- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
Diger markalar onun 3 kati oldugu icin stoklanmasin diye sanirim.En son fişte yağ 100tl idi bugün 150tl . Kotalı alısverişe denk gelmedim. Zaten toplu almam mümkünde deģil. Ama sütte kota olması şaşırtıcı
ancak görmüş de olabilirsiniz.
ne var ki bunda herkes dakika dakika kur takip edecek her gün alışveriş yapacak diye bir şart mı var? (ben ediyorum, o ayrı)
belki gebeyken hep yattınız ve daha yeni dışarı çıktınız.
belki yoğun bakımdaydınız? belki cenazeniz vardı ve ruh haliniz müsait değildi?
ülkede insanın 3-4 ay markete gitmeme fiyat takip etmeme "lüksü" olamaz mı yav?
lükse bak!
bunları takip ettikçe moralim bozuluyor, verimim azalıyor bir yandan o da var....
en yakın 3 4 ay ama normalde 1.5 senedir bu durum var .
sizin gibi gec anlayanlar yuzunden bu haldeyiz biraz .
ne diyeyim genede farketmenize sevindim
Sabah eşime ayçiçek yağı birmiş dedim. 150 tl olmuş dedi. Bunu hatıra olarak saklamayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2972200
Var zaten.Yakında minimalist yaşam koçluğu diye bir branş açılırsa hiç şasırmam.
Kızımla etkinlik yapalım diye öğlen kırtasiyeye gittim karton almaya. Rengarenk aldım kartonları kasaya geldim 10 karton 40 lira dedi yaa o da küçük a4 boyutundalar. İki tane aldım 8 lira verdim ciktim. 2 tane a4 boyutundaki renkli kartona. Ağlamamak için kendimi zor tuttum. Valla yağa tuvalet kağıdına sebze meyve her şeye zam geldi ama beni en çok bu üzdü. Zaten okuyan bi millet değiliz kitaba kağıda gelen zamla okuyan da okuyamayacak bu gidişle. Kardeşim sinava hazırlanıyor incecik test kitabı 45 lira 65 lira. Babam emekli olduğu halde yine çalışıyor çünkü çocukları okuyor.
Lise sınavlarına hazırlanıyor kardeşim. 8. sınıf yeni cikan yayınları alıp alıp duruyorlar ikinci ele bakmadik hiç. Maalesef o yaş çocuğu da pek anlamıyor hep al al al. Alabiliyor musun umurunda degil. Her gün geliyorlar kırtasiyeye gideceğim para ver anne. Babam emekli evi var 5 bin alıyor ama yetmiyor doğal olarak çalışıyor adam. Okullar açıldığından beri defter kitap a4 test kitabı yok okuma kitabı verilenin haddi hesabı yok. Alamayan nasi yapıyor bilemiyorum üzülüyorum yaaAllah yardımcımız olsun. Valla ben test kitabı ,hikaye roman vs ikinci elden alıyorum . Hem ben ucuza alıyorum ,hemde aldığım kişi benden aldığı parayla yeni kitaplar alabiliyor. Oğluma test kitabı aldım üzerinde cözmesin diye müsfette kağitlar hazırladım. Belki sonra başkasıda kullanır diye. süreklide tembihliyorum kırtasiye malzemelerini güzel kullan diye.
Fazla iyimsersinizValla lafım size değil ama iki kafa dağıtalım diye kk ya giriyorum, burada da zam konuları.
Çok sıkıldım artık.
Sonumuz hayrolsun.
Bu bir kriz ve geçecek böyle düşünelim, öyle ya da böyle, değişecek bu durum.
Yani inşallah
Beyin ameliyatı zordur iyileşme süreci uzundur nöbetler geçirirsin bu süreçte yalnız dışarı çıkamazsın . Pahalılığın bu kadar olduğunu bilmemesi çok normalKadıncağız beyin ameliyatı olmuş halâ yeni mi uyandın diyenler var off
Asgari ücrete yapılan zam gıdaya gelen zammı karşılamıyor, ama anlayana tabiülke memnun halinden daha dün bir tanıdık asgari ücrete zam aldığı için sevinç çığlığı atıyordu reis sağolsun zam yaptırdı diye
Gross marketten istediğimiz kadar aldık. Yakında onlarda mı vermez?Arkadasla her hafta fiyatlar ciddi artista zaten bir hafta cikmayan da arada ki ucurum farkla sarsiliyor..En dandik yağ 129 oldu 5 litresi o da tane ile iki tane urun yasak marketlerde,bazi urunlerden 2 aliniyor 3 yasak..Bugun bimden 3 süt alamadi bir kadin.
Bugün özel hastaneye gittim testlerim 2 doktora muayene mr tomografi kan idrar derken en az 8 9 bindi fatura. Özel sigortam olmasa vayyy halimeeeAsgari ücrete yapılan zam gıdaya gelen zammı karşılamıyor, ama anlayana tabi
Evet canim evet yasaklaniyor yavastan bende irite oldum gorunce halbu ki tatli vs yaparken bende bir kac kutu alirim yani sütün stokculugu mu olur.Coluklu cocuklu ev var yaslisi genci süt lazim yani.Yağ 2.si yasak gecmiyor kasadan.Gross marketten istediğimiz kadar aldık. Yakında onlarda mı vermez?
Eskiden en pahalı muzdu şimdi en ucuz o olduBen patates kızartmasıni kestim valla.
Bugün bime gittim 210 TL ödedim.
Peynir 300 Gr , pirinç sucuk, sosis, tost peyniri, yumurta,zeytin, yarım kilo tereyağı.
Ha diyeceksiniz az bile tutmuş.
Sosis ve sucuk ucuz olanından aldım pizza yapacağım diye.
Tereyağı ise BİM'in kendi tereyağı.
Zeytin en küçük şişelerde olanlarından.
Pirinç desen 2,5 kilo baldo bile değil.
Peynir de bimin kendi beyaz peyniri.
Yumurta 15 li.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?