Market fişi delil mi?

Kayıp zamanlar şöyle, ısı biter eve.gelirken evin yolu üzerinde kendine belirlediği bir yer var orda birasini içer ondan sonra eve.gelir. ordayken de arar beni sohbet ederiz. Ama 1 saat.duruyor diyelim yarım saat benle konuşur tamamında değil.

E o zaman baska evi olamaz? Başkasının evine gidiyor da olamaz?

Bence esin yuzsuz bir arkadasa denk geldi, bir sey diyemedi amca aldi bir seyler...

Bosuna germe kendini yahu, arada takip et yeter.

Esim gec gelince nerde kaldin derim, obur evden birakmadilar der hep, hic ciddiye almam vallahi ;)

İnternet şubesinden nasıl bakacağım harcamalara

yani debit kartta olsa kredi kartıda olsa
bankanın internet şubesinden bakabilirsiniz nereye ne ödediğine
hatta banka şubesine girdiğinizde eğer o bankada başka hesapları varsa onları ve onların hesap özetlerini de görebilirsiniz
ama şifresini bilmiyorsanız zorlamayın

gece uyuduğunda cep telefonu ve kartını alın
1- bankanın internet şubesine girin
2- şifremi unuttum deyin
3- adımları izleyin
burada şifreler hep cep telefonuna gelecek girin değiştirn
kendi girmek istediğinde unuttum demek diye yenisini alsın şifresini

Belki yasli adam karisiyla kustu dun gece baska bi evde kaldi.
Bir suru gecerli sebebi olabilir.
Esinin aciklamalari en cok suphe ceken ama yine de bu fis delil olarak yetmez.

suphelenceginizi bile bile fisin elinize gecmesine izin vermezdi diye dusunuyorum

Bu arada damacana pompasi ne alaka? Bekar evi gecelik kalma falan olsa 5lt su alir gecer damacanayi napsin :)

Benim eşim de oder o cok garip gelmedi zaten. Alınan ürünler garip geldi .

Ve annesine almıştır diyenler oldu. Herkes.bir değil evet am kv yi tanıyorum o öyle şeyler almaz

arkadaşının eşi abur cubur almaz dediniz ya ona istinaden yazdım. su pompası vs. gibi şeylerde var sanırım. eşim otobüsten inince telefon açar, bende ne lazımsa söylerim onları alır. eşimde abur cubur çok alır. bi dolabın biri onun çikolata kek ve bisküvileriyle dolu...

Günahını almak istemem sen araştır bize de haber ver
İnşallah kötü bir şey yoktur merak etme.

Bence bayramda eşinizin yanindaki bayın evine giderseniz damacana olup olmadığını kontrol edin buda bir delil sonuçta...

Adam aldatma yolunda olsa fişi atardı bence :) dedektif gibi olduk :)
Hiç öyle değil kabak gibi illa ki bi delil bırakıyolar.. bu erkekler saf salak illa bi açık veriyolar.. bunu konu sahibi için söylemiyorum genelleme yapıyorum..

erkekler o kadar akıllı olsa biraz bize benzerlerdi.. anneleri de dahil olmak üzere yuvalarına 3. Bir şahsı bulaştırmazlardı.. ama nerdeeee o kabiliyet o akıl :))))

market eve yakın ve bizim çevremizde demişsiniz...
ürünler karışık geçilmişse ürünleri eşiniz almıştır. sonra ayırmıştır bence.

eğer yanında biri olsa önce onunkiler yada önce sizinkiler geçirilmeliydi mantık olarak. burada bi tutarsızlık söz konusu.
eşiniz biriyle gidip alışveriş yapacak kadar mal değildir biri görmezse biri görür..

bence de ortada bi gariplik var peşini bırakmayın.
Evet aynen.
Bende babamla birlikte gittiğimde tek ödeme yaparız ama ya benimkiler önden geçer ya babamınkileri. Hep fişten hesaplamasını kolay yaparız hem de poşetlemesini. Bana da çok garip geldi.
Ama inşallah kötü bir şey yoktur konu sahibi.

Sürekli paranoyaklik etmem etsemde dile getirmem ama o anladı hemen gelip açıklama yaptı ya demek ki bu paranoyak düşünce onda da oldu ve dile döktü 2. Bi karım varda ona mi goturuyorum . Ben paranoya yaptım diyelim o niye yaptı bu beni dusundurdu
Ya biz kadınlar çok çakalız :) telefon görüşmelerini mesajlaşmalarını fala bi takibe alın isterseniz çaktırmadan.. huylansanız bile belli etmeyin.. içinizin rahat etmesi açısından öğrenmek istiyorsanız tabi..

Bunlar sadece paranoyak düşünceler de olabilir.. modunuzu düşürmeyin tam anlamıyla emin olmadıktan sonra..

Benim de bi sevgilim vardı zamanında sadece bi hafta sonu yanıma gelmedi diye beni aldatıyo dedim malum olmuştu sanırım.. huzursuzluğumu belli ettim saftirik bana öyle bi şey yok.. zaten olsa da ben karda yürürüm izimi belli etmem dedi ve haftasına yakaladım ve postaladım geldiği yere.. biz de bu hisler olduktan sonra radar gibi arar tarar buluruz :))

E o zaman baska evi olamaz? Başkasının evine gidiyor da olamaz?

Bence esin yuzsuz bir arkadasa denk geldi, bir sey diyemedi amca aldi bir seyler...

Bosuna germe kendini yahu, arada takip et yeter.

Esim gec gelince nerde kaldin derim, obur evden birakmadilar der hep, hic ciddiye almam vallahi :KK66:

Benim ki de şüphe edip kiskaninca zaten karilarda açmış kolunu beni bekliyordu der

Bundan önce başka olaylar mı oldu? Ben bu durumda şüphelenecek bir şey göremedim pek.
Su pompası sevgiliye neden alınsın? Ev tutmuş olsa diyelim toplu alışveriş yapardı. Parpa parça birkaç ihtiyaç için kendini niye riske atsın adam? Daha mantıklısı parasını verir sevgiliye evin ihtiyacını o alır. Sürpriz yapacağı zaman da su pompası, damacana gibi şeyler almaz. Saçma geldi bana. Bütün bunları yapabilmesi için diğer kadınla da evlenmiş olması lazım. Evli hayatı gibi aa su pompası lazım onu da alalım desin. Eve hiç mi uğramıyor yoksa?
Adam lokanta işletiyormuş. Lokantasına almıştır belki o malzemeleri. Orada çalışan ve kalan biri varsa ona almıştır lazım oluyorsa. Arkadaşı ev falan tutmuştur ona birkaç yardım etmiştir. Sizin sevmediğiniz bir arkadaşına alıyordur ondan söylemeye çekinmiştir. Sizin üzüntünüzü görüp bu konuda konuşma ihtiyacı hissetmiştir. Yanınıza ondan gelmiştir.
Hemen doldurmayalım konu sahibini. İyi düşünelim iyi olsun. :dua:

Bundan önce başka olaylar mı oldu? Ben bu durumda şüphelenecek bir şey göremedim pek.
Su pompası sevgiliye neden alınsın? Ev tutmuş olsa diyelim toplu alışveriş yapardı. Parpa parça birkaç ihtiyaç için kendini niye riske atsın adam? Daha mantıklısı parasını verir sevgiliye evin ihtiyacını o alır. Sürpriz yapacağı zaman da su pompası, damacana gibi şeyler almaz. Saçma geldi bana. Bütün bunları yapabilmesi için diğer kadınla da evlenmiş olması lazım. Evli hayatı gibi aa su pompası lazım onu da alalım desin. Eve hiç mi uğramıyor yoksa?
Adam lokanta işletiyormuş. Lokantasına almıştır belki o malzemeleri. Orada çalışan ve kalan biri varsa ona almıştır lazım oluyorsa. Arkadaşı ev falan tutmuştur ona birkaç yardım etmiştir. Sizin sevmediğiniz bir arkadaşına alıyordur ondan söylemeye çekinmiştir. Sizin üzüntünüzü görüp bu konuda konuşma ihtiyacı hissetmiştir. Yanınıza ondan gelmiştir.
Hemen doldurmayalım konu sahibini. İyi düşünelim iyi olsun. :dua:

