Mapustaki kv

• Konu Sahibi Konu Sahibi H E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin diyorum o halde

Kp gitme sen boşver.

Kaynanaya git ziyarete en iyisi, daha atraksiyonlu olur. Al eline 3-5 tane don fanila. "burada bunlara çok ihtiyacın olacak" deyip hediye et.

İstersen bir tane de saz götür giderken kaynanaya "sen çalarsın koğuştaki kankilerin oynar" deyip onuda ver.

Benim gulesim geldi nedense :)
Kayınpederi arayıp geçmiş olsun de yinede bence :)

O zmn kp basina kaldi uzgunum : ( gerici kv yi sevmiomussun kp e notrsun sanirim

O zmn kp basina kaldi uzgunum : ( gerici kv yi sevmiomussun kp e notrsun sanirim
Evet ona karşı bişey hissedemiyorum . Offf offf kaynım var ilk okul 4 e gidiyo diğeri lise 3 onlara da üzülüyorum .
Olmadı çocukları benım eve alırım

Gordugum en orjinal baslik icinden ne yapmak geliyorsa onu yap yasadigini biz bilemeyiz ama esine destek ol sonucta annesi uzulmustur gerisi sana kalmis

Sen üzerine düşeni yapmışsın zaten. Gerisini boşver. Yarın bir gün bir şey demeye fırsatları/kozları olmaz en azından.

CNm çeken bilir emin ol. Benimde eşim cezaevinde ve adamı iyi anlarım buyüzden yanında ol emin ol sen ettiğin iyilikle vicdanın rahat olursun onlarda yaptığıyla utansın. Komik bi durum da değil aslında işin içine girersen zor dönem . İnsan kendini o kadar yanlız zavallı ve bitkin hissettiği bir dönem Allah kimsenin başına vermesin inşallah

Evet ona karşı bişey hissedemiyorum . Offf offf kaynım var ilk okul 4 e gidiyo diğeri lise 3 onlara da üzülüyorum .
Olmadı çocukları benım eve alırım

Olan da çocuklara olmaz mı hep zaten? Lise 3e giden iyi kötü başının çaresine bakar da, ilkokul 4 küçük daha yavrum ya. Hayırlısı olsun inşallah haklarında.

Ben olsam arar sadece geçmiş olsun der gerisi ile de muhattap olmazdım .

Allah yardımcın oldun neden grdi eşiniz ?

Bedduanız tutmuş resmen,bence kesinlikle aramayında umrunuzdada olmasın.
İlahi adaletin tecellisini görmüş birine rastlamakta gerçekten güzel.

Bedduanız tutmuş resmen,bence kesinlikle aramayında umrunuzdada olmasın.
İlahi adaletin tecellisini görmüş birine rastlamakta gerçekten güzel.
Hiç beddua etmedim aslında . O durmadan beddua etti bana . Sonuç bu

Acik cezaevinden sonra buyuk ihtimal denetimli serbestlikle sartli tahliye olacak yakinda cikar ben sana diyim ona gore davran napcaksan:) eger olay eski bi olaysa iki yil kala faydalanabiliyorlar ohalle cikti bu hak.degilse seninkinin bir yil uc aymis.ki bu yatari mi toplam cezasi mi ona gore degisir.toplamsa yatari daha da az olacagi iciin kesin kes cikar(tahliyeye bir yildan az kalanlar faydalanabiliyor).sonuc olarak yakinda kavusursun kv ne

Töbe de kız ne kavuscam suan kapalı ceza evınde 18 ocakta açık ceza evıne gdıcekmış bakalım ordan sonra hmn salarlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…