Marka takıntısı!!

arabamda marka degil he arabaya param.olsa saydiririm parayi ben kiyafet acisindan karsiyim bu benim fikrim.siz niye celallendiniz bu benim fikrim

Marka severim ama outlette
Yeni sezon fiyatı diye bir şey var acaip tehlikeli. Sezon sonunda misal 300'den 100'e düşecek bir ürüne birsürü insan o 300'ü veriyor. Adamlar böylelikle karlarını yapıyorlar ve elde kalan ürünleri asıl ederi fiyatlarına satıyorlar. Sonra hadi hoop yeni sezon :)
Ben hangi marka olursa olsun outlet takılıyorum genelde. Napim öğrenciyim devletin verdiği 470tl yetmiyor

markalar en az yüzde yetmiş seksen indirime girince alınmalı ister öğrenci olun isterseniz iyi bir maaşa sahip olun siz doğrusunu yapıyorsunuz.ben öyle alışveriş yaparım ve hep marka giyerim internet sitelerini her hafta takip ederim uygun ayakkabı çanta bulunca mesela piyasada 500 dür almam internette 250 ye bulunca alırım yıllarca da özenle kullanırım hersene 1 çanta alsam 5 yılda 10 marka çanta yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…