Marketçi Abi

Bir de Adama neden Abi diyorsunuz?
.....bey demek daha doğru. .

Aklıma marketçi bir akrabamız geldi dünyadaki en saf ve şen şakrak adam herkese takılır herkese ismiyle hitap etmesi onun hoşuna gidiyor müşteriyi tanımak için ama çok ceremesini çekti bunun....belki seni kızı yaşında görmüştür diyeceğim ama güzellikten bahsetmesi olmamış. Bence oraya bir daha gitmeyin

Ya her durumu iletmiyorum canım da . Yolda sokakta neler yaşıyoruz fakat burası sürekli gidip geldiğim yer olduğu için tedirgin de olmadım değil yani
O zaman eşin işten dönerken alsın gerekenleri canım , sigaranı da 3 er 5 er al . Çok zorda kalırsan da hani şu internetten sipariş verilen uygulamaları kullan derim. Eşin sakin bir insansa sorun yok ama değilse bilemedim.

Beyde denmez. Yani neden illa bir sıfat kullanılacak ki onu anlamıyorum..

Iyi günler der girer içeriye müşteri , yapar alışverişini çıkar. Hepsi bu.
Soru falan sorduğunda zaten abi diyorum. Öyle içeri harala gürele iyi günler abi diyerek tabiki girmiyorum. Bazen hiç selam vermediğim dahi oluyor ama adam sürekli selam merhaba diyor

Bu olasılığı yazdıktan sonra bende düşündüm sonradan pek iyi fikir gelmedi banada direk terslesin başka türlü olmayacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…