Mapustaki kv

• Konu Sahibi Konu Sahibi H E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne büyük bir kadınsın sen böyle. Allahın çok sevdiği kullardan biriymişsin. Ömrün boyunca her şeyin rast gitsin kardeş.
Allah binlerce kez razı olsun . İnan o kdr beddua etti ki bana araba aldık o arabayla taklalar atın dedi ev aldık borcunu ödeyemezsınız inşşalah dedi neler neler ya ama hep Allaha havale ettim hiç çemkirmedim. Sonuç elhamdülillah hep mutlu huzurlı yuvam oldu . Sadece 1 kez motor kazası geçirdik çok şükür kırıklarla atlattık .

Buyuk ihtimal kacma amacli gitmis olabilir tahminm

Benim bildigim ilk sucsa sicil temizse cezaevine koymuyolar para cezasi oluyo sadece ama... tabi her suc icin gecerli degil bu tam bilmiyorm
Bizde öyle biliyorduk ama şuan kapalı ceza evinde . Ve 18 ocakta açık ceza evıne gitceğini söylüyorlar .

Aradınız sanırım bence de üzerinize düşeni yapmışsınız.bu kadarı yeterli.

Bu arada anlatışiniz da yorumlar da gülümsetti, Allah da sizleri güldürsün.

Aradınız sanırım bence de üzerinize düşeni yapmışsınız.bu kadarı yeterli.

Bu arada anlatışiniz da yorumlar da gülümsetti, Allah da sizleri güldürsün.
Amin hepimiz gülelim inşallah

Var kayınbabam ve kendi ailem den Allah razı olsun onlar ilgileniyor kısmetse 1 sene sonra inşallah
Allah yardımcınız olsun . En yakın zamanda kavusursunuz umarım

Hah hah rahat ol 1 yıl 3 ay daha kafan rahat ; o cezayı yatırırlar ona ; hükmü verilmiş ve üstüne kaçak durumunda yakalanmış; sevinmeyeyim ama etme bulma dünyası diyorum bazende; kimbilir neler yaptı sana ; hiç oralı olma gitme telefonda geçmiş olsun de kp kuru kuru; başkalarının dayatmasıyla hareket etmek zorunda değilsin; suç işlemiş cezasını çekecek mağdur konumunda sanki ilgi istiyorlar

Eee Allahın adaleti bu.. senden çaldığı bir yılı faiziyle ödesin şimdi..bırak elleme..kp erede yerinde olsam atlet don veririm:) götursun karıcığına..

Hazir kv icerdeyken kp ile baglarinizi guclendirirsiniz.

Temiz ic camasirlari gonderin:))

Kayınpederi aramışsın zaten daha fazlasını yapma zamanında size destek olmamış şimdi karısı hapise girdi diye hürmet etmeyin.
Küçük çocuk varmış ben en çok ona üzüldüm.
Allah kavuştursun diyemeyeceğim.

Ne yaptigina bagli ? Ama baslik saka gibi ya kendi kv.mi dusundum de ay sesli guldum resmen =D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…