- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 198
Bi karım varda ona mi goturuyorum
Bu cümle mide bulandırıcı .
Evet ve yeterince şüphe uyandırıcı da aynı zamanda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi karım varda ona mi goturuyorum
Bu cümle mide bulandırıcı .
market eve yakın ve bizim çevremizde demişsiniz...
ürünler karışık geçilmişse ürünleri eşiniz almıştır. sonra ayırmıştır bence.
eğer yanında biri olsa önce onunkiler yada önce sizinkiler geçirilmeliydi mantık olarak. burada bi tutarsızlık söz konusu.
eşiniz biriyle gidip alışveriş yapacak kadar mal değildir biri görmezse biri görür..
bence de ortada bi gariplik var peşini bırakmayın.
Hep jet kasa kullanır insanlar yorulmasin makineler çalışsın Der.
Sahur is yerinde yapıyor zaten işi bu restoran isletiyor sahurda da açıklar.
Belli etmezdim ben yine ona da bu sefer zayıf düştüm
Böyle durumlarda kadınların sezgisine kulak vermek lazım.Bir kadın boşa süphelenmez.
Evet. Hislerim normalde de güçlüdür. Sanırım bir şey var bulucam da inşallah
Vuuuu restoran butun isi bozdu... Acep oraya mi aldi bardagi?
Fise hep bakar misin, eski fislerde var mi bişey acaba?
Benzer durumları yaşadım.İnsan en çok varsa bir şey bulayım ama emin olayım der aksi takdirde aptal gibi hissedersiniz kendinizi.Umarım var ya da yok emin olursunuz en kısa zamanda.Belirsizliklerle yaşamak zordur.
Telefonunun bataryası bozuk 2 3 haftadır. Telefon hep sarjda.
Sürekli telefonla görüşüyor ama hep böyleydi is icin çalıyor telefonları kayıtlara bakıp numaraları cia programından sorgulatiyorum ama o kadar çok görüşme yapıyor ki her gün bakmıyorum
Baktım ona daha önce ama hepsini göstermiyor oBence en mantiklisi o ismini verdigi kisiyi arayip " X abi ben Yden deterjan istemistim senin posetlerinde mi kaldi acaba?" diye sormak.Ama bugun hemen sor cok gec olmadan.
Urunlerin karisik gecilmesi,alinan urunler bence supheli.Esinize fark ettirmeden daha cok takibe alin.Eski fislere bakin.Google gecmisinden nerelere gittigine bile bakabilirsiniz.Telefonun chrome hesabindan.
Baktım ona daha önce ama hepsini göstermiyor o
Hayır oraya almaz alsada iki bardak almaz
Her zaman bakmam fise bir sebep olmasi lazim bakmam için de.
Ama cebinden benzin fişi falan çıkar o zaman bakarım fişleri ya da arabadaki fişleri bakarım
İnternet şubesinden nasıl bakacağım harcamalarainternet şubesinden harcamalarına bakabilirsiniz (tabi içeriği görünmüyor, belki farklı yerde yüksek meblağ neyse)
watsap ını gece uyuduğunda webden kendi telefonunuza ayarlayabilirsiniz
bunları gizli yapın hiç ilgilenmiyor modunda olun ama takibi bırakmayın
ama tek fiş ile sorgulama yapmayın (not:aldığı şeyler tuhaf, ama belki adam torununa almıştır)
Onceden gozden bir kez kacirdiysan simdi rahat davrandi belkide...
Kayip zamanı var mi? Yani 8.oo de isten cikip 8.3o ta eve gelmesi gerekirken 10.oo da geldigi falan?
Kayıp zaman yoksa sanirim tek fis bir sey ispatlamaz.
Kendini uzup sinirlerini yıpratma simdi. Huylanmakta haklisin ama kendini doldurup durumu ağır hale getirme.
sahura kadar eş eve gelmiyor sanırım?
Eğer durum böyle ise ikinci kadını bir el sıkıştırması kalmış yani
Benim eşim de oder o cok garip gelmedi zaten. Alınan ürünler garip geldi .Benim k.valide 61 yaşında abur cubur almayi bayılır. Yemeklik almaz onları alır. Herkes bir değil ki...
Benim eşimde bazen yanında biri varsa onunkileri de öder.