Mapustaki kv

• Konu Sahibi Konu Sahibi H E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anlatim tarzina bayildim.resmen gulerek okudum.
Nasil bi ah ettin sen boyle de kv mapuslara dustu.darisi gelinleriyle ugrasan digerlerinin basina

Allahim okadar tatli yazmisin ki gülerken esimi uyandirdim.

Kadina Beddua mi ettiydin kiz tutmus iste.

Yani ne olursa ne yapmış olurlarsa olsunlar canını almadılar ya.. çok kızmış, incinmiş olabilirsin ama böyle zor bi zamanda kin gütmeye hiç gerek yok.. büyüklük sende kalsın, eşinin hatrı için, insanlığın sende kalması için ilgilen, ara, sor.. geçmişi unut..

Şu gülenleri anlayamadım.
Dizi izlemiyorsunuz yada hikaye okumuyorsunuz,
Kaç yaşında kadın hapise düşmüş suçlu suçsuz,
Ne kadar kötüde olsa annenizde olabilirdi bu kadar acımasız olmayın.

Gerçekten ya, düşmanımın başına gelsin istemem.. Bi komşumuzun kızı 1 hafta haksız yere hapse girdi, çok geçmedi annesi kanser oldu, vefat etti.. Ardından da kızı kanser oldu.. Nasıl büyük bi travma.. 1 haftada hayatları mahvoldu..

Çok üzücü
Gerçekten Komik bişey yokki,
Gülenleri 2 gün bi yere kapatsalar bakalım gülecekler mi,
Sırf kv diye bu kadar merhametsiz olunmaz.
Sizin kv baskalarının esi annesi kardesi vs. Oda insan

Kayınvalidesiyle arası çok kötü olup bu durumu ti ye alanları bir nebze anlıyorum ama fazlaca abartanlar var. Kendi annesinin başına gelse ve gelinleri böyle söylemlerde bulunsa ne hissederlerdi acaba. Nihayetinde kadın adam öldürmemiş, uyuşturucu satmamış... ülke malum durumdayken neredeyse gözünün üstünde kaşın var diye millet hapise girerken, kimin hangi yakını bu duruma düşecek ve neler yaşayacak bilemezsiniz. Birazcık empati kurun lütfen

Çok üzücü
Ya şimdi kötü birşey haksız olan kimsenin başına gelmesin ama işin kayınvalidesini sevemeyen bir gelinin penceresinden bakınca ironik bir durum

2 yıla kadar olan hapis cezaları para cezasına dönüştürülebiliniyor

Yazına ayrı yorumlara ayrı güldümm okadar kv okudum mapusa düşenini ilk defa görüom demiş koptum ya .. sadce ara geçmiş olsun de canm yeterli

Çok üzücü
Haklısın Tweety,
olay kayınvalide de değil, kaçak sigara satmış, bu bir suçtur cezası neyse çekmeli tabii, geçmiş olsun Allah kurtarsın lakin burada eşi, babası, ağabeyi hapise girmiş insanlar olabileceği de düşünülmeli, kötü suçlar bir kenara bazen yoktan yere cezaevine giren insanlar da var, bu sebeple ben de şahsen hapisteki bir insana gülemiyorum.

Gerçekten zor bir durum
En azından bu durumda destek olabilir
Sonra yine mesafeni koruyabilirsin
Helcin senin annen olsaydı diyorum
Ve eşinin ne hissettiğini düşün derim

Ya şimdi kötü birşey haksız olan kimsenin başına gelmesin ama işin kayınvalidesini sevemeyen bir gelinin penceresinden bakınca ironik bir durum
Valla ne kadar sevmesede insan olarak bakınca 1 sene bilmem kac ay hapisten bahsediliyor insan kendini koyar onun yerine
Munecigim bende eger hak ettiyse hapis yatmasına bişey diyemem,
Ama içimden gülmekte gelmez komik degil çünkü..
Kv hapiste hihihi nedir yani,
Hepimiz bazen kızıyoruz kvlere ama kalkıpta hapise düşmesini ne isterim nede buna sevinir yada gülerim.

Konu sahibi, eşinize “ben gitmem,bişey yapmam gibisinden yap(a)mayacaklarınızı söylemeyin derim..hoş durmaz,fazlasıyla bencil gözükürsünüz..yapacağınızı yapıp,eşinize destek olmaya bakın..umarım yara almadan atlatırsınız bu süreci

Çok üzücü
Gülünen şey kayınvalidenin hapse girmesi değil bayanın anlatım şekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…