şuan çalışmadığım için işe gelip alabilme durumu yok, ama çalışsaydım arada bir gelip beni işimden alması hoşuma giderdi sanırım. sevgilim yanımda olmadan elbett sokağa çıkabiliyorum, olayı ironikleştirmek gerekmiyor, bana karşı üstü kapalı bir tepki olduğunun farkındayım ve bu üstü kapalı tepkinin nedeni sanırım ayak yıkama olayından kaynaklanıyor, ama inanın bana ben o olaydan sonra kendimi küçük düşmüş hissetmedim, sonuçta bu benim isteğimle oldu,ve ayaklarını yıkadığım kişi sevdiğim adam,o günden sonra hiçbir zaman benden aynı şeyi istemedi, yani bu konuda asla bir yönlerdirme yapmıyor, bence böyle şeyler bir kadını küçültmez, siz bunu sevdiğiniz erkeğe yapıyrsunuz, ben bun yaptıktan sonra rahatsızlık duymamın nedeni acaba beni pasif görür mü endişesiydi, şimdi gerçekten sormak istiyorum; kişinin sevdiği erkeğin ayağını yıkaması kadını onursuz mu yapıyor?
şuan çalışmadığım için işe gelip alabilme durumu yok, ama çalışsaydım arada bir gelip beni işimden alması hoşuma giderdi sanırım. sevgilim yanımda olmadan elbett sokağa çıkabiliyorum, olayı ironikleştirmek gerekmiyor, bana karşı üstü kapalı bir tepki olduğunun farkındayım ve bu üstü kapalı tepkinin nedeni sanırım ayak yıkama olayından kaynaklanıyor, ama inanın bana ben o olaydan sonra kendimi küçük düşmüş hissetmedim, sonuçta bu benim isteğimle oldu,ve ayaklarını yıkadığım kişi sevdiğim adam,o günden sonra hiçbir zaman benden aynı şeyi istemedi, yani bu konuda asla bir yönlerdirme yapmıyor, bence böyle şeyler bir kadını küçültmez, siz bunu sevdiğiniz erkeğe yapıyrsunuz, ben bun yaptıktan sonra rahatsızlık duymamın nedeni acaba beni pasif görür mü endişesiydi, şimdi gerçekten sormak istiyorum; kişinin sevdiği erkeğin ayağını yıkaması kadını onursuz mu yapıyor?
bence kadın kimi zaman susmasını bilmeli, yani devamlı erkkle atışmak, herşeye cevap vermek, inatlaşmak erkeğin sizden soğumasına neden oluyor,sırf bu yüzden ilişkileri biten ve bundan pişmanlık duyan insanlar var etrafımda. yani bir kadının erkekleşmesi ve erkeğinin karşısına bir kadın gibi değilde erke gibi tavırlarla onu püskürtmeye çalışması ilişkileri çıkmaza sokuyor, ilişkide baskın karakterin kadın olması o ilişkilerin uzun süreli olmasını engelliyor diye düşünüyorum, dominant karaktere sahip bir çok kadının yalnız olduğunu görüyorum.
[QUOTE=ozlemim;8008995]benim ki kıyafetime, arkadaşıma, eve gittiğim saate, konuştuğuma, izlediğim filme kadar müdahaleye kalkar.. cd'cden nasıl filmi ben gidip alabilirim, izlediğim filmde nasıl küfür geçebilir, ay ivedik filmi yüzünden bile kavga etti benimle.. küfürlü bişi seyretmişim.. kolsuz giyersem tarzan gibi niye çıktın dışarı der. en samimi dostlarıma bile müdahale etmek ister.. internetmiş mailmiş kesinlikle tavırlı her türlüsüne.. canı ister ki yalnız ona bağlı kalayım dünya dönmesin benim için..
yalnız bunun adı maçoluk değil yalnız.. BENCİLLİK.. ona da dedim kaç kez..
boğuluyorm bazen.. ufacık bi bahane çıksın aramızda bi gün olsun küselim de gidip bu bahane ile bir arkadşımla alışverişe çıkayım gezeyim diye zaman kolladığım oldu biliyormusun... çok acı ama böyle.. şimdi asker olduğu için iyice delirdi..
çok sevdiğim için fedakarlık yapıyorum bende.. buda bi çeşit hastalık sanırım.. evlenince düzelir biraz daha esnek davranır şimdi kaybetme korkusu var diye düşünüyorum...
bu şekilde bir onun yörüngesinde dönermi koca bir yaşam.. aralıkta düğünümüz olacak kısmetse.. ama korkularım aynı senin gibi...
yaşayıp göreceğiz sanırım ne olacağını..
sevgiler,
Kesınlıkle aprılımm katılıyorumm..... Marifetmiş gibi yazılmasıda enteresan ...!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?