aslında benım soleığım havuçlu görunen kek kalıbından çıkarmışsın üstu beyaz hemde yaznmış olduğunnuda sormuştıumm tşk ederım
bu beyaz pasta gibi olan ne canım irmik tatlısımı yarısını götürmüşsünüz haniibirde en son ki yaşpastan çok güzel görünüyor tarifi var mı tüm yorumlara bakmadım ? ayrıca ellerine sağlık
canım yaa beynim durmuş durumda okuduğumuda anlamıyorum ne demek istediğinide anlamadım desem valla anlamadım
bende anlatamadım galıba karıştı :)
foto yuklemyıde bılmıorumkı nasıl alıntı yapıldığını flan
ama üzerınde pulbıber var[/QUOTEyorum yazarken ataç şekli var üstte ordan foto ekleyebilirsin.
ellerinize saglık hepsi çok güzel görünüyor .şu kakaolu kurabiyenin tarifi ve şeklini nasıl verdiniz yazarmısınız
aslında benım soleığım havuçlu görunen kek kalıbından çıkarmışsın üstu beyaz hemde yaznmış olduğunnuda sormuştıumm tşk ederım
bende anlatamadım galıba karıştı :)
foto yuklemyıde bılmıorumkı nasıl alıntı yapıldığını flan
ama üzerınde pulbıber var
evet canım sütlü irmik tatlısı diğer adıyla prenses tatlısı. beyaz olan yaş pastada bildiğin ıspanaklı kekten yaptım. keki yaptım ikiye kestim nescafe ile ısladım iyice sonra arasına tavuk göğsü yaptım üzerinede kremşanti ve krema peynirini karıştırdım. çam şeklinde olanlarda şeker hamuru.üzerini tamamen şeker hamuruyla kaplicaktım ama maalesef misafirim gelecekti acilen yaptım.
canım anlaşılan kendi pastanı kendin yaratıyorsun ortaya karışık saol canım yorumun için
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
canım bu pastanın tarıfını verırmısın?_ bide su seker hamurları varya renkli onları sen mi yapıyorsun nasıl yapılıyolar
Dondurma külahı gibi olan kurabiyeleri kardeşim yapıyor , biraz uğraştırıcı ama çok lezzetli ve farklı oluyor. Misafire ikram etmek için ideal.. İçinde muhallebi dolduruyor, üstüne meyve parçaları.
Bu arada baya marifetlisiniz.Ellerinize sağlık.
pandispanya mı o kekin hamuru
ben hepsini beğendim açıkcası çok güzel görünüyorlar
kısrı nasıl yaptın normalde kısır yapmayı biliyorumda seninkinide mrk ettim birde ıspanaklı keki nasıl yapıyorsun ıspanal tadı anlaşılımıyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?