yaşadığı yani kendi pislettiği evini temizleyeceğim; oda 2 dönüm bostan yan gel yat osman tarzında gazete-bira keyfi yapacak ve bu bana çok çekeci gelecek; bi koşu bulaşık leğenini kapıp elma aromalı prille adamın ayağını yıkayacağım..
pehh....

valla yakında çok erkeksi geldin bir anda, döv beni vur bana diye adamın üzerine atlamanızdan korktum...

yazık arkadaşım ya valla yazık ilerde olacaklara zemin hazırlamışsınız allah kolaylık versin ne diyim ama alan memnun satan memnun,
bu durumların sinirinizi bozması ilerde tahamül edilmez duruma gelmesini kaçınılmaz kılıyor malesef eğer siniriniz bozmasaydı buraya yazmazdınız , konuşarak çözebilmeniz dileğiyle engin tecrübelerimden çözülcek gibide durmuyor bence tabi

valla benimde aklıma direk o geldi:roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3

şimdiden tavrını koymazsan ilerde boşanmaya kadar gidebilir kıskançlıkları ozaman vah tüh benim suçum dersinde iş işten geçer.

bence gariplik nişanlında değil sen de hem adamı maçoluğa teşvik edicek şekilde davranıyorsun
ve bundan hazzettiğini belirtiyorsun daha sonrasında bu işte bir terslik var diyorsun
bir de adamı çekici bulunca ayaklarını yıkama gereği neden hissettin çok anlamadım yani
ben sevgilimi çekici bulsam gider öperim sırnaşırım filan :umursamaz:

Acaba ayakları yıkadıkdan sonra ne olduu =) kötüyümm benn kötüyümmmmmmm eheheheh içim mi fesat nee =)

ikimizin pisletiiği evi bile tek başıma temizlemiyorum kaldı ki bekarken onun evini temizleyeceğim
o da ayaklarını uzatacak yatacak
üstüne o ayakları yıkayacağım
kırmızı kar yağarsa belki ya da önce bu esmeralda gacısı yapsın aha o zaman ben de yaparım:roflol:
şaka bi yana bu şekilde devam ederseniz ilerde işiniz zor
şimdi size erkeksi gelen tavırlar evlilikte biraz zaman geçirince size itici ve katlanılmaz gelebilir
o zaman eşiniz de size bekarken ayaklarımı kendi isteğinle yıkıyordun şimdi ne oldu diye sorar haklı olarak

Öncelikle leğen konusuna bir açıklama getireyim; banyoda çamaşır leğeni olmadığından dolayı bulaşık leğenini kullanmıştım, elbette daha sonra o leğen kulanılmadı.

Ortada büyük bir yanlış anlaşılma var, benim sevgilim bana karşı kaba-saba ve çok despot bir tavır takınmyor, aksine bana karşı hep sevecen, kednimi güvende hissettiren ve mutlu etmek için çabalayan birisi. evet çoğu konuda kısıtlayıcı, mesela mini etek asla giyemem ya da göğüs dekolteli bir giysi, plajda bikini giymemede izin vermez, aslında onu anlayabiliyorum, zira ister sokak ta olsun, ister plajda sizleri göz hapsine alıp gözleriyle taciz edebiliyorlar, yanınızda erkeğinizin olması engelleyici bir faktör olmaktan çok uzakta, toplumda o kadar çok kaaktersiz erkek varki, yanında erkek arkadaşı olduğu halde yinede kızlara sarkıntılık yapabiliyorlar,ya da gözlerle tacizde bulunabiliyorlar, ve takdir edersinizki bu rahatsız edici bir durum, sevgilime göre dikkat çekici giyinmek bu şkildeki tacizvari durumlarla karşılaşma olasılığını daha çok arttırıyor, bu konuda ona hak vermiyor değilim.

beni endişelendiren olayı şu şekilde ifade edebilirim; normalde cana yakın, insanlarla olan iletişimi iyi olan biriyim, ama beni onun yanında görenler daha ağır başlı, daha sessiz olduğumu gördüklerinde bu duruma şaşırıyorlar, ama inanın bana o an yapmacık davranmıyorum, bilmiyorum onun yanında nedense bu şekilde oluyorum, ve sonra bunu düşündüğümde onun sahip olduğu mizacın ben farkında olmadan beni içten içe asimile edip kendine bağımlaştırdığını düşünmeye başlıyorum, aslında ayak yıkama olayıda bu şekilde gelişen bir süreç oldu, evet o anki erkeksi tavırlar,konuşmaları beni cezbetti ve ona bunu yaşatmak istedim, daha sonra yaşadığım duygu aslında bir pişmanlık değilde onun tarafından pasif bir insan olarak görülme korkusuydu, hayatımdaki çoğu konuda ona söz hakkı vermem, çoğu zaman onun fikirlerini sormam mı acaba beni bu şekilde bir duruma getirdi diye düşünüyorum, aslında o bu durumu suistimal etmiyor, sonuçta hayatına almak ve hayatına girmek istediği bir kadın var, ve o kadın üstünde söz hakkı olması çok doğal, sonuçta beni çocuklarının annesi olarak görüyor, ama evlendiğimizde bu durum hoşuma gitmeye devam edermi endişesini taşıyorum ve evlenmeden önce buna bir müdehalede bulunmak istiyorum, buna bir kaç defa yeltendim, ama o anki konuşmaları bu korkularımın yokolmasına neden oldu, ama bir süre sonra azda olsa yeniden yeşeriyor o korkular, o kadın ile erkek arasına keskin çizgiler koyuyor, kimi zaman bu sınrıları aşıp,sınırın diğer tarfına geçmek istiyorum,ama bunu yaparsam onu yanıltırım,bana karşı güveni sarsılır korkusunu yaşıyorum ve bundan dolayı onu kaybetmek istemiyorum. senelrdir alıştığı, o haline aşık olup sevdiği kadının bir anda bir değişime girip onun değerlerini sorgulaması onun açısından hoş olmayacak elbette, benim sınırlar konusundaki fikirlerimde bir sapma olması onu bana karşı soğutabilir korkusundan dolayı bir çıkmazda hissediyorum kendimi,asıl sorun bu.

Son düzenleme:

arkadaşım,
erkek arkadaşın, erkek olmakla senin önünde, senden üstün değil, önce bunu anlaması lazım...
sen en baştan onun koyduğu sınırlara kısılıp kalmışsın...

sen de ona aynı şekilde müdahale edebiliyor musun ?
veya sen çok temizlik yapıp yorulduğunda, şöyle sen kanepede uzanırken, o seni çok 'kadınsı' bulup (o ne demekse, zaten doğada 2 cins var: kadın ve erkek...gazeteyle bira içince çok erkeksi gelmesi ilginç)
gelip senin ayaklarını yıkamayı düşünür mü ? hem sen çok yorulmuşsundur temizlikten...

bunları bir düşün, eğer hala içinde olumsuz korkular varsa, bu korkularınla yüzleşmeni öneririm...açık açık konuş ki, seni ileride fazlaca ezmesin...

bir de hiç hazetmem maço erkekten...ister sevgilim olsun ister akrabam arkadaşım...
konuşmam bile.

hem sevgilim bana despot davranmıyor diyorsun hem de 18:00'den sonra asla eve giremem, dekolte mini ve bikini giyemem diyorsun.
bu despotluk değil de nedir?
despotluk karanlık odaya kilitleyip yalnızca ekmek ve su vermek midir?

ben hep derim, bugün geleğin aynasıdır.
bugün bunları yapan yarın çocuklarımın anasısın, üzerimde sözhakkın var deyip gözünü kırptırmaz bence..

ayrıca kadın-erkeğin arasındaki keskin çizgiler nelermiş?
sevilinin engin görüşlerini merak ettim doğrusu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…