- 9 Temmuz 2015
- 3.616
- 9.696
- 158
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
Mangoya yu bende begenirim. Ama içinden secmem gerekir. Ben daha spor seviyorum. Ltb ye girsem elimi neye atarsam atayım giyerim mesela bende. Az severim çok severim belki ama bir gideri vardır bende :)
Merhaba bayanlar..
Çok büyük bir dert değil sadece ne yapacağıma karar veremedim ondan paylaşayım dedim.
Nişanlımın çok iyi bir insan, çok merhametli ve 5 yıldır birlikteyim bir hatasını görmediğim için düzgün karakterli bir insan olarak nitelendirebilirim.
Fakat marka takıntısı var ve beni rahatsız ediyor.
Kız kardeşim herkesin bildiği bir markanın genel merkezinde işe başladı.. stilist departmanında (Kıyafet üzerine bir marka).
O marka her ay çalışanlarına özel mağazalarından %40 a varan indirim imkanı sağlıyor. Tabi aylık bir limiti var bu durumun.
Buraya kadar bir sıkıntı yok. Kardeşim bu hakkını kullanmayacağı için bana söyledi.. Dün bunu nişanlıma söyledim.. gideriz biraz alışveriş yaparız dedim.
"Ben oradan almam istiyorsan senin için gidelim" dedi.
Benim şalteller attı! ( Normalde tartışmalarımız sakin ve saygıyı aşmayacak şekilde olur.)
Sen kimsin ya dedim ? Sen kimsin kim! Oradan giyinmem diyorsun.. Bu nasıl bir egodur dedim!
"Abartıyorsun şuanda bana hitap etmiyor" dedi.. "ne demek sen kimsin" dedi bana..
Ben de "bir kıyafeti görürsün sana hitap etmez bunu giymem dersin" dedim.. "ama sen hiç görmediğin bir kıyafeti sırf markasından dolayı nasıl almazsın." dedim.
"Resmen oradan giyinen insanları aşağlıyorsun" dedim.
Bana tartışmak için zemin hazırladığımı.. hala çok abarttığımı olayı farklı boyutlara taşıdığımı söyledi..
Ben de ona insanlar giyecek kıyafet bulamıyorlar, sen marka seçiyorsun.. hayat bu kadar adil işte dedim!
Bana ikimiz de çalışıyoruz ve istediğimiz yerden giyinme özgürlüğüne sahibiz dedi..!
Ben de ona senin bu egoların yüzünden ileride inşallah tepetaklak olmayız dedim.!
Olayları saptırdığımı ve çok başka boyutlara taşıdığımı.. hatta ve hatta tartışmak istediğim için böyle söylediğimi.. sakinleştiğimde konuşacağını söyledi.. ve sustu!
Ne söylesem cevap vermedi.. ben de arabadan inerken " Gerçekten çok terbiyesizsin dedim." çok sinirlendim çünkü.
Her şeyi söyleyen sensin terbiyesiz olan benim dedi. Umarım bu söylediğin için bir gün utanırsın dedi.
Şimdi ikimiz de konuşmuyoruz.
Arasam konuşuruz ama aramakta istemiyorum. Genel de tartıştığımız da o hep arardı, o da aramadı. Haklı olduğunu düşünüyor.
Ben ne yapayım sizce..
Bir de şöyle bir takıntısı var ( Örneğin bir şey alacak.. Beyaz eşya mesela. Kazıklanacağımızı bile bile gidip o markanın kendi yerinden alıyor. Aynı ürünü araştırıyorum başka bir yerde daha uyguna buluyorum bu sefer deliriyorum. Anlatıyorum bak garantileri de aynı.. ne gerek var fazla para vermeye.)
Ucuzdan kastı benim söylediğim marka da çok ucuz bir marka değil. Herkesin bildiği veya bir çok kişinin giyindiği bir marka.
Ben direk ön yargıyla yaklaşmasına sinirleniyorum. Gideriz bakarız beğenmezsen almazsın..
Nisanlinizi tam bilmiyorum onu siz bilirsiniz cidden takintimi ozentimi yaptigini ama bazilari varki tam tiksinti veriyor insana gorunce.
Bastan asagi marka giyip kolunda essek kadar marka saati ayni elinde son model akilli telefonu kafasinda aksesur marka gozlugu , esege altin semer vursan yine esek yine esek kimileri kiroluklarini marka giyerek orteceklerini saniyorlar.
Bu uc ornegin disinda insanlar sevdikleri markadan giyinebilir bazi markanin modellerini tarzini kendine yakistirmayabilir ne bileyim olabilir yani, ama daha ucuzundan giyinenleride asagilamak dogru degil onu alaninda o kadar butcesi var ne yapsin.
ben ordan almam dedikten sonra bana sen kimsin diyen insana ben daha farklı tepki gosterirdim acıkcası adam yine sakinmiş hata sizde olayı cok abartmıssınız
öyle çok pahalı markalar sayılmaz...Hangi markaya güveniyorsunSurrender çok merak ettim
aynen herkesin tercih etmedigi yerler olur benimde sevmedigim hayatta burdan giyinmem dedigim yerler var bana cıkıpta sen kimsin dese benle ne işin var ozaman yuru git derdim ya sakin kalmıs yine iyiBenim de cevabım asıl sen kimsin, beğenmiyorsan defol stili bir şey olurdu sanırım.
Yok Can'ım değilmiş iyimi bilmem ama Japon malıo paraya umarım değildir.
benim gittiğim mağazada maksimum 60 tl ye çıkıyordu fiyatlar, ama hepsi çin malıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?