margarin kullananlar dikkat!!!

güzel bir konu açmışsın.teşekkürler cottonlady !
benim de eşim karşıdır.ben de karşıyım ama o daha hassas.gittiği yerlerde bile sorar.margarin varsa yemez.
ama bazı tariflerim için çook nadirde olsa alıyorum,markalı ve tarns yağ içermeyenleri tercih ediyorum.

hepınıze teşekkür ediyorum bende çok seyrek kullanıyordum ama bundansonra hıç kullanmamaya çalışıcam sevgıler arkadaşlar

Her doktor öyle mi bal suratlı :sinifsinif:
Ablamın kayınpederi de doktor hemde iç hastalıkları uzmanı ama adam herşeye "ye bişey olmaz" diyor akannehir

Bilinçli olmak lazım yaaa
Ama ben bazen kurabiyelere katıyorum hele benim simit tarifim var margarinsiz olmuynun dışında yemeklerde pilavlarda hep sıvıyağ kullanırız.Kızartma yapacak olursanız sakın zeytin yağı kullanmayın.Yanınca kansorojen madde oluyomuşşş akannehir

Ben o yüzden kızartmalara kanola yağı kullanıyorum yemeklerde ve pastalarda mümkün olduğunca zeytin yağı kullanıyorum...kaydirigubbakcemile2

Margarine sinek bile konmazmış
Eve almıyorum ben asla
tereyağı aynı işi hatta daha fazlasıyla görüyor

anam hiç kimse yemiyo margarin
valla ben itiraf ediyim o zaman sabah margarinsiz kahvaltı yapamam becel kullanırım
özellikle kızarmış ekmeğin üzerine sürüp yiyeceksin bayılırım ben
bitek benmi varım yiyen yakafamçokkarıştı

bende margarin kullanmam kullanırsamda eğer çok az kullanırım mecburen kurabiyelerde yani
hayatımda yemeğe koymadım margarin tereyağ
ama bazen bulgur pilavıma azcık tereyağ koyarım okadar
eritip tekrar donuyoya damarlarımızdada aynı o şekilde oluyo face de bir videoda izledim adam damarı eliyle sıkıyodu aynı erimiş donmuş margarin görüntüsünde şey çıkıyodu içinde
özelliklede sigarada böyle yapıyomuş

margarini sadece hamur işlerinde kullanıyorum hatta hamur işinde bile sıvıyağ kullanmaya özen gösteriyorum

Margarini artık evime bile sokmuyorum yemeklerimde de sıvı yağı ya da tereyağı kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…