Lise 2' ye kadar hep cok zayıf bir kızdım , daha sonra ne oldu bilmiyorum ama kilo almaya başladım 86 kiloya kadar cıkmıştım üniversiteye hazırlandığım sene, daha sonra spor ve diyetle daha dogrusu aç kalma yöntemi ile 65 kiloya düştüm. 5-6 yıl boyunca 59 ve 65 kilo arasında dolaştım ne daha fazla aldım nede verdim, ama evlendikten sonra 76 kiloya çıktım :26: Bu arada kocamda dukan diyetine başlamıştı 90 kilodan 75'e düştü
kara kara düşünmeye başladım adamla aynı kilodayım ben ne yapcam diye bende başladım diyete 22 agustosda 76 kilo ile başladıgım serüvenime 65 kilo olarak devam ediyorum hedefim 58 kilo ama haftaladır 65 kilodayım bir türlü veremiyorum.
Çünkü arada kaçamak yapıyorum diyet günlüğü tutmaya bu yüzden karar verdim 58 kiloya düşene kadar kendime hakim olmak için :)
Sabah kahvaltıda yulaf kepeğinden yaptıgım kreple diyet kaşarlı bir tost , bir bardak light organik süt
öğlen yagsız sebzeli tavuklu güvec tarzı bişiler yapcam , akşama da aynı şeyi yerim
1 armut 19.00 ' dan önce
arada light icetea
çayımda kahvemde kesinlikle şeker kullanmadığım için şeker ihtiyacımı karşılıyor 
40 dakika spor yaptım :26:

Çünkü arada kaçamak yapıyorum diyet günlüğü tutmaya bu yüzden karar verdim 58 kiloya düşene kadar kendime hakim olmak için :)
Sabah kahvaltıda yulaf kepeğinden yaptıgım kreple diyet kaşarlı bir tost , bir bardak light organik süt
öğlen yagsız sebzeli tavuklu güvec tarzı bişiler yapcam , akşama da aynı şeyi yerim
1 armut 19.00 ' dan önce
arada light icetea

40 dakika spor yaptım :26:
Son düzenleme: