Marka Takıntısı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benimde hic alışveriş yapmadığım magazalr vardır nr kadar iyi güzel veya kaliteli gelsede herkese ben begenmem bu bi zevk meselesi siz aşırı tepki vermissiniz 'sen kimsin ' diye söze baslarsan sonucu bu olur elbette..
biz evlenirken ben bi magazada avize beğenmiştim ama eşim ayni modelini daha uyguna ara sokakta bi yerde bulmuş bana göstermek istedi bende tabi daha adamı dinlemeden ben burdan almam falan demiştim eşimde almadi tabi avizeyi sen bu insanları neden küçumsuyosun illa ki sosyerik biyermi olacsk diye e haklı adam biseyde demedim ama 3 yıllık evliyiz hala avizem yok:)
daha üsturublu konusursanız karsinizdakine kendinizi daha net anlatirsiniz direk sen kimsin de begenmiosun falan derseniz e kavga kaçinilmaz olur haliyle

Adam yerden göğe kadar hakli. Yani bahsi gecen markanın kıyafetlerini begenmiyordur. Sırf sizden kabul görmek için niye istemediği mağazadan giyinsin ki. Ayrıca adamın parası var kazaniyosa alâsini yer. Bu kadarcik biseyden kıyameti koparmissiniz, bence özür dileyin.

Mavinin kotunu bizde almıştık eşime,çok olmadı acayip esnemeye başladı iade ettik firmaya gitti sonuç olarak aldılar tabi..Şimdi oradan almıyoruz kot filan,bir dünya para veriyorsun sonuçbu oluyor..

Mavi değil ama Levis severim :) konu sahibi o kadar abartmışsın ki, marka takıntım yoktur ama markasız yerlerden 10 tane alacağıma markalı yerden 2 tane almayı tercih ederim.. nişanlınızın belli ki bir tarzı var.. ayrıca her kıyafet konusunda insanlar giyecek bulamıyor muhabbetine girmek hiç hoş değil, insanlar yemek de bulamıyor o zaman yemeğe de gitmeyin, insanların evleri de yok o zaman 3 odalı değil tek odalı evde yaşayın.. sonuçta herkes kendi kazancına göre bir yaşam sürüyor sürekli başkalarıyla kıyaslamayın..

adam haklı, sadece indirim kuponum var diye ben de tarzım olmayan bir yerden giyinmezdim..

Haklı dahi olsanız tavrın yanlış. Sen kimsin diyeceğine belki sana da hitap edecek bir şeyler olur bakınırız diyebilirdin.
Marka değil kalite takıntısı var bence. Bende mağazasından almayı tercih ederim. Çünkü aynı ürünün mağaza ve internet satış kaliteleri birbirinden farklı.

Marka takıntısı değil ama işin içinde bir takıntı var sanki, ısrarla mağazadan almak istemesi falan. Konunun içeriği olarak size hak veriyorum ama bunu dile getirme uslubunuz çok fevri olmuş. İlk adımı siz atmalısınız bana kalırsa.

benımde marka takıntım var. ayakkabı, kot, kaban/ceket kesınlıkle bilindik bir marka olmalı. daha dogrusu kaliteli olmalı!
tşört, kazak, hırka pek önemlı degıl ne oldugu. begendıgımı alırım.
daha düzgün bi şekilde söyleyebılırdin bence

bırak adam istediği yerden giyinsin. ben de öyleyim. ayda yılda bir kıyafet alırım ama kalitelisini alırım. herkesin bi tarzı vardır. "sen kimsin" demek hoş olmamış.
marka takıntısını niye kötü bi şey gibi algılıyosunuz ki? iş savurganlığa ulaşmadıkça sıkıntı yok.

Saat veya elektronik konusunda bende mağazadan alırım.. her ne kadar elinizde garantisi olsa da karşımda ilgili bir muhatap isterim.. o yüzden 3 kuruş fazla verir bildiğim ve güvendiğim mağazadan almayı tercih ederim.. bu konuda da haklı yani nişanlınız..

Nisanlin haklı.
Demekki maddi durumu da iyi nerden giyinmek istiyorsa oradan giyinir.

Hangi markaya güveniyorsun Surrender çok merak ettim

Bana siz haksiz geldiniz. Ben de bana hitap etmeyen markalara asla girmem mesela.
Kaliteli giyinmeyi de severiz esimle beraber. Mesela esarpta sadece bir markaya takintiliyim. Baskasi bana hitap etmiyor cunku.
Olayi cok abartmissiniz cidden. Sacma sapan bir yere gitmis..
Gidip alip da giymeseydi daha mi iyi olacakti? Israf olurdu o zaman da..

Kalite ve kullanımın uzun sürmesi bakımından marka önemli

özellikle de her zaman alınamayacak eşyalarda(beyaz eşya ,mobilya vb)

dandik bir şey alıp sorun yaşayacağına bir kere al iyisini al

Valla marka takintisi mi her ne ise bende de var ondan
Gerekirse yillarca hic birsey almam ama alinca da en iyisini en pahalisini alirim, markadan sasmam , oyle daha pahaliya geliyor bence, cok insan var pazardan giyiniyorlar ama dolaplari dolu, tanesi 10 liradan 10 parca alip da dolduracagima 1 tane 100 liralik alirim daha iyi, bazi begenmedigim markalar var mesela lc w.... Gibi magazanin dahi onunden gecmem, bedava versrler uzerime takmam,ama giyene de birsey demem bana ne. Siz bana bu teklifte bulunsaydiniz ben de almam ama sana eslik ederim derdim, kimsin sen diyerek adami yok yere kirmissiniz markanin sahibiymissiniz gibi uzerinize alinmaniza gerek yokmus , bosa tartisma cikmis uzmeyin kendinizi de karsi tarafi da

burda haksız olan sensin erkek arkadaşın haklı kibar ve olgun davranmış bende cuz yerden almam garanti değişim vs..sıkıntı çıkabiliyor

Tartışmayı okuduğumda terbiyesizlik yapanın nişanlınız olmadığına kanaat getirdim
Tüm söylediklerinde haklı
Bile isteye başka taraflara çekmiş, başka yerden bakmışsınız olaya

Kot ve elbise konusunda bende Mango'yu tercih ediyorum,kalıpları bana rahat oluyor..
DeFacto pek tercihim değildir,bana göre modelleri biraz yaş olarak büyük geliyor,LCW'de öyle..
Bana hitap etmeyen yerler orası..
Mangoya yu bende begenirim. Ama içinden secmem gerekir. Ben daha spor seviyorum. Ltb ye girsem elimi neye atarsam atayım giyerim mesela bende. Az severim çok severim belki ama bir gideri vardır bende :)

Bu kişinin tercihiyle ilgili
Ben bu konuda daha denyoyum
Her markayı mutfağa banyoya bile dokmuyom

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…