Mapustaki kv

• Konu Sahibi Konu Sahibi H E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hiç bulaşma zaten Allahından bulmuşlar.

Gerçekten zor bir durum
En azından bu durumda destek olabilir
Sonra yine mesafeni koruyabilirsin
Helcin senin annen olsaydı diyorum
Ve eşinin ne hissettiğini düşün derim
Eşime desteğim sonsuz sadece empati yaptığım için babasını aradım ve kaynımla ilgilenmek istedim . Ama bu kdr üzülemiyorum yalan yok . Bana kızan yorumları okurken azcık üzülür gibi oluyorum sonra aklıma bana ettiği binbirtürlü beddua geliyo aklınızın almıyacağı beddular .
Ben herzaman bedduadan korktum çünkü annem beni beddua etme döner dolaşır başına gelir diye anlattı . Hyayım boyunca beddua etmedım kimseye ama çok beddua aldım küfür yedim kv. Hiç haketmedim . Onca yaptıgı şeye ragmen asla ama asla kötü bir sözle karşılık vermedım . Günlerce ağladım. Eşimle ayrılma aşamasına geldim. Annemin yanına gittim bitsin hersey diye eşim geldi aldı . Şuan eşim neden yanımda bana yapılan haksızlığa asla ses etmediğim için saygısızlık yapmadığım için .

Şimdi gelipte bana çok acımasızdın demeyin yani. Ne acılar çektiğimi rabbim bilir .
O ağlarken hasta olmuş numaraları yaparken çok kötüyüm felç geçiriyorım derken bütüüün ilgiyi başına toplarken ben yalnız odamda hüngür hüngür ağladım.
Yine de Aşlah şahit bana ettiğini buldu demedim.
Benim içim çok rahat isteyen istediğini desin . Sanki seni öldürmedi ya desin umrumda değil benim gibi bir insan bu haldeyse öldürmekten beter etmiştir.

Sevgilerrr saygılarrr

Ben olsam affetmem

H E uğraşmana gerek yok Allah’ından bulmuş sanırım tahliye dddikleri tutukluluk hali kalkıcak ama yine sanık olarak yatgılanmaya devam daha beraat etmemiş anladığım kadarıyla
Allah’ından bulsun sen üzülüyo gibi yap sus otur

Mapusta çok sevdiği gelinine bol bol atkı bere örer artık.
Siz böyle yazınca aklıma bu resim geldi

Ben sizin yerinizde olsam aramazdım şimdi kv mahpustan çıkınca kp beni aradı diyince seni niye arıyor zor durumda olan bendim sinsi gelin yolun yapıyor vs der . Benim kv modu buda ordan biliyorum

Eklentiler

• D913C069-0688-4233-8410-F73473785B17.webp
    19 KB · Görüntüleme: 63
ya çok dalga geçilmiş ama hiç hoş değil. herkesin başına gelebilir. olmadı en yakınındakine!
neyse ben seni anladım ama zamanında çok etmiş hatun belli. ben biraz kinliyimdir. ben olsam o kadını ziyarete falan gitmem. kp de aramışsın işte yeterli bence. oğlu gidip gelsin. ha başka çocukları yoksa arada bir yemeğe alın adamı. tabi bunlar sizin insanlığınızdan ötürü olacak şeyler yoksa onlar hak ettiği için değil.

ha bir de art niyetli olmak istemiyorum ama konuyu okurken dedim ki, acaba bu kaynana bir hinlik için mi oğluyla takıldı da bunlar geldi başına

Hiç bilmiyorum . Ne düşündüğü fln asla umrumda değil .
Gülen arkdaşlar benım anlatım tarzıma gülmüştür eminim .
Ama ben buyum ben ölümden döndüm bana keske ölseydınız diyen birine herşey mustahaktır ama ben elimden gelenı yaparım . Asla kendıyle konuşmam .

darısı kötü bütün kaynanaların başına diyim bence bir geçmiş olsun ziyaretinden bir şey kaybetmezsin konuşma görüşme ama üstne düşenleri yap eşinin hatırına

Yani zor zamanda sizden başka çocuğu yoksa tabiki geçmiş olsun der gerekli yardımı yapardım.
Şuanda ne yaşamışsanız yaşayın haklı da olsanız zor bir süreç.
ALLAH yardımcıları olsun...

Reactions: H E

büyük harflerle işaretlediğim yerde nasıl bir gülümseme geldi yüzüme görmelisiniz
yaaaa allahım darısı benim pisliğin başına yarabbiimmmmm... AMİN DİYİN NOOOOLLUUURRRR
görüşe gitsene sende
kimseye çaktırmadan suratına gülümse ama gıcık gıcık gülümseki anlasın keyfinin yerinde olduğunu.
te allamm yaa suratımdaki sırıtma geçmiyor

Yok canım ben eşime saygımdan asla öyle bırşey yapmam . Zor durumda olmasına gülmem . Allah yardımcısı olsun bana uzak Allaha yakın olsun

Bende bana ettigi beddualardan ötürü darisi benimkinin basina diyeyim yerimi edeyim..
Konu sahibi gecmis olsun zor bir durum ama bende olsam uzulemezdim ne yalan soyleyim

eşini ara sor sık sık
ililendiğini sansın kocan

Bence konu hiç komik değil.Kayınvalideniz için de tek temennim Allah kurtarsın.O yaşta bir kadın için çok zor bir durum.Allah iyi insanlar la denk getirsin.

yaaa herkes kendı düşüncesini yazmış kımı kızmış kımı gulmuş
ben hiç kızmadım aksıne guldum yazım şeklinize

veee sonrada şunu demek istiyorum ,

ALLAH'IN PARMAĞI YOK Kİ OYSUN GÖZÜNÜ ÇIKARSIN , ama bu kadar beddua yerini bulmuş sanırım ,
kp aramış konuşmussun gerisine gerek yok bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…