- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
Amin canım inşallahAllah yardımcınız olsun . En yakın zamanda kavusursunuz umarım
Şu gülenleri anlayamadım.
Dizi izlemiyorsunuz yada hikaye okumuyorsunuz,
Kaç yaşında kadın hapise düşmüş suçlu suçsuz,
Ne kadar kötüde olsa annenizde olabilirdi bu kadar acımasız olmayın.
Çok üzücüGerçekten ya, düşmanımın başına gelsin istemem.. Bi komşumuzun kızı 1 hafta haksız yere hapse girdi, çok geçmedi annesi kanser oldu, vefat etti.. Ardından da kızı kanser oldu.. Nasıl büyük bi travma.. 1 haftada hayatları mahvoldu..
Çok kötüsünMapista ne guzel..olayin bu kismina odaklandigim icin kp kismina gelemedim..gozlerimi kapattim hayallere daldim şuan..Kv mupusta..
Ya şimdi kötü birşey haksız olan kimsenin başına gelmesin ama işin kayınvalidesini sevemeyen bir gelinin penceresinden bakınca ironik bir durumÇok üzücü
Gerçekten Komik bişey yokki,
Gülenleri 2 gün bi yere kapatsalar bakalım gülecekler mi,
Sırf kv diye bu kadar merhametsiz olunmaz.
Sizin kv baskalarının esi annesi kardesi vs. Oda insan
Haklısın Tweety,Çok üzücü
Valla ne kadar sevmesede insan olarak bakınca 1 sene bilmem kac ay hapisten bahsediliyor insan kendini koyar onun yerineYa şimdi kötü birşey haksız olan kimsenin başına gelmesin ama işin kayınvalidesini sevemeyen bir gelinin penceresinden bakınca ironik bir durum
Munecigim bende eger hak ettiyse hapis yatmasına bişey diyemem,Haklısın Tweety,
olay kayınvalide de değil, kaçak sigara satmış, bu bir suçtur cezası neyse çekmeli tabii, geçmiş olsun Allah kurtarsın lakin burada eşi, babası, ağabeyi hapise girmiş insanlar olabileceği de düşünülmeli, kötü suçlar bir kenara bazen yoktan yere cezaevine giren insanlar da var, bu sebeple ben de şahsen hapisteki bir insana gülemiyorum.
Gülünen şey kayınvalidenin hapse girmesi değil bayanın anlatım şekli.Çok üzücü
Ne fark eder ? Öylede böylede komik degil.Gülünen şey kayınvalidenin hapse girmesi değil bayanın anlatım şekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?