Evet 2 parça şey için neden kendini riske attı

Ne bileyim işte sanki yeni kurulan bir ev gibi geldi
2 bardak 1 pompa
Ya pompayı gördükçe kahkaha atıyorum :KK70::KK70:
Aklıma şey geldi chill, acaba annesine falan mı aldıda sorun çıkmasın diye şakayla karışık cevaplar veriyor ? Öyle bi durum var mı ? Yani alırsa kızarsın yada sık sık onlara alışveriş yapar ve bunu senden saklar gibi bi durum ?
Bence sen office in dediğini uygula.. En azından için rahatlar.

Ya pompayı gördükçe kahkaha atıyorum :KK70::KK70:
Aklıma şey geldi chill, acaba annesine falan mı aldıda sorun çıkmasın diye şakayla karışık cevaplar veriyor ? Öyle bi durum var mı ? Yani alırsa kızarsın yada sık sık onlara alışveriş yapar ve bunu senden saklar gibi bi durum ?
Bence sen office in dediğini uygula.. En azından için rahatlar.

Evet bir pompayi bu kadar konuşmak komik oluyor ama taktım işte :)

Annesine alışveriş hep yaparız kesinlikle böyle şeyleri sorun etmem. Ben alışverişe çıktığımda da çay falan görürsem uyguna zaten annesine de alıyoruz diye yeni alışveriş bile yapmış olsak ona da alırım.
Bunu benden saklamaz.

Belki bi arkadasi var bekar benim sinir olduğum hani belki ona almış da bana başkasını söylemiş olabilir. Bunun dışında hiç bir hareketi de onu kurtarmaz zaten

Bir kere de şöyle bir şey oldu. Madem herkes başka şüpheli bir durum oldu mu diye soruyor onu da paylasayim.
Ben ayrıntıya takılan bir insanım.
Eve geldi üstünü degistiriyordu bir baktım atleti ters giymiş.
Kesinlikle çekmeceye atleti ters koymam. Oda direk alır giyer ters koysam bile fark etmez.
Atletin ters dedim. Bir şey anlatiyordu o esnada çok umursamadı duzeltip tekrar giydi.

Ben o zaman da bi killandim. Küçük bir şey evet ama neden ters olsun ki atleti mi çıkarıyor dışarda.
Belki gün içinde annesine gitmişti orda annesini beklerken yatıp uyudu sıcaktı atleti çıkardı ya da duşa girdi orda diye düşündüm. Annesi ile konuştum evet onlara gitmiş annesini beklemis ama duş aldimi yattı uyudu mu bunları bilmiyorum.
Belki de gunahina giriyorum. Belki de Hayır hiç paranoyak değilim derken aslında çok paranoya yapıyorum. .
Abartiyor muyum napiyorum anlamadım. .

Bir kere de şöyle bir şey oldu. Madem herkes başka şüpheli bir durum oldu mu diye soruyor onu da paylasayim.
Ben ayrıntıya takılan bir insanım.
Eve geldi üstünü degistiriyordu bir baktım atleti ters giymiş.
Kesinlikle çekmeceye atleti ters koymam. Oda direk alır giyer ters koysam bile fark etmez.
Atletin ters dedim. Bir şey anlatiyordu o esnada çok umursamadı duzeltip tekrar giydi.

Ben o zaman da bi killandim. Küçük bir şey evet ama neden ters olsun ki atleti mi çıkarıyor dışarda.
Belki gün içinde annesine gitmişti orda annesini beklerken yatıp uyudu sıcaktı atleti çıkardı ya da duşa girdi orda diye düşündüm. Annesi ile konuştum evet onlara gitmiş annesini beklemis ama duş aldimi yattı uyudu mu bunları bilmiyorum.
Belki de gunahina giriyorum. Belki de Hayır hiç paranoyak değilim derken aslında çok paranoya yapıyorum. .
Abartiyor muyum napiyorum anlamadım. .
Siz düz koyduğunuza eminseniz şüpheli bir durum bence

Back
